Unutma! (1 Kişi İçeride)

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu gün aynı cümleden ban cezası alan 2. kişisiniz tebrik ediyorum.
Tartışmalara devam edenler banlanacaktır konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.
Umut bey bişey diyebilirmiyim siyaset oyunu oynuyoruz ya tartışmalara seviyeli bir şekilde devam edilebilir yoksa bu tartışmalar olayları bilmeyen insanların aklında ? İşareti olarak kalır hakaret küfür veya oyun kurallarına aykırı olmayan tartışmalar sorun yaratmaz diye düşünüyorum .

U

Umut

Ziyaretçi
Umut bey bişey diyebilirmiyim siyaset oyunu oynuyoruz ya tartışmalara seviyeli bir şekilde devam edilebilir yoksa bu tartışmalar olayları bilmeyen insanların aklında ? İşareti olarak kalır hakaret küfür veya oyun kurallarına aykırı olmayan tartışmalar sorun yaratmaz diye düşünüyorum .
Gördüğünüz gibi sorunsuz tartışma olmuyor sürekli hakaret olunca sürekli banlamak veya konuyu kilitlemektende hoşnut değiliz.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Kimseye cevap vermiyorum efendiliğimi koruyorum.Seçim sonunda gereken cevap verilecek zaten bundan eminiz😉

M

M-D

Ziyaretçi
Seçimin verdiği heyecanla malesef tartışmalar olabiliyor bir çok kez bende yaptım kavga kaos vs fakat şunu anladım ki
Aslında burda 2 aday zarar görüyor partiler kişiler görmüyor
Burda yarışan ve 2 tarafı da temsil eden adaylar zarar görüyor
Bana sorarsanız 2 aday da bunu haketmiyor karar sizlerin
(İyilik Meleği MD diyenleri duyar gibiyim) olsun denilsin alışığız her lafa çok şükür 😀
İki aday da çok güzel bir seçim götürüyor kazanan kaybedeni kaybeden kazanını tebrik ederse seçimin anlamı olur 🌹