Başarılı bir şehir başkanı nasıl olunur? (Eğitim) (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Evet Gerçekten Örnek Alınması Gereken Bir Başkan.

Çanakkale Milletvekili Olarak Bu Festivale Bizzat Katılım Sağlayacağım

Kafirya Başkanımızı Örnek Alın Gerçekten Bir Şehrin Kültürünü Ondan Başka Yansıtan Bir Başkan Göremedim.

Göremedim Çünkü Kafirya Başkanımız Herkese Adaletli ve Eşit Davranır

Kafirya Başkanım Her Ne Kadar Şehir Başkanı da Olsa O Kendini Her Zaman Proletarya Sınıfının Bir Üyesi Olarak Görmektedir.
Kafirya reklam mı almış napmış🤣

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kafirya reklam mı almış napmış🤣
Reklamın İyisi Kötüsü Yok Mesut Bey.

Ben Sadece Gördüklerimi Dile Getiriyorum Bir Gözlemci Olarak.

Gördüklerim Şu Şekilde: Şanlıurfa Halkı Kendilerine Sunulan Toplamda Elli Milyon Türk Lirası Maddi Destekten Çok,Şehirde Düzenlenen Sosyal Aktivitelerden Daha Memnun Olduğunu Gözlemledim ve Bu Olaylar Üzerine Bizzat Şanlıurfa’ya Bir Seyahat Gerçekleştirdim.

Mikrofonu ŞanlıUrfa Halkına Uzattığımızda”EYY BÜYÜK MESUT Milletin Vergisini İnsanlara Lutfeder Gibi mi Dağıtıyorsun Bir de Bunu Büyük Bir Marifetmiş Gibi Anlatıyorsun “Diyorlar.

İster Seçilmiş Başkan İster Atanmış Başkan Olsun, Görevini Kim Hakkıyla Yaparsa İŞÇİ ve EMEKÇİ Onun Yanındadır.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Reklamın İyisi Kötüsü Yok Mesut Bey.

Ben Sadece Gördüklerimi Dile Getiriyorum Bir Gözlemci Olarak.

Gördüklerim Şu Şekilde: Şanlıurfa Halkı Kendilerine Sunulan Toplamda Elli Milyon Türk Lirası Maddi Destekten Çok,Şehirde Düzenlenen Sosyal Aktivitelerden Daha Memnun Olduğunu Gözlemledim ve Bu Olaylar Üzerine Bizzat Şanlıurfa’ya Bir Seyahat Gerçekleştirdim.

Mikrofonu ŞanlıUrfa Halkına Uzattığımızda”EYY BÜYÜK MESUT Milletin Vergisini İnsanlara Lutfeder Gibi mi Dağıtıyorsun Bir de Bunu Büyük Bir Marifetmiş Gibi Anlatıyorsun “Diyorlar.

İster Seçilmiş Başkan İster Atanmış Başkan Olsun, Görevini Kim Hakkıyla Yaparsa İŞÇİ ve EMEKÇİ Onun Yanındadır.
Tarikatsiniz sizle baş edilmez 🤣