Hiç sırası deil şimdi kaancımRaul jimenez nabıyo…
İnanılmaz bir acemelik
Hiç sırası deil şimdi kaancımRaul jimenez nabıyo…
İnanılmaz bir acemelik
Bu gün aynı cümleden ban cezası alan 2. kişisiniz tebrik ediyorum.oğlum ben sana kaymakam olamazdın demedim adam olamazsın dedim demiş biliyon mu
Millet baba diye geçinemiyo adam K yi küçük yazmış yetkililerrrr yöneticiler polis yok mu yargıçlarrrHiç sırası deil şimdi kaancım
Tam zamanında yetiştiniz teşekkürler Umut yöneticimBu gün aynı cümleden ban cezası alan 2. kişisiniz tebrik ediyorum.
Tartışmalara devam edenler banlanacaktır konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.
Umut bey bişey diyebilirmiyim siyaset oyunu oynuyoruz ya tartışmalara seviyeli bir şekilde devam edilebilir yoksa bu tartışmalar olayları bilmeyen insanların aklında ? İşareti olarak kalır hakaret küfür veya oyun kurallarına aykırı olmayan tartışmalar sorun yaratmaz diye düşünüyorum .Bu gün aynı cümleden ban cezası alan 2. kişisiniz tebrik ediyorum.
Tartışmalara devam edenler banlanacaktır konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.
Gördüğünüz gibi sorunsuz tartışma olmuyor sürekli hakaret olunca sürekli banlamak veya konuyu kilitlemektende hoşnut değiliz.Umut bey bişey diyebilirmiyim siyaset oyunu oynuyoruz ya tartışmalara seviyeli bir şekilde devam edilebilir yoksa bu tartışmalar olayları bilmeyen insanların aklında ? İşareti olarak kalır hakaret küfür veya oyun kurallarına aykırı olmayan tartışmalar sorun yaratmaz diye düşünüyorum .
işinize geleni görüyosunuz işinize gelmeyeni görmezden geliyorsunuz paylaşım gayet yerinde olmuşGeçen ki birleştirici paylaşımdan sonra hiç doğru bulmadığım bir paylaşım.
Siz öyle diyorsanız öyledir )işinize geleni görüyosunuz işinize gelmeyeni görmezden geliyorsunuz paylaşım gayet yerinde olmuş