Bu arkadaş durmadan savunma yapınız mi dicekevet gundemi baştan beri darbeye çekerken siz sürekli genel başkanıma laf attığınız için giremedik konuya savunma yapınız.

Bu arkadaş durmadan savunma yapınız mi dicekevet gundemi baştan beri darbeye çekerken siz sürekli genel başkanıma laf attığınız için giremedik konuya savunma yapınız.
Abilerin bu mesajlarından dolayı seni tebrik edecek tamam gözlerine girdin tamam sakin olVallaha yabekledik bekledik ama kazanamadılar bi türlü biz ne yapalım dimi
Evet biziz savunma yapmanız için attığınız iftiralara kabulüz buyrun savunma yapın.Büyüten sizsiniz
Darbe yemiş meclis başkanıPardon ? Sen kimsin ??
karşılıklı olmasa büyümez zaten konuyu darbeye getirmeye çalışan bir başkanımız var zatenBüyüten sizsiniz
Savunma Komutanlar tarafından yapılmıştır okuyabilirsiniz başkanım. mevki sahibi herkes tedirgin olabilir çünkü kimse emniyette değilevet gundemi baştan beri darbeye çekerken siz sürekli genel başkanıma laf attığınız için giremedik konuya savunma yapınız.
Sen hicbirsey yapamazsın. Benim adım da yazıyor bak orda. Racon kesmeyi bırak bana sökmez.Benim adım Özbas. Oyle kolay dize gelen boyun eğen değilim. Hatalarınızı haykırırım sizde aktiflik adı altında egonuzu körüklersiniz. Farkımızı net ortaya koyan bu olmalı.
Üzdün sen hala meclis başkanımız sinDarbe yemiş meclis başkanı![]()
İşte böyle gösterin kendinizi ve renginizi. Sakladığınız karakter özellikleri de gösterin. Tekrar ve tekrar söyleyeceğim savunma yapın yapın.Bu arkadaş durmadan savunma yapınız mi dicek![]()
Ha öyle mi olmuş geçmiş olsun ne diyim yazık olduDarbe yemiş meclis başkanı![]()
Evet aynen öyle yapıcaz emircim seni tebrik ediyorum kardeşim benim yanındayım rahat olllAbilerin bu mesajlarından dolayı seni tebrik edecek tamam gözlerine girdin tamam sakin ol
Olmaz merak etme her gidişin bir dönüşü vardır unutma bunu zamanı geldiğinde hatırlatacamHa öyle mi olmuş geçmiş olsun ne diyim yazık oldu![]()
Evet gördüm fakat orda genel başkan değil kök salmış ve koltuğunu bırakmayan hatalarını kabul etmeyen bir genel başkan yazıyor.Sen hicbirsey yapamazsın. Benim adım da yazıyor bak orda. Racon kesmeyi bırak bana sökmez.
Reyhanıda tebrik edermisin oda yeniden doğuş parti başkanı olduEvet aynen öyle yapıcaz emircim seni tebrik ediyorum kardeşim benim yanındayım rahat olll
Keşke tebrik edilecek bir yanın olsa da yaptığın onca şeye rağmen helal olsun tebrik ederim diyebilsem Emrullah ama maalesef yokEvet aynen öyle yapıcaz emircim seni tebrik ediyorum kardeşim benim yanındayım rahat olll
Kıskanmana gerek yok canım büyü seninde olurAbilerin bu mesajlarından dolayı seni tebrik edecek tamam gözlerine girdin tamam sakin ol
Abilerinin sözü onun sözüdür onun sözü abilerinin sözüdür bunu bilAbilerin bu mesajlarından dolayı seni tebrik edecek tamam gözlerine girdin tamam sakin ol
Ahahahah bir hata yok sen bosverEvet gördüm fakat orda genel başkan değil kök salmış ve koltuğunu bırakmayan hatalarını kabul etmeyen bir genel başkan yazıyor.
Kıskanacagim son şey bile değil neyse kiKıskanmana gerek yok canım büyü seninde olur
Tamam sen bilirsin gizli gizli kıskanmaya devam etKıskanacagim son şey bile değil neyse ki