DARBE GİRİŞİMİ TARTIŞMA ALANI (62 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özbas

Üye
Vatandaş
S

Siz yokken biz seçim kaybetmiyorduk ki bunu neye göre soyledin az salla az Hürriyet İttifakı aylardır kazanıyor sen biraz oku araştır öyle konuş bence 🙂
Sanırım kazanmanız fazla egolara sebep olmuş tek dikkat ettiğiniz konu orası olmuş diğer konularada savunmanızı bekliyoruz.

Emrullah KÖSE

KIZILELMA PARTİSİ - GENEL BAŞKANI
Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
Emrullah köse ittifakın kanatları altına sığınma hemen bizim hürriyet ittifakından ayrılmamıza sebep olan kişi sensin bizim diğer kişiler ile sorunumuz yok hakaret etmek yerine fikirlerimize saygı duymayı öğreneceksin
Ben kimsenin kanatları altına sığınmam benim kanatlarımin altına sığınmak isteyene de yardımcı olurum sebep olan benim gerçek yüzünüzü ortaya çıkaran da benim iyi oldu iyi

B

Beşir07

Ziyaretçi
Birincisi bize hangi inisiyatif gösterildi biz hakımız olanın istedik ve aldık . İkincisi İlk Adım Partisi huriyet itifakı içinde bulunduğu tüm seçimleri kazandı biz gelmeden önce seçimleri kaybettiğinizi ortada bir diğeri doğrudur ağzımız laf yapiyor en azından sizin gibi hazımsızlık yapıp hakaret edici kelimeler kulanmadik bu güne kadar ki size hakaret etmek bize yakışmaz . Utanmasanız İlk Adım Partisinin zaferini siz sağlamış gibi görünmeye de çalışacaksınız .
Bizim bu seçim kayıplarindan neden haberimiz yok 😂

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Darbe Hayırlı olsun milletimize yapilmis olan bu darbe hayati bir mesele katmaktadir oyun halkina darbeye karsiyiz!

M

Mustafa Denli

Ziyaretçi
S

Siz yokken biz seçim kaybetmiyorduk ki bunu neye göre soyledin az salla az Hürriyet İttifakı aylardır kazanıyor sen biraz oku araştır öyle konuş bence 🙂
İlk adım partisi güzel ve nazikçe yazı paylaşıp ittifaktan ayrıldığını beyan etti bu kin bu öfke nedir
Dünden beri demediğin kalmadı
Bir ittifaka katılmakta vardır ayrılmakta lütfen saygımızı bozmayalım

Emrullah KÖSE

Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
Sanırım kazanmanız fazla egolara sebep olmuş tek dikkat ettiğiniz konu orası olmuş diğer konularada savunmanızı bekliyoruz.
Siz kimsiniz de size karşı bir savunma yapıcaz ? Parti başkanın gibi önce atağa kalkıp sonradan r yapma sende kendisi çok iyi bilir insanlara yüklenip sonradan özür mesajı atmayı. Sende aynı duruma düşme.

Emrullah KÖSE

Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
İlk adım partisi güzel ve nazikçe yazı paylaşıp ittifaktan ayrıldığını beyan etti bu kin bu öfke nedir
Dünden beri demediğin kalmadı
Bir ittifaka katılmakta vardır ayrılmakta lütfen saygımızı bozmayalım
Seni ilgilendiren hiçbir durum yok mustafacım kendini birşey sanıp herşeye atlama huyundan vazgeç 😀😀

özbas

Üye
Vatandaş
Siz kimsiniz de size karşı bir savunma yapıcaz ? Parti başkanın gibi önce atağa kalkıp sonradan r yapma sende kendisi çok iyi bilir insanlara yüklenip sonradan özür mesajı atmayı. Sende aynı duruma düşme.
Evet çokça kanıtlıyorsunuz ego çukuruna düştüğünüzü. Biz tekrardan el uzatırken hala "Hani benim egom" şeklinde cevap veriyorsunuz. Aradaki perdeyi kaldırıp muhattapinizin ben olmasini diliyorum.

Emrullah KÖSE

Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
Evet çokça kanıtlıyorsunuz ego çukuruna düştüğünüzü. Biz tekrardan el uzatırken hala "Hani benim egom" şeklinde cevap veriyorsunuz. Aradaki perdeyi kaldırıp muhattapinizin ben olmasini diliyorum.
Yok muhattapim değilsin. İlk Adım partisinden kimse muhattapim olamaz. Siz o hakkınızı başkanınıza ben yazdığımda cevap vermeyerek kaybettiniz.

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
S

Ondan dolayı itifak kurdunuz birinci parti olmak icin bir partiden diğer partiye adam yoladınız neden cekinidiniz o zaman o kadar ama bir konuda haklısınız ben oyuna 4 aydır başlamışım ancak siz eski olmanıza rağmen çok iyi örnek olmuyorsunuz sizi tebrik ediyorum 👏👏👏👏👏👏👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...