Bırakın yönetim işini yapsın (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan YUNUS BAŞKAN
  • Başlangıç tarihi

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
Boş versene
Yani evet sana ana bacı avrat küfür ettiğim sslerini bekliyorum at varsa direkt buraya konu açayım istediğin şeyi yazayım oraya ama öyle birşey yapmadıysam sen beni yargılamış oluyorsun o zaman o ne olucak ben kefilim küfür ederim herkes bilir saklamam da ama asla aile değerlerini karıştırmam

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Oyun bu sonuçta bu kadar takılmaya veya ikili tartışmaya gerek yok Herkes eğlenerek oynasın oyunu çok fazla stres sağlığa zararlı dediğim gibi sonuçta sadece bir oyun herkesin kendi özel yaşantısı var biz keyfimize bakalım boştan yere kavga gürültüye gerek yok
Ben mi kavga stres ortamı yaratıyorum 😂😂😂

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Konuyu açma sebebiniz neydi başkanım anlamayanlar var tekrar izah eder misiniz!
Konu amacından sapmadı mı tarafsız olduğunuza inanarak diğer arkadaşa gösterdiğiniz tepkiyi buradaki arkadaşlara da vermenizi rica ediyorum
Benim oyunda kimseyle polemiğim yok tarafsız olduğum için kilit istiyorum zaten kaanla da diyaloğum var fettahla da var sercanla da var nazmiyle de var hangi birine dur diyeyim :)

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Hayır kanka boşvermem yani adam bana ailevi değerlerime küfür ettin diyor tamam çok güzel söverim sende bilirsin sana da sövmüşümdür de sevdiğim için değer verdiğim için böyle anlamayacağını bilerek yani ama adam aileme küfür ettin diyor aç engeli konuşalım dedim bak yeşil ışık yakıyorum ofsayt bayrağı kaldırıyor hala ben daha ne yapayım

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Benim oyunda kimseyle polemiğim yok tarafsız olduğum için kilit istiyorum zaten kaanla da diyaloğum var fettahla da var sercanla da var nazmiyle de var hangi birine dur diyeyim :)
Bana dur demeee çünkü inanırım abi 😃😂 nasıl bir kişilikte insan olduğumu sen biliyorsun yani oyuna hepimiz zaman geçirmeye geliyoruz sohbet muhabbet bu beni tanımayan arkadaşlar bile bir tanısalar vazgeçemiyecekler ama işteee

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Herşeyi üstüne neden alıyorsun knk diyoruz sana boş muhabbet çeviriyoruz yakın arkadaşız sende katıl eğlenelim goy goy yapıyoruz diyoruz neden hemen cephe alma peşindesin olum 😃
Sana cevap vermeyecektim
İlk önce düzgün konuşmayı öğren olum nedir?
Boş muhabbet çevireceksiniz gidin kendi aranızda konu açın ne haliniz varsa orda görün
Arkadaş samimi bir şekilde duygularını ifade etti neden bunun altında karalama yapıyorsunuz
Tekrar uyarıyorum laflarınızı bilerek konuşun köy kahvesinde değilsiniz
Olum muş tövbe tövbe zorla sövdüreceksiniz

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sana cevap vermeyecektim
İlk önce düzgün konuşmayı öğren olum nedir?
Boş muhabbet çevireceksiniz gidin kendi aranızda konu açın ne haliniz varsa orda görün
Arkadaş samimi bir şekilde duygularını ifade etti neden bunun altında karalama yapıyorsunuz
Tekrar uyarıyorum laflarınızı bilerek konuşun köy kahvesinde değilsiniz
Olum muş tövbe tövbe zorla sövdüreceksiniz
Tamam sakin ol bak çok gerginsin sükunetini koru yapma böyle şeyler 😃

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sağolasın canim ya sizin ittifakta yapanlar var öğretir onlar sana 😀
Yok gerek yok bak saldırma şurda düzgünce konuşuyoruz yapma Emirhan herşey yerinde güzel 😁 biliyorum benle kavga etmeyi çok seviyorsun ama şimdi değil bak Şuan beyaz bayrak çektik ban yiyenler yedi sakin ol 😃