Bırakın yönetim işini yapsın (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan YUNUS BAŞKAN
  • Başlangıç tarihi
G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Tamam sakin ol bak çok gerginsin sükunetini koru yapma böyle şeyler 😃
Merak etme ben çok sakinimdir
Gerektiğinde kime nerde nasıl davranacağımı iyi bilirim seni daha önceden tanıyorum fakat bu şekilde bana yaklaşımını doğru bulmadığımdan direkt uyarmak istedim ha anlamak istediğin gibi anla sorun yok zeki insan ağzından çıkanı tartarak cevap verir ben sana veya herhangi bir arkadaşına hakarette bulunmadım gergin olan sizsiniz

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merak etme ben çok sakinimdir
Gerektiğinde kime nerde nasıl davranacağımı iyi bilirim seni daha önceden tanıyorum fakat bu şekilde bana yaklaşımını doğru bulmadığımdan direkt uyarmak istedim ha anlamak istediğin gibi anla sorun yok zeki insan ağzından çıkanı tartarak cevap verir ben sana veya herhangi bir arkadaşına hakarette bulunmadım gergin olan sizsiniz
Beni tanıman çok güzel o zaman yazdıklarımdan zaten niyetimi anlarsın eğer beni tanıyorsan kankacım

Rojhat G.

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyun bu sonuçta bu kadar takılmaya veya ikili tartışmaya gerek yok Herkes eğlenerek oynasın oyunu çok fazla stres sağlığa zararlı dediğim gibi sonuçta sadece bir oyun herkesin kendi özel yaşantısı var biz keyfimize bakalım boştan yere kavga gürültüye gerek yok
#sadokapatılsın hashtaga destek istiyorum 😂

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Senin okulun bitmedi mi hala 6 sene oldu olum ne okulu hala

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Beni tanıman çok güzel o zaman yazdıklarımdan zaten niyetimi anlarsın eğer beni tanıyorsan kankacım
dikkat edersen niyetini anladığımdan kibar bir dille uyardım
En nefret ettiğim argo kelimedir
Sana veya arkadaşlarına herhangi bir şekilde söylemim de olmadı burada Nazmi arkadaşımız konuyu açan kişi tarafından uyarıldı aynısını boş muhabbet yapanlara da söylenmesini istedim
Tarafsız olduğunu düşündüğümdenden sitemim yoksa sizinle bir işim yok gidin nerde konu açarsanız açın sabaha kadar muhabbet edin bana ne

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
dikkat edersen niyetini anladığımdan kibar bir dille uyardım
En nefret ettiğim argo kelimedir
Sana veya arkadaşlarına herhangi bir şekilde söylemim de olmadı burada Nazmi arkadaşımız konuyu açan kişi tarafından uyarıldı aynısını boş muhabbet yapanlara da söylenmesini istedim
Tarafsız olduğunu düşündüğümdenden sitemim yoksa sizinle bir işim yok gidin nerde konu açarsanız açın sabaha kadar muhabbet edin bana ne
Tamam kanka haklısın senden özür diliyorum ben seni yanlış anladım sen beni yanlış anladın ortak payda da buluştuk ve dediğini yapıcam.