M
MedyaOnline
Ziyaretçi
Rencidemi edeceksin sen bizi oy kıyamam sana ya
Rencidemi edeceksin sen bizi oy kıyamam sana ya
Herkes konuşur ben yaparımRencidemi edeceksin sen bizi oy kıyamam sana ya
Özel hayatı beni ilgilendirmez başkanım kimseyi ilgilendirmez burada medyada yada başka birine bir cümle kurulmadıdediğim gibi bu EnKa arkadaş yalnız medya başkanı diğil adamın özel hayatı da var
Sana saygıyla yaklaşmayı denedim kırılma diye ama özgüven patlaması yaşıyorsun saygıyı hak etmiyorsunGereken varsa bende ederim
Tmm kanı kapansınÖzel hayatı beni ilgilendirmez başkanım kimseyi ilgilendirmez burada medyada yada başka birine bir cümle kurulmadı
sayın başkanın konuya yazdığı mesaj işini layığıyla yapsın beni şehir başkanı atasın demek oluyor yani şehir başkanı olarak atanmazsa Ferhat başkan işini layığıyla yapmıyor demek değilmi tek takıldığımız yer bu
Güleyimde boşuna gidmesinLütfen yapma lütfen çok korkuyoruz şuanda @ENKAA7
Ne yapacaksın merak ettim buyurHerkes konuşur ben yaparım
Sana saygıyla yaklaşmayı denedim kırılma diye ama özgüven patlaması yaşıyorsun saygıyı hak etmiyorsun
O zaman medya başkanı olarak karalama kampanyasına başlayabilirsin tehdit ederek yönetimi çağırmakta ayrı bir olay anlamadımHerkes konuşur ben yaparım
Bizde bekliyoruz söylenen sözlere yazdığınız dakikadan beri sessizce takip ediyorum ancak siz artık çizgiyi aşarak yaparım ederim keserim kelimelerine geçtiniz . Bizde buyrun dedik yapmiyacagıniz kelimeler kulanmayın .
Hahahahajaiahahahahw@baskanonline burdamısınız sayın başkanım
Ne güzel söylediniz daha oyuna başlayalı 15 gün olmuş arkadaş şehir başkanlığı bekliyor.Sana saygıyla yaklaşmayı denedim kırılma diye ama özgüven patlaması yaşıyorsun saygıyı hak etmiyorsun
?Ne güzel söylediniz daha oyuna başlayalı 15 gün olmuş arkadaş şehir başkanlığı bekliyor.
Adam doğru söylüyor