B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Kim dost kim düşman bilemiyoruz artık rüa başkanım güvenli moda aldık kendimiziBurda dost meclisindeyiz bizide bilgilendir EYYY BÜYÜK MESUT
Kim dost kim düşman bilemiyoruz artık rüa başkanım güvenli moda aldık kendimiziBurda dost meclisindeyiz bizide bilgilendir EYYY BÜYÜK MESUT
öyle tabiki darbenin nerden geleceğini bilemeyiz EYY BÜYÜK MESUTKim dost kim düşman bilemiyoruz artık rüa başkanım güvenli moda aldık kendimizi
Aklıma kendisinden pek haz etmediğim bir lider geliyor bu yüzden reddedildiha birde Büyük Mesutun ismini EYYY BÜYÜK MESUT yapmaya davet ediyorum
Kolpacı Büyük Mesut olsa pekiAklıma kendisinden pek haz etmediğim bir lider geliyor bu yüzden reddedildi
Özümüz sözümüz bir allaha şükür kolpayla işimiz olmaz beni magarsusla karıştırdınız galibaKolpacı Büyük Mesut olsa peki
neden aklınıza bu geldi ki ben şarkı grubu olan kolpadan bahsetmiştim .d EYYY BÜYÜK MESUT karıştırdın yine işleriÖzümüz sözümüz bir allaha şükür kolpayla işimiz olmaz beni magarsusla karıştırdınız galiba
amanin ne oluyor burdaÖzümüz sözümüz bir allaha şükür kolpayla işimiz olmaz beni magarsusla karıştırdınız galiba
Agit başkanim nerdesinBir agit bir MD başkanım yapmayın karışır buralar
Özümüz sözümüz bir allaha şükür kolpayla işimiz olmaz beni magarsusla karıştırdınız galiba
okulda garibim bitmeyen çilesi varAgit başkanim nerdesin
Kolpacı mesut deseydik daha anlaşılırdı rüa başkanım gerçek hayatta siyasetçi olsaydınız muhtemel parti logonuzu tahmin edebiliyorumneden aklınıza bu geldi ki ben şarkı grubu olan kolpadan bahsetmiştim .d EYYY BÜYÜK MESUT karıştırdın yine işleri
Büyük Mesut yeni iddalarla geliyor yine başkanımamanin ne oluyor burda
Zaten kolpacı demiş hahahahaahahKolpacı mesut deseydik daha anlaşılırdı rüa başkanım gerçek hayatta siyasetçi olsaydınız muhtemel parti logonuzu tahmin edebiliyorum
Biz düşmanlarımızı yanımızda tutarız dost zaten durduğu yeri bilir sayın MDVefa partisi birde bunu yönetime aldı jdjdkdkkdkd
Allahtan oyundayız gerçekteki siyaseti görüyoruz ne hale geldiKolpacı mesut deseydik daha anlaşılırdı rüa başkanım gerçek hayatta siyasetçi olsaydınız muhtemel parti logonuzu tahmin edebiliyorum
NEREDEN NEREYE NEREDEN NEREYE NEREDEN NEREYE GELDİ BÜYÜK MESUTKolpacı mesut deseydik daha anlaşılırdı rüa başkanım gerçek hayatta siyasetçi olsaydınız muhtemel parti logonuzu tahmin edebiliyorum
Kaan senle denlinin adına cızgı çektim kaaaaaan görürüz dostu düşmanı yedim siziBiz düşmanlarımızı yanımızda tutarız dost zaten durduğu yeri bilir sayın MD
sen sözünde dur gerisini ben hallederimÖzümüz sözümüz bir allaha şükür kolpayla işimiz olmaz beni magarsusla karıştırdınız galiba