38. Dönem Oyun Başkan Adayımız | 🌄🦁 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
Salın da gidiyim artık tat vermiyonuz :( ama itiraflar için teşekkürler çavvv

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Ben arkasındann hakaretler savurduğum kişinin yüzüne gülemem kurtcum çok güzel ifşalamışsınız kendinizi teşekkür ederim itiraf için 🥰
Seraa seraaa sen gel benle konuş tatlım geldim beni özledin biliyorum bak sonra sinir olup atak geciriyorsun ben uğrasıyorum🥰

• Beğen
Tepkiler: M-D
S

Sera*

Ziyaretçi
Denliye bak bir Kurta bir Burağa yanaşmaya çalışıyor ne hallere geldi akskkalsa Vallahi üzülüyorum ya bakmayın güldüğüme eskiden oyunun en duruşlu adamıydı şuan ki haline bak ajskkskss

M

M-D

Ziyaretçi
Denliye bak bir Kurta bir Burağa yanaşmaya çalışıyor ne hallere geldi akskkalsa Vallahi üzülüyorum ya bakmayın güldüğüme eskiden oyunun en duruşlu adamıydı şuan ki haline bak ajskkskss
Ya tamam en iyisi sensin skksksksmslsk

S

Sera*

Ziyaretçi
Ee varmı başkaağırcağınız biri skskls aa yappız yok denli koş çağır ajkakska vallahi yetmiyor 3 kişi falan lakabım 10v1 en az 10 olması lazım :(

Y

yappız

Ziyaretçi
Ee varmı başkaağırcağınız biri skskls aa yappız yok denli koş çağır ajkakska vallahi yetmiyor 3 kişi falan lakabım 10v1 en az 10 olması lazım :(
1 saattir boş yapmanı izliyorum cevap vermeye layık görmüyorum seni kelimelerim duvara çarpıp geri geliyor gibi hissediyorum ben cevabımı dün verdim prim çalışmalarında kolaylıklar dilerim 😂

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Yeniden Doğuş Partisi ve Vefa Partisi'ne ilkeli duruşları sebebiyle teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.