Biz bu darbenin Hak ve hukaka aykırı olduğunu biliyoruz halkın seçtiği ve halkın kararı ile başa gelen bir başkanı devirmek için bir araya gelenler haktan ve hukuktan adaletten bahsetmesinler
Knk şuan oyun başkanıda bakanlarda bizden şova gerek yokBiz bu darbenin Hak ve hukaka aykırı olduğunu biliyoruz halkın seçtiği ve halkın kararı ile başa gelen bir başkanı devirmek için bir araya gelenler haktan ve hukuktan adaletten bahsetmesinler
JdjdjdjdnndKnk şuan oyun başkanıda bakanlarda bizden şova gerek yok
Hocam seçilen başkan bizim partimizin başkanı kendisininde bizimde onayımız vardır. renksiz hayatınıza renk getirmek için darbe yapıldıBiz bu darbenin Hak ve hukaka aykırı olduğunu biliyoruz halkın seçtiği ve halkın kararı ile başa gelen bir başkanı devirmek için bir araya gelenler haktan ve hukuktan adaletten bahsetmesinler
Sabahtan beri bunu dolayli söylüyorum şimdi sen yüzüne vurdun dur bakalım anlayacak inşallahJdjdjdjdnnd
Ayrıca "oy için" açılan multiler ile Yeniden Doğuş Partisinin bi bağlantısı ve bilgisi yoktu bilen bilir. Şunu da eklemek isterim sizin partiniz kapatıldığında yenisini açıp seçime girmenizi sağlayan da yeniden doğuş partisiydi. İyi günde iyi olup taraf değiştirdiğinizde çamur atmayın lütfeniyi oyunlar
![]()
Pardon EKG ye yazicaktim elim ayağım titredi yanlis mesaja yazdım panik atağım çıktı darbe çok heyecanlıSabahtan beri bunu dolayli söylüyorum şimdi sen yüzüne vurdun dur bakalım anlayacak inşallah![]()
Sizin hayatınız rengarenk zaten her tarafa işinize göre her yenk yanıyorsunuz zaten bu yetmezmiHocam seçilen başkan bizim partimizin başkanı kendisininde bizimde onayımız vardır. renksiz hayatınıza renk getirmek için darbe yapıldı![]()
Karanlık dünyana Aydınlıklar getirdimSizin hayatınız rengarenk zaten her tarafa işinize göre her yenk yanıyorsunuz zaten bu yetmezmi
Seni iyi biliyorum senin ipliğini yakında pazara dökücem sen herkese iyi görünen ama arkasında kirli iş çevirensin tüm foruma sesleniyorum EKG07 bu oyuncuyu iyi çözün boşa dost olmayın dostu düşmanı iyi seçin derimKnk şuan oyun başkanıda bakanlarda bizden şova gerek yok
Sen güzel şov yaparsın işin ehlisin bilmezmisin sennKnk şuan oyun başkanıda bakanlarda bizden şova gerek yok
Geçmişi konuşmak istemiyorum yoksa ne mal olduğunu açıklardımSen güzel şov yaparsın işin ehlisin bilmezmisin senn
Benim rengim belli en azından ya sizinKaranlık dünyana Aydınlıklar getirdim![]()
Benimde belli şahsen HEDEF KIZILELMABenim rengim belli en azından ya sizin
Konuşsana senin ne mal olduğunu görelim erkekliği burada göster gzili Kapaklı iş yapma hatta gel senle bulaşalim birGeçmişi konuşmak istemiyorum yoksa ne mal olduğunu açıklardım
Yanında ki diğer elemanda gelcek miKonuşsana senin ne mal olduğunu görelim erkekliği burada göster gzili Kapaklı iş yapma hatta gel senle bulaşalim bir
O Elaman dediğin adam sizde daha onurlu çıktıYanında ki diğer elemanda gelcek mi![]()
BekliyorumSeni iyi biliyorum senin ipliğini yakında pazara dökücem sen herkese iyi görünen ama arkasında kirli iş çevirensin tüm foruma sesleniyorum EKG07 bu oyuncuyu iyi çözün boşa dost olmayın dostu düşmanı iyi seçin derim
Nasıl laflar bunlar be kardeşim az sakin darbe olmuş herkes gergin valla kim vurduya gidersinBak kendinizi burada ağa gibi görmeyin
O ağalığı size bi takarlar birdaha çıkmaz sizden ayık olun derim hadi eyvallah