S
Sera*
Ziyaretçi
Doğru sahte dostluğu hiç yaşamadım umarımda yaşamam Denlicim temenni olarak kabul ediyorum bunuYav deme böyle şeyler o nerden bilcek hiç yaşamamışki mzkdmskmsmsm
Doğru sahte dostluğu hiç yaşamadım umarımda yaşamam Denlicim temenni olarak kabul ediyorum bunuYav deme böyle şeyler o nerden bilcek hiç yaşamamışki mzkdmskmsmsm
Sen genç yaşlandın ha ben sana diyim adamlara neler dedin şimdi dost diyorsun neyse Kaan başkanın gönderirsini kirletmeyelimSalın da gidiyim artık tat vermiyonuz ama itiraflar için teşekkürler çavvv
Harbi git ya öncekilere yorum bile yazmıcam bunalttın jdkdkdkkdSalın da gidiyim artık tat vermiyonuz ama itiraflar için teşekkürler çavvv
Gönderi gönderlikten çıktı kdkdk dkdlsllssllxşSen genç yaşlandın ha ben sana diyim adamlara neler dedin şimdi dost diyorsun neyse Kaan başkanın gönderirsini kirletmeyelim
Seraa seraaa sen gel benle konuş tatlım geldim beni özledin biliyorum bak sonra sinir olup atak geciriyorsun ben uğrasıyorumBen arkasındann hakaretler savurduğum kişinin yüzüne gülemem kurtcum çok güzel ifşalamışsınız kendinizi teşekkür ederim itiraf için
Bir sen eksiktin kskskskkskslSeraa seraaa sen gel benle konuş tatlım geldim beni özledin biliyorum bak sonra sinir olup atak geciriyorsun ben uğrasıyorum
Daha yeni uyandım halbükiBir sen eksiktin kskskskksksl
Hep andı seni zatenDaha yeni uyandım halbüki
Yiaa Burakkk Beni sevdiğini biliyorum zaten desteğini belirtmene gerek yok.Seraa seraaa sen gel benle konuş tatlım geldim beni özledin biliyorum bak sonra sinir olup atak geciriyorsun ben uğrasıyorum
Ya tamam en iyisi sensin skksksksmslskDenliye bak bir Kurta bir Burağa yanaşmaya çalışıyor ne hallere geldi akskkalsa Vallahi üzülüyorum ya bakmayın güldüğüme eskiden oyunun en duruşlu adamıydı şuan ki haline bak ajskkskss
Söyleme nazar değicek dedimYa tamam en iyisi sensin skksksksmslsk
1 saattir boş yapmanı izliyorum cevap vermeye layık görmüyorum seni kelimelerim duvara çarpıp geri geliyor gibi hissediyorum ben cevabımı dün verdim prim çalışmalarında kolaylıklar dilerimEe varmı başkaağırcağınız biri skskls aa yappız yok denli koş çağır ajkakska vallahi yetmiyor 3 kişi falan lakabım 10v1 en az 10 olması lazım