Başkan Online'nin Topuklu Efesi; Gamze Büşra! (1 Kişi İçeride)

M

M-D

Ziyaretçi
Tek övündüğün konun erkekliğin sanırım. Erkekliğini de bir kadın tarafından doğurularak edindin hatırlatmak istedim. İğrenç cinsiyetçi tavırlarınla seni başbaşa bırakıyorum. Size benim senin gibi cinsiyetçi insanlara vericek cevabım yok.

Mustafa Denli de beğenmiş ismi geçmedi diye incindi sanırım ben anıyım da çok sorun olmasın
Her zamanki gibi destek değil kösteksin seninde olayın bu
Burda alpaslan çok güzel görsel ve yazı hazırlamış Büşra başkan için mücadele edip 1 oy 1 oydur diceğine
Konun altına gelip kavga ve kaos başlatma derdindesin bence burdaki insanlara saygısızlık ama yinede sen bilirsin

S

Sera*

Ziyaretçi
Her zamanki gibi destek değil kösteksin seninde olayın bu
Burda alpaslan çok güzel görsel ve yazı hazırlamış Büşra başkan için mücadele edip 1 oy 1 oydur diceğine
Konun altına gelip kavga ve kaos başlatma derdindesin bence burdaki insanlara saygısızlık ama yinede sen bilirsin
Saygıyı bana öğreticek son kişisin Denli. Bundan 3 ay önce yazsaydın şunları ciddiye alıp vay be abim bana yol göstermeye çalışıyor derdim ama kılavuzu karga olanın burnu pislikten kalkmazmış. Saman altından kimlerle görüştüğünü çok iyi biliyorum kalkmış burada Büşrayı kolluyorum ayağına yatma bir kez olsun dürüst olmayı dene emin ol iyi gelicektir.

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş

Ekli dosyayı görüntüle 11869

Kıymetli Başkan Online kullanıcıları, sevgili başkanlarım;

38. Dönem Oyun Başkanlığı Seçimlerinin başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Bizler İlk Adım Partisi ve Gönül İttifakı olarak Büşra Gamze başkanımızın ismi etrafında birleştik ve zafere olan inancımızla galibiyete kenetlendik.

İttifakımızın dışında kalan ama kalbi ve gönlü Büşra Gamze başkanımızla olan, herhangi bir partiye mensup olmamasına rağmen desteğini Büşra Gamze başkanımızdan yana kullanacağını açık yüreklilikle ifade eden o kadar çok arkadaşımız, başkanımız bizlere ulaştı ki çok doğru bir tercih yaptığımızı daha adayımızı ilan ettikten çok kısa bir süre sonra anlamış olduk.

Başkan Online'yi tarif ederken "Türkiye'nin oyunu" diyorum. Cumhuriyetin 100. yılında nasıl tüm sorunlarını çözmüş, muasır medeniyetler seviyesine yükselmeyi başarmış bir Türkiye hayal ediyorsak, Başkan Online için de tüm güncelleştirmelerini başarıyla tamamlamış, 81 ilde kabul görmüş, her evin, her sokağın, her mahallenin ortak paydası haline gelmiş bir oyun olmasını da aynı şekilde hayal ediyorum. O yüzden hep birlikte oyunumuza sahip çıkacağız. Güncelleştirmelerin takipçisi olacağız. Bol bol beyin fırtınası yaparak oyunun kaderini değiştirici atılımları hep birlikte ortaya çıkartacağız. Her ne olursa olsun gemiyi asla terk etmeyeceğiz. Oyuna ve oyunculara sahip çıkacağız. Oyunumuzun geleceğini ilgilendiren her konuda siyasi rekabeti ve düşmanlıkları bir kenara bırakarak "Başkan Online" ortak paydasında buluşacağız. Tek yumruk olup gür bir sesle oyunumuzu hak ettiği şekilde temsil edeceğiz. Bütün bunları @Büşra Gamze başkanımızın azmiyle, @ahmecet başkanımızın karakteriyle, @Ahmet Erol başkanımızın nezaketiyle, @Tolga Çıtır başkanımızın tecrübesiyle, @Fettah Özdemir başkanımızın gözü karalığıyla, @Black White başkanımızın ilkeli duruşuyla, @Kaan Yüksel başkanımızın heyecanıyla, @Hacı-Abi-58 başkanımızın azmi ve kararlılığıyla, Kurt77'nin oyuna olan bağlılığıyla, @Prof. Dr. iElectro01Q başkanımızın teşkilatçılığıyla, @Samed Sağlam başkanımızın vefasıyla, @yeniçeri26 başkanımızın gücüyle, Talha.60'ın gelecek vizyonuyla, @serhat doğan başkanımızın ferasetiyle, @UFUK* başkanımızın karakteriyle, @Dolunay57 başkanımızın aslanlar gibi dik duruşuyla, MORİŞ. başkanımızın zarafetiyle, @Sera* başkanımızın sevecenliğiyle, @İSMAİL DAĞAŞAN başkanımızın erdemiyle, @ONUR DEMİRHAN başkanımızın dava bilinciyle, @Doruk55 başkanımızın güler yüzüyle, @Siyahadam başkanımızın Muhsin bakışlarıyla, Muhammed Umut başkanımızın sadakatiyle, @Gürkanaydın başkanımızın delikanlılığıyla, @ReşatBey başkanımızın ilkeli siyasetiyle, @Alpha35 başkanımızın efendiliğiyle, Mücahit Zurnacıoğlu başkanımızın vatanseverliğiyle, @ULU EREN YEMEN başkanımızın cömertliğiyle, @Shutzstafeł başkanımızın memlekete olan kara sevdasıyla, @MACFARK başkanımızın birliğe olan tutkusuyla, Göktürks başkanımızın prensipleriyle, BEYAZ MELEK başkanımızın bembeyaz hayalleriyle, @Emre Yılmaz 1907 başkanımızın sevgisiyle, @Ayberk Köksalan başkanımızın hürriyete olan muhabbetiyle, MİA Kadir başkanımızın Başkan Online'ye olan vefasıyla, @LASTROMANCE1 başkanımızın mavi vatana olan kuvvetli bağlarıyla, Muhammed078 başkanımızın inancıyla, Selahattiin başkanımızın ülküleriyle bir ve beraber olarak başarabiliriz.

Farklılıklarımızı en büyük zenginliğimiz kabul ederek durmadan aşkla koşmaya var mısınız?
Başkan Online bizim, Başkan Online hepimizin...

Başkanım yine döktürmüşsünüz. Mükemmel olmuş gerçekten helal olsun böyle emeklere saygımız sonsuz. Umarım oyun gerçekten böyle barış ortamı ile güzellikler ile devam eder. Emeğine sağlık :)

M

M-D

Ziyaretçi
Saygıyı bana öğreticek son kişisin Denli. Bundan 3 ay önce yazsaydın şunları ciddiye alıp vay be abim bana yol göstermeye çalışıyor derdim ama kılavuzu karga olanın burnu pislikten kalkmazmış. Saman altından kimlerle görüştüğünü çok iyi biliyorum kalkmış burada Büşrayı kolluyorum ayağına yatma bir kez olsun dürüst olmayı dene emin ol iyi gelicektir.
Yine yazdığımı farklı kafa yapısı ile anlıyorsun sana saygıyı öğretirim öğreticem demedim bana göre bence saygısızlık yapıp yapmamak sana kalmıştır bu beni inan bağlamaz
3 ay önce de ben senin yanındaydım 1 sene önce de yanındaydım ama malesef ki doğruları söylücek kadar gözün dönmüş olabilir hayatta herkesin tercihi değişir bunada her insan gibi saygı duymak zorundayız
Zaten yazımdada belirttim ya seracım ya değer görceğimiz kişilerin yanında olucaz yada tek olucaz bize her yol uyar emin ol ama sanırım bizim yaptığımız her yol sana uymaz bunun sebebi de belli problem de yok herkes özgür

S

Sera*

Ziyaretçi
Yine yazdığımı farklı kafa yapısı ile anlıyorsun sana saygıyı öğretirim öğreticem demedim bana göre bence saygısızlık yapıp yapmamak sana kalmıştır bu beni inan bağlamaz
3 ay önce de ben senin yanındaydım 1 sene önce de yanındaydım ama malesef ki doğruları söylücek kadar gözün dönmüş olabilir hayatta herkesin tercihi değişir bunada her insan gibi saygı duymak zorundayız
Zaten yazımdada belirttim ya seracım ya değer görceğimiz kişilerin yanında olucaz yada tek olucaz bize her yol uyar emin ol ama sanırım bizim yaptığımız her yol sana uymaz bunun sebebi de belli problem de yok herkes özgür
Bende diyorum ki Büşra benim ittifakımda olan biri değil desteklemek zorunda da değilim. Desteklicem ya da desteklemicem diye bir açıklama da yapmadım. 1 oy 1 oydur deyip çabala demişsin ya ben ona ithafen söyledim. O kızla benim bir bağım ya da anlaşmam yok. Ama senin ittifkın da ve ne bir destek mesajı ne de Adayımız Büşradır şeklinde bir açıklaman var. Hiçbirşey yapmayıp saman altından başkalarıyla görüşüp gelip buraya " Büşrayı" savunuyormuş gibi görünüyorsun ya ben ona gülüyorum. Sen önce ittifakına saygı duymayı öğren önce ittifakındaki insanları kutlamayı öğren. Ondan sonra gelir neyim saygı neyin saygısızlık olduğu kararını kendince verirsin tamam mı cnaım fazla çabalama sana beğeniyi ben değil Kurt atar anca 😊 Son olarakta şunu ekliyim umaırm biraz önce gidersiniz " ait olduğunuz yere" keyifli oyunlar.

M

M-D

Ziyaretçi
Bende diyorum ki Büşra benim ittifakımda olan biri değil desteklemek zorunda da değilim. Desteklicem ya da desteklemicem diye bir açıklama da yapmadım. 1 oy 1 oydur deyip çabala demişsin ya ben ona ithafen söyledim. O kızla benim bir bağım ya da anlaşmam yok. Ama senin ittifkın da ve ne bir destek mesajı ne de Adayımız Büşradır şeklinde bir açıklaman var. Hiçbirşey yapmayıp saman altından başkalarıyla görüşüp gelip buraya " Büşrayı" savunuyormuş gibi görünüyorsun ya ben ona gülüyorum. Sen önce ittifakına saygı duymayı öğren önce ittifakındaki insanları kutlamayı öğren. Ondan sonra gelir neyim saygı neyin saygısızlık olduğu kararını kendince verirsin tamam mı cnaım fazla çabalama sana beğeniyi ben değil Kurt atar anca 😊 Son olarakta şunu ekliyim umaırm biraz önce gidersiniz " ait olduğunuz yere" keyifli oyunlar.
Ben İttifakı her zaman tebrik etmişimdir ama sevmediğim anlaşamadığım kişiler vardır ki beni de sevmeyen anlaşamayan çok insan var
Ama şuanki oyun başkanına atılan oylar senin değerli gözlerine hediyemiz olsun
Her zaman durmadan yılmadan bu şekilde mücadele etmeye devam et sera ben seni destekliyorum 😀
Ayrıca merak etme bizim tavrımız nettir söylediğim sözde nettir
İstediğini demeye devam et belki seni anlayabilirim zor ama deneyebilirim 😀
İyi oyunlar 😀

S

Sera*

Ziyaretçi
Ben İttifakı her zaman tebrik etmişimdir ama sevmediğim anlaşamadığım kişiler vardır ki beni de sevmeyen anlaşamayan çok insan var
Ama şuanki oyun başkanına atılan oylar senin değerli gözlerine hediyemiz olsun
Her zaman durmadan yılmadan bu şekilde mücadele etmeye devam et sera ben seni destekliyorum 😀
Ayrıca merak etme bizim tavrımız nettir söylediğim sözde nettir
İstediğini demeye devam et belki seni anlayabilirim zor ama deneyebilirim 😀
İyi oyunlar 😀
Söylediğin sözlerin arkasında mısın ahjahjajahhahahahjsjjsksksksllslsşşslsksksks

Sabah sabah iyi güldürdün beni Denlicim Allahta seni güldürsün teşekkür ederim bol keyifli oyunlarrrr

M

M-D

Ziyaretçi
Söylediğin sözlerin arkasında mısın ahjahjajahhahahahjsjjsksksksllslsşşslsksksks

Sabah sabah iyi güldürdün beni Denlicim Allahta seni güldürsün teşekkür ederim bol keyifli oyunlarrrr
Ama kimse de merak etmesin Fatih Küçüğe kim ne kadar oy attı
Onuda biliyoruz
O yüzden seni biliriz insanlaeı biliriz kısaca herkesi biliriz sera rahat ol stres yapma kurtun panik atağı malesef sende gördüm üzüldüm Allah yar ve ysrdımcın olsun 😀

Y

yappız

Ziyaretçi
IMG_20231118_112525_601.jpgIMG_20231118_112522_612.jpg

Burda Samet kardeşimin adı gözüktüğü için ilk önce ondan özür diliyorum

Sonra sözlerime şöyle devam ediyorum

Mustafa abim nezdinde söylemek isterim ki Yeniden Doğuş bir söz verirse tutar.

Şunu da eklemek istiyorum benim yaklaşık 2 senedir kılavuzum Mustafa abim burnum hiç pisliğe bulaşmadı Mustafa abim sadece beni değil yanında ki kişileri de güzel yerlere getirmiştir.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Rahatsız olan olmuştur seni ilgilendiren nedir Sen hayırdır ya konuşmayayım konuşmayayım diyorum Haddini Fazla Asıyorsun kadın Oyuncu olduğunun farkına Var Her yere Salça Olma
“Kadın oyuncu olduğunun farkına var” Bu ne demek tam olarak? Kadın oyuncu olunca ne oluyor?

K

Kadir.

Ziyaretçi
Rahatsız olan olmuştur seni ilgilendiren nedir Sen hayırdır ya konuşmayayım konuşmayayım diyorum Haddini Fazla Asıyorsun kadın Oyuncu olduğunun farkına Var Her yere Salça Olma
Wake up reality.. Eski dönem Arap coğrafyasında yaşamıyoruz, ne bu cinsiyetçilik..yada şöyle düzeltiyim hangi çağda yaşıyorsun.. Salça olma diyip seni ilgilendirmeyen bir konuya zıplaman cabası😇

K

KURT 77

Ziyaretçi
Senin bana olan bu hayranlığını ne olacak ben dükkanım da çay içiyorum ben ne alaka 😀😀 ayrıca duruş durus dedin laf söylediğin insanlara böyle konuşman beni çok eğlendiriyor 😀 sırf bana Karşı diye destekliyor olman daha hoşuma gidiyor . Sonunda herkesin seni tanımış olması ayrıca hoşuma gidiyor vallahi atak fln kalmadi😀😀

S

Sera*

Ziyaretçi
Senin bana olan bu hayranlığını ne olacak ben dükkanım da çay içiyorum ben ne alaka 😀😀 ayrıca duruş durus dedin laf söylediğin insanlara böyle konuşman beni çok eğlendiriyor 😀 sırf bana Karşı diye destekliyor olman daha hoşuma gidiyor . Sonunda herkesin seni tanımış olması ayrıca hoşuma gidiyor vallahi atak fln kalmadi😀😀
Sana büyük hayranım Kurt 😍 Ayrıca karşında pet şişe olsa ben pet şişeyi desteklerim düşmanlık bunu gerektiriyor 😅 Ayrıca birşey daha dicem Kurt vallahi başkalarını gördükçe sana şükreder hale gelmeye başladım ajskksks