Maraton ⚽ (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera*

Ziyaretçi
Dur dur daha iyi bir bahane buldum sana. Zil çalışmıyor du duymadım ahhahajsjjs jsjsksos

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bilmem sen anlat mesela kapının önüne geldiğinde neden dışarı çıkamadın dur tahmin ediyim kapı kilidi mi bpzuktu hahahahhahahsh shjskskslslps
Emrullahın en yakın dostlarını çağır buraya bak bakalım öyle bi olay olmuşmu tabi sizin gece yarısı Discord guruplarınızda emrullahla ne konuşuyorsanız ne anlatıyorsa bilemem mesela kurtu çağır sor bakalım öyle bişey varmışmı

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Anca hikaye makara iftira ama ben senin Kızıl elma sunucunda seste olduğun zamanları sana kanıtlayabilirim gizlice düşman sinsice hayran seni Emrullah hastası güzel iz bırakmış sizde ağzınızdan düşmüyor helal olsun

S

Sera*

Ziyaretçi
Anca hikaye makara iftira ama ben senin Kızıl elma sunucunda seste olduğun zamanları sana kanıtlayabilirim gizlice düşman sinsice hayran seni Emrullah hastası güzel iz bırakmış sizde ağzınızdan düşmüyor helal olsun
Hahaja bana iftira diyor hahahajja Fettah çok komik adamsın ya " adamı ithafen söylüyorum yanlış olmasın". En azından şu yalanlarından çırpınışların keyif veriyor seviliyorsun daha fazla zaman harcayamam bb 😂😂

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Şimdi her denilene inanıyorsak senin hakkındada dün gece mesela mesaj yazıp haber verdiğin kişiler çok şey dedi ben inanıp sana aaa Emirhan böyle diyormuyum
O kişiyle bundan sonra bütün irtibatimi kestim isimde vereyim batın kardeşim demekki sende safını belli ettin artık sana ne yalanlar söylendiyse

Mehmet DENİZ

🇹🇷
Vatandaş
Benim anlamadığım neden dönüp dolaşıp aynı konulara geliyosunuz. Zamanında size ne yaptıda bu kadar kuyruk acınız var anlamış değilim. 🤷🏻‍♂️

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hahaja bana iftira diyor hahahajja Fettah çok komik adamsın ya " adamı ithafen söylüyorum yanlış olmasın". En azından şu yalanlarından çırpınışların keyif veriyor seviliyorsun daha fazla zaman harcayamam bb 😂😂
Tabi sonuç yok netice yok kanıt yok anca konuşur gidersin o onu demiş bu bunu demiş ben delilli bir şekilde atayımmı sana discorddan Emrullah la watsap konuşmalarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...