Ben şunu merak ediyorum abi maksat neyBeni raporlayan arkadasın gözlerinden öperim.
Kim yaptıgını bilsek onuda öğreniriz.Ben şunu merak ediyorum abi maksat ney
Buna çok "teşekkür ederim" diyesim geldi ama sonrasında benim raporlamadığımı açıklamak falan çok yorucu geldi yaBeni raporlayan arkadasın gözlerinden öperim.
Hangi işine çomak soktukta rapolamayı düşünmeye başlamışsın.Buna çok "teşekkür ederim" diyesim geldi ama sonrasında benim raporlamadığımı açıklamak falan çok yorucu geldi ya
Demeden bile üşendiğim şeyler başıma geldi iyi ki dememişimHangi işine çomak soktukta rapolamayı düşünmeye başlamışsın.
Çok dillendirme reis sonra yanlış kursun gelir sonra üzülürsün.Demeden bile üşendiğim şeyler başıma geldi iyi ki dememişim![]()
İçimden madem açıklamasını yapacaktım keşke deseydim diyorumÇok dillendirme reis sonra yanlış kursun gelir sonra üzülürsün.![]()
Yok reis anladım senin raporlamadıgınıİçimden madem açıklamasını yapacaktım keşke deseydim diyorum. Şimdi önce goygoyuna sanki ben raporlamışım gibi bir söz etmek istediğimi söyledim ardından aslında benim raporlamadığımı açıklamak uğraş olduğu için(şimdi olduğu gibi) vazgeçtiğimi söyledim. Yani bunlardan seni benim raporlamadığımı çıkarman gerekmekteydi. Ayrıca seni raporlamam için işime çomak sokmana gerek yok bir yanlışlık varsa kim olursa olsun raporlamak en doğal hakkım diye düşünmekteyim.
Cansın senYok reis anladım senin raporlamadıgını