S
Sera*
Ziyaretçi
Dur dur daha iyi bir bahane buldum sana. Zil çalışmıyor du duymadım ahhahajsjjs jsjsksos
Emrullahın en yakın dostlarını çağır buraya bak bakalım öyle bi olay olmuşmu tabi sizin gece yarısı Discord guruplarınızda emrullahla ne konuşuyorsanız ne anlatıyorsa bilemem mesela kurtu çağır sor bakalım öyle bişey varmışmıBilmem sen anlat mesela kapının önüne geldiğinde neden dışarı çıkamadın dur tahmin ediyim kapı kilidi mi bpzuktu hahahahhahahsh shjskskslslps
Ee ne bu şimdi iyice kreşe çevirdinizDur dur daha iyi bir bahane buldum sana. Zil çalışmıyor du duymadım ahhahajsjjs jsjsksos
Kurt Allah birdir dese Ateist olurum ne anlatıyorsun sen ahajkskskslwEmrullahın en yakın dostlarını çağır buraya bak bakalım öyle bi olay olmuşmu tabi sizin gece yarısı Discord guruplarınızda emrullahla ne konuşuyorsanız ne anlatıyorsa bilemem mesela kurtu çağır sor bakalım öyle bişey varmışmı
Ben sordum ya gece seste dedi ki gelmedi neyse sonu küfürEmrullahın en yakın dostlarını çağır buraya bak bakalım öyle bi olay olmuşmu tabi sizin gece yarısı Discord guruplarınızda emrullahla ne konuşuyorsanız ne anlatıyorsa bilemem mesela kurtu çağır sor bakalım öyle bişey varmışmı
Burağı çağır Alpereni çağır kimi istiyorsan çağır o dönem onun yanında olan isim önemli değilKurt Allah birdir dese Ateist olurum ne anlatıyorsun sen ahajkskskslw
Hahaja bana iftira diyor hahahajja Fettah çok komik adamsın ya " adamı ithafen söylüyorum yanlış olmasın". En azından şu yalanlarından çırpınışların keyif veriyor seviliyorsun daha fazla zaman harcayamam bbAnca hikaye makara iftira ama ben senin Kızıl elma sunucunda seste olduğun zamanları sana kanıtlayabilirim gizlice düşman sinsice hayran seni Emrullah hastası güzel iz bırakmış sizde ağzınızdan düşmüyor helal olsun
Şimdi her denilene inanıyorsak senin hakkındada dün gece mesela mesaj yazıp haber verdiğin kişiler çok şey dedi ben inanıp sana aaa Emirhan böyle diyormuyumBen sordum ya gece seste dedi ki gelmedi neyse sonu küfür
O kişiyle bundan sonra bütün irtibatimi kestim isimde vereyim batın kardeşim demekki sende safını belli ettin artık sana ne yalanlar söylendiyseŞimdi her denilene inanıyorsak senin hakkındada dün gece mesela mesaj yazıp haber verdiğin kişiler çok şey dedi ben inanıp sana aaa Emirhan böyle diyormuyum
Tabi sonuç yok netice yok kanıt yok anca konuşur gidersin o onu demiş bu bunu demiş ben delilli bir şekilde atayımmı sana discorddan Emrullah la watsap konuşmalarınıHahaja bana iftira diyor hahahajja Fettah çok komik adamsın ya " adamı ithafen söylüyorum yanlış olmasın". En azından şu yalanlarından çırpınışların keyif veriyor seviliyorsun daha fazla zaman harcayamam bb
Bekliyorum atsanaTabi sonuç yok netice yok kanıt yok anca konuşur gidersin o onu demiş bu bunu demiş ben delilli bir şekilde atayımmı sana discorddan Emrullah la watsap konuşmalarını
Sera1903 bekliyorumTabi sonuç yok netice yok kanıt yok anca konuşur gidersin o onu demiş bu bunu demiş ben delilli bir şekilde atayımmı sana discorddan Emrullah la watsap konuşmalarını
Kanıtladıgımda çıkıp herkesin içinde özür dileyecekmisinSera1903 bekliyorum
Söz veriyorum dilicem atKanıtladıgımda çıkıp herkesin içinde özür dileyecekmisin
Valla bu konuyla alakam yok Özmen senin yanına gidince zaten ben yüzüne karşıda ağır konuştum.B
ben isim vermedim Emirhan da Ekli dosyayı görüntüle 11485Yanındaki adamla savunduğun şey birmi kardeşim objektif ol