S
Sado55
Ziyaretçi
Yazıklar olsun Sercan kınıyorum seniParamız yok diye bizi hor görüyorsun he Sercan başkanım hiç yakıştıramadım size…
Yazıklar olsun Sercan kınıyorum seniParamız yok diye bizi hor görüyorsun he Sercan başkanım hiç yakıştıramadım size…
Yooo ben seni hiç sevmiyorum kardeş değiliz biz tabi korktun benden kardeş ayakları yapıyorsun anlıyorum seni Sercan başkanım Alparslan reisimi de alınca yanıma ufak bi çekindin farketmedim sanmaEstağfurullah hepimiz kardeşiz ne kadar tartissakta bu böyle olacaktır inşallah
Yazıklar olsun Sercan kınıyorum seni
Ferhat istifa etmeliYooo ben seni hiç sevmiyorum kardeş değiliz biz tabi korktun benden kardeş ayakları yapıyorsun anlıyorum seni Sercan başkanım Alparslan reisimi de alınca yanıma ufak bi çekindin farketmedim sanma
Yav dur karizmayı çizdirmek istemiyorumYooo ben seni hiç sevmiyorum kardeş değiliz biz tabi korktun benden kardeş ayakları yapıyorsun anlıyorum seni Sercan başkanım Alparslan reisimi de alınca yanıma ufak bi çekindin farketmedim sanma
Aha 3 vs 2 oldu sado da bizim yanımızda neyse Tolga Çıtır da sizden olsun hadiYazıklar olsun Sercan kınıyorum seni
Ferhat gidecek Ali gelecek bizde baş yok ki hepimizin sözü geçiyorFerhat istifa etmeli
Kesinlikle katılıyorum oylamaya sunulsun masayı kırarımFerhat istifa etmeli
O zaman kesin yendik siziAha 3 vs 2 oldu sado da bizim yanımızda neyse Tolga Çıtır da sizden olsun hadi
(Tolga Çıtır:Ben ne alaka)
Yunus başkanım halen seni anlamayan boş muhabbet yapanlar var lafın sadece Nazmi başkana değil di sanırım tekrar bir aydınlatma yapabilir misin rica etsemLütfen açmış olduğum konu size uygun değilse yorum yapmayalım, kavga çıksın tekrar diye açmadım bunu başkanım , yazılar size uymuyorsa görmezden gelin
Çizilen karizma olsun be Sercan…Yav dur karizmayı çizdirmek istemiyorum
Tolga da bizden olsun Tolga karşıya geçerse kaybederizAha 3 vs 2 oldu sado da bizim yanımızda neyse Tolga Çıtır da sizden olsun hadi
(Tolga Çıtır:Ben ne alaka)
Biz burda sohpet edelim sizinde sohpete davet edelim buyrun gelinYunus başkanım halen seni anlamayan boş muhabbet yapanlar var lafın sadece Nazmi başkana değil di sanırım tekrar bir aydınlatma yapabilir misin rica etsem
Farkederse kahrolayım sadooo sen ol yeter çiçeğimTolga da bizden olsun Tolga karşıya geçerse kaybederiz
Farkederse kahrolayım sadooo sen ol yeter çiçeğim
Başkanım isminizin üstü cizilse ne yazar kalbimden kimse çıkaramaz kiÇizilen karizma olsun be Sercan…
Adımız yeter be Sercan…
Yeter ki ismimizin üstü çizilmesin
Bak gönlümü hoşnut ediyorsun böyleFarkederse kahrolayım sadooo sen ol yeter çiçeğim
Yani bizim yaptığımız sohbetten bahsediyorsanız eğer tamamen kurgu ve gerçek dışı konulardan uyarlanmıştır yoksa Tolga çıtır bizi dümdüz eder yanlış anlaşılmasın hepimiz yakın dostuz ve o yüzden böyle sohbet ediyoruz herkes de sohbetimize dahil olabilir sıkıntı yokYunus başkanım halen seni anlamayan boş muhabbet yapanlar var lafın sadece Nazmi başkana değil di sanırım tekrar bir aydınlatma yapabilir misin rica etsem