Maraton ⚽ (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Senin yapacağın max eylem milletle olan konuşmalarını Alıp foruma atman yani çokta umrumda değilsin bir dahada genel toplum alanında bana laf atma
Ozaman sizde foruma mesajlarınız atılacak kadar düşmeyin onun bunun partisindeki kız hakkında yorum yapmayın ayrıca foruma mesajlarını attığım 2/3 insan var şuan oyunda yoklar olanda gizli kapaklı bi isimle kendince saklandığını düşünüyor siz yapın yapın ben atınca suçlu olayım öyle bir dünya yok . Ben MKP OLARAK EMİN OL SENİN HAYAL EDEMEYECEĞİN ŞEYLER YAPIYORUM .

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Senin yapacağın max eylem milletle olan konuşmalarını Alıp foruma atman yani çokta umrumda değilsin bir dahada genel toplum alanında bana laf atma
Sana YENİDEN DOĞUŞU DESTEKLİYORUM DİYE FORUMDA KONU AÇTIĞIN GECEDE SÖYLEDİM Bİ ŞAKAYLA VAR OLDUN BİR ŞAKAYLA YOK OLACAKSIN .

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyun yönetiminin oyunun gelişmesi açısından yapılan çalışmaların gölgelenmesi veya konu dışına saptırılmalı hakkında çalışma yapması lazım bu böyle olmayacak her konuda her birşeyde sorun

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ozaman sizde foruma mesajlarınız atılacak kadar düşmeyin onun bunun partisindeki kız hakkında yorum yapmayın ayrıca foruma mesajlarını attığım 2/3 insan var şuan oyunda yoklar olanda gizli kapaklı bi isimle kendince saklandığını düşünüyor siz yapın yapın ben atınca suçlu olayım öyle bir dünya yok . Ben MKP OLARAK EMİN OL SENİN HAYAL EDEMEYECEĞİN ŞEYLER YAPIYORUM .
Benim sorunum olanlardan sanane kardeşim ilgilendiriyormu seni dün yazdın grup açın diye açtım direkt kaçtın yani bu kadarsan ona göre muamele yapalım

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Emirhan başkan bu üslup sana yakışmıyor herkese ofansif olmak da yakışmıyor. Her şeye disslike atıyosun insanlar da haliyle altında bir şey arıyor ayrıca disslike atmanın da bi anlamı kalmıyor bence tüm bunlara bi son ver gülüp eğlenelim gerilmesin kimse

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Emirhan başkan bu üslup sana yakışmıyor herkese ofansif olmak da yakışmıyor. Her şeye disslike atıyosun insanlar da haliyle altında bir şey arıyor ayrıca disslike atmanın da bi anlamı kalmıyor bence tüm bunlara bi son ver gülüp eğlenelim gerilmesin kimse
Ya konu şahsi bir konu olsa parti konusu olsa eywallah 2 gündür bunun için tasarım çıkarıyoruz uğraşıyoruz bişeyler yapalım diye çıkıyorlar böyle illa sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...