Gerçekler ortaya çıkıyor . (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
Son 1 günü vurgulamaniz çok iyi oldu teşekkür ediyoruz Sayın başkan adayı
Yalan cümlelerinizi de savunmazsiniz diye düşünüyorum
Tehdit ettiğiniz için teşekkür ediyorum iyice kendinizi belli ettiniz Seçim kazanılır kaybedilir olaki olumsuz bir durum oldu inanın siz kazandığınız için üzülürüm çünkü hak etmiyorsunuz iyi oyunlar
büşra başkanın kesip attığı tırnak olamayacak adamlar boyundan büyük laflar etmesin

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
ayhannnnn uyma bunlara bak seni harcarlar yüzüne bakmazlar
uymak değil ben hatırlatma yaptım bilmem aranızda yazanlarda 1yılın üstünde oyuncu varsa hatırlar. hatırlatma yaptım ve ayrıca sürekli aynı kelimeleri bana kullanıyorsunuz bu adamları 1 aydır tanımıyorum ben :D

K

KURT 77

Ziyaretçi
Son 1 günü vurguladım çünkü son 1 günde başladım oy mesajları atmaya ayrıca tehdit değil önceden haber verdim sadece. Bi söz verdik seçim sürecinde olay çıkmamasını temenni ediyoruz diye. Seçim bitene kadar istediğinizi yapın burda bakalım
Seçim bitene kadar olay çıkarmamak için kime söz verdiniz dün geçmiş dönem parti başkanınız bizlere salladı siz oyunlar oynayarak üyelere yazıyorsunuz siz söz verdiğinizi sanıyor olabilir siniz

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
uymak değil ben hatırlatma yaptım bilmem aranızda yazanlarda 1yılın üstünde oyuncu varsa hatırlar. hatırlatma yaptım ve ayrıca sürekli aynı kelimeleri bana kullanıyorsunuz bu adamları 1 aydır tanımıyorum ben :D
sizin oyuna bizden önce başlamanız oyunu bizden daha çok sahiplendiğiniz anlamına gelmiyo

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Seçim bitene kadar olay çıkarmamak için kime söz verdiniz dün geçmiş dönem parti başkanınız bizlere salladı siz oyunlar oynayarak üyelere yazıyorsunuz siz söz verdiğinizi sanıyor olabilir siniz
Üyelere tabii ki yazacağız kurt oyun başkanı adayı olarak oy toplamak benim en doğal hakkım bu açtığın konu sizin çevirdiklerini örtmeyecek merak etme

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Doğrudur. Benim düşüncem budur ama. Ben özür dilenecek birsey görmüyorum. Sizce burada yanlış olan nedir başkanım?
İşte bende zamanında bas bas bağırdım kötü birşeyler yok diye fakat x partiler o dönemde böyle birşey yasak olamaz. kesinlikle oyunun fıtratında yok dediler ve hala o partiler var aramızda. belki hatırlarlar. sonucu 1 kişinin ban yemesiyle sonuçlanmıştı.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Üyelere tabii ki yazacağız kurt oyun başkanı adayı olarak oy toplamak benim en doğal hakkım bu açtığın konu sizin çevirdiklerini örtmeyecek merak etme
Üye Turan ittifakı partilerinden bir üye Büşra başkan gelip sizin ittifakın adayıyım demişsin yalan söylemişsin

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
zamanında bu senin dediğin olaydan kaç kişiler forumda rezil edildi. özürler diledi. kötü bir niyet olmadan yazılmıştı o dönemde fakat forumda üstüne gelinip neler söylenmişti.
ayhancığım yanlış düşünüyorsun arkadaşlarla empati kurmayı denermisin kendilerince bencede haklılar bundan sonraki bütün önümüzde olacak seçimlerde partilerine girmiş olan herkese mesajlar yağdıracaz yapacak birşey yok bu lüksü bunlar seçti :D

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
İşte bende zamanında bas bas bağırdım kötü birşeyler yok diye fakat x partiler o dönemde böyle birşey yasak olamaz. kesinlikle oyunun fıtratında yok dediler ve hala o partiler var aramızda. belki hatırlarlar. sonucu 1 kişinin ban yemesiyle sonuçlanmıştı.

Herkes doğru bildigini yapsin. Siyaset sonuçta bu. Kurallar nettir ve yönetim belirler. Biz böyle birsey olmaz yasak diyemeyiz. Ayrıca hala uyelerden oy istemesinin neden bu kadar curcunaya sebebiyet verdiğini anlayamadım.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Üye Turan ittifakı partilerinden bir üye Büşra başkan gelip sizin ittifakın adayıyım demişsin yalan söylemişsin
Dediğim gibi son mesajlarıma baktım ve turan ittifakından bir parti görmedim ancak sizin ittifakınızdan olsun fark etmez sizin ittifakınıza yazmış varsayın beni şuan sorun yok dediğim gibi seçim bitene kadar sessiz kalıcam istediğiniz algıyı yapın şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...