B
BÖRÜÜ
Ziyaretçi
Kayacanı gönderdik oyundan sonunda
Merak etme ben çok sakinimdirTamam sakin ol bak çok gerginsin sükunetini koru yapma böyle şeyler
Kitabın ortasından konuştuBence aile babası olucak yoksa Kayacan ismini silmez o yakalanmıştır
Beni tanıman çok güzel o zaman yazdıklarımdan zaten niyetimi anlarsın eğer beni tanıyorsan kankacımMerak etme ben çok sakinimdir
Gerektiğinde kime nerde nasıl davranacağımı iyi bilirim seni daha önceden tanıyorum fakat bu şekilde bana yaklaşımını doğru bulmadığımdan direkt uyarmak istedim ha anlamak istediğin gibi anla sorun yok zeki insan ağzından çıkanı tartarak cevap verir ben sana veya herhangi bir arkadaşına hakarette bulunmadım gergin olan sizsiniz
#sadokapatılsın hashtaga destek istiyorumOyun bu sonuçta bu kadar takılmaya veya ikili tartışmaya gerek yok Herkes eğlenerek oynasın oyunu çok fazla stres sağlığa zararlı dediğim gibi sonuçta sadece bir oyun herkesin kendi özel yaşantısı var biz keyfimize bakalım boştan yere kavga gürültüye gerek yok
Yani Börü biz seni az çok biliyoruz sen bizi az çok biliyorsun o yüzden hayırlısı olsun kardeşimKitabın ortasından konuştu
Rojhat sen nerden çıktın yine git kendine oyunda hesap aç öyle gel#sadokapatılsın hashtaga destek istiyorum
Hesabım duruyor beRojhat sen nerden çıktın yine git kendine oyunda hesap aç öyle gel
Okuldan vakit bulamıyorumRojhat sen nerden çıktın yine git kendine oyunda hesap aç öyle gel
Yok be ne 6 senesi üni 2 oldu işte 3 yıl var dahaSenin okulun bitmedi mi hala 6 sene oldu olum ne okulu hala
dikkat edersen niyetini anladığımdan kibar bir dille uyardımBeni tanıman çok güzel o zaman yazdıklarımdan zaten niyetimi anlarsın eğer beni tanıyorsan kankacım
Tamam kanka haklısın senden özür diliyorum ben seni yanlış anladım sen beni yanlış anladın ortak payda da buluştuk ve dediğini yapıcam.dikkat edersen niyetini anladığımdan kibar bir dille uyardım
En nefret ettiğim argo kelimedir
Sana veya arkadaşlarına herhangi bir şekilde söylemim de olmadı burada Nazmi arkadaşımız konuyu açan kişi tarafından uyarıldı aynısını boş muhabbet yapanlara da söylenmesini istedim
Tarafsız olduğunu düşündüğümdenden sitemim yoksa sizinle bir işim yok gidin nerde konu açarsanız açın sabaha kadar muhabbet edin bana ne
Dur ya benle ilgilen arada geliyorumTamam kanka haklısın senden özür diliyorum ben seni yanlış anladım sen beni yanlış anladın ortak payda da buluştuk ve dediğini yapıcam.