Bırakın yönetim işini yapsın (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan YUNUS BAŞKAN
  • Başlangıç tarihi

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yani bizim yaptığımız sohbetten bahsediyorsanız eğer tamamen kurgu ve gerçek dışı konulardan uyarlanmıştır 😃 yoksa Tolga çıtır bizi dümdüz eder 😂 yanlış anlaşılmasın hepimiz yakın dostuz ve o yüzden böyle sohbet ediyoruz herkes de sohbetimize dahil olabilir sıkıntı yok
Açılan forum konularını saptırmada üstüne yok

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Yani bizim yaptığımız sohbetten bahsediyorsanız eğer tamamen kurgu ve gerçek dışı konulardan uyarlanmıştır 😃 yoksa Tolga çıtır bizi dümdüz eder 😂 yanlış anlaşılmasın hepimiz yakın dostuz ve o yüzden böyle sohbet ediyoruz herkes de sohbetimize dahil olabilir sıkıntı yok
Niye sohbet ediyorsunuz başkanım kavga etmiyorsunuz sıkıntı burada işte 😂😂😂😂😂

S

Sado55

Ziyaretçi
Yunus başkanım halen seni anlamayan boş muhabbet yapanlar var lafın sadece Nazmi başkana değil di sanırım tekrar bir aydınlatma yapabilir misin rica etsem
Oyun bu sonuçta bu kadar takılmaya veya ikili tartışmaya gerek yok Herkes eğlenerek oynasın oyunu çok fazla stres sağlığa zararlı dediğim gibi sonuçta sadece bir oyun herkesin kendi özel yaşantısı var biz keyfimize bakalım boştan yere kavga gürültüye gerek yok

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Konu amacın dışına çıktığı için kilit talep ediyorum, ben derdimi gördüklerimi anlatmaya çalışırken anlaşılan bu şekilde bir yere varamayız, olaylar olaylar, bitmez bu olaylar @Gonca @Umut kilit lütfen

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Konu amacın dışına çıktığı için kilit talep ediyorum, ben derdimi gördüklerimi anlatmaya çalışırken anlaşılan bu şekilde bir yere varamayız, olaylar olaylar, bitmez bu olaylar @Gonca @Umut kilit lütfen
Amacı dışına çıkmadı başkanım asıl amacına uygun kullanıyoruz Şuan fettahla sulh sağlıyacağız mesela

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
İsteyen istediği tepkiyi atsın ben içimden geçen ve gözlemlediğim olayları yazdım ben bu oyuna düşman edinmeye gelmedim bana dost lazım eğlence lazım güzel vakit lazım,
Konuyu açma sebebiniz neydi başkanım anlamayanlar var tekrar izah eder misiniz!
Konu amacından sapmadı mı tarafsız olduğunuza inanarak diğer arkadaşa gösterdiğiniz tepkiyi buradaki arkadaşlara da vermenizi rica ediyorum

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kankam konuyu ben açmadım Gonca Modumun gelmesi sürebilir biraz
Yani evet sana ana bacı avrat küfür ettiğim sslerini bekliyorum at varsa direkt buraya konu açayım istediğin şeyi yazayım oraya ama öyle birşey yapmadıysam sen beni yargılamış oluyorsun o zaman o ne olucak ben kefilim küfür ederim herkes bilir saklamam da ama asla aile değerlerini karıştırmam