K
Kaan Yüksel
Ziyaretçi
Fettah dc de beni engellemişsin sana hala sinirliyim bana vida civata felan atma sana montelerim engeli aç
Fettah dc de beni engellemişsin sana hala sinirliyim bana vida civata felan atma sana montelerim engeli aç
Sinirim geçti söz sövmiyecem engeli açFettah dc de beni engellemişsin sana hala sinirliyim bana vida civata felan atma sana montelerim engeli aç
Açılan forum konularını saptırmada üstüne yokYani bizim yaptığımız sohbetten bahsediyorsanız eğer tamamen kurgu ve gerçek dışı konulardan uyarlanmıştır yoksa Tolga çıtır bizi dümdüz eder yanlış anlaşılmasın hepimiz yakın dostuz ve o yüzden böyle sohbet ediyoruz herkes de sohbetimize dahil olabilir sıkıntı yok
Teşekkür ederim canımAçılan forum konularını saptırmada üstüne yok
Niye sohbet ediyorsunuz başkanım kavga etmiyorsunuz sıkıntı burada işteYani bizim yaptığımız sohbetten bahsediyorsanız eğer tamamen kurgu ve gerçek dışı konulardan uyarlanmıştır yoksa Tolga çıtır bizi dümdüz eder yanlış anlaşılmasın hepimiz yakın dostuz ve o yüzden böyle sohbet ediyoruz herkes de sohbetimize dahil olabilir sıkıntı yok
Ana bacı karı kız karıştıran tabiri caizse anne terbiyesi almayan arkadaşlarımı engelliyorum yeterince açık oldumuSinirim geçti söz sövmiyecem engeli aç
Hiç sorma kaos istiyorlar hep iki lafın belini kirmamamizi bile çok gördülerNiye sohbet ediyorsunuz başkanım kavga etmiyorsunuz sıkıntı burada işte
Yalnız sana sövüş biçimimi buraya atarım sonrasında bu lafından dolayı benden özür dilersin kabul mü ?Ana bacı karı kız karıştıran tabiri caizse anne terbiyesi almayan arkadaşlarımı engelliyorum yeterince açık oldumu
Oyun bu sonuçta bu kadar takılmaya veya ikili tartışmaya gerek yok Herkes eğlenerek oynasın oyunu çok fazla stres sağlığa zararlı dediğim gibi sonuçta sadece bir oyun herkesin kendi özel yaşantısı var biz keyfimize bakalım boştan yere kavga gürültüye gerek yokYunus başkanım halen seni anlamayan boş muhabbet yapanlar var lafın sadece Nazmi başkana değil di sanırım tekrar bir aydınlatma yapabilir misin rica etsem
Gurup dışındakiler dahilmiYalnız sana sövüş biçimimi buraya atarım sonrasında bu lafından dolayı benden özür dilersin kabul mü ?
Evet sana özelden söylediklerimi atıcam direktGurup dışındakiler dahilmi
Amacı dışına çıkmadı başkanım asıl amacına uygun kullanıyoruz Şuan fettahla sulh sağlıyacağız mesela
Kankam konuyu ben açmadım Gonca Modumun gelmesi sürebilir biraz
Konuyu açma sebebiniz neydi başkanım anlamayanlar var tekrar izah eder misiniz!İsteyen istediği tepkiyi atsın ben içimden geçen ve gözlemlediğim olayları yazdım ben bu oyuna düşman edinmeye gelmedim bana dost lazım eğlence lazım güzel vakit lazım,
Yani evet sana ana bacı avrat küfür ettiğim sslerini bekliyorum at varsa direkt buraya konu açayım istediğin şeyi yazayım oraya ama öyle birşey yapmadıysam sen beni yargılamış oluyorsun o zaman o ne olucak ben kefilim küfür ederim herkes bilir saklamam da ama asla aile değerlerini karıştırmamKankam konuyu ben açmadım Gonca Modumun gelmesi sürebilir biraz