bilmiyom görmedimHikmet nerede gördün mü
bilmiyom görmedimHikmet nerede gördün mü
Sendeki zeka kaç seviye beyin cerrah doktorumuz sayın Kadir Aydın tarafından kontrol edilme haki kazandın gözükmenizi rica ederim.daha kimin kim oldunu bilmiyon benle muhattab olmayala sen
Yok kanka o işlere bilgem ablam bakıyor. Doktor o sonuçtaSendeki zeka kaç seviye beyin cerrah doktorumuz sayın Kadir Aydın tarafından kontrol edilme haki kazandın gözükmenizi rica ederim.
Kardeş bak geçen söyledim emir tipi değil emir kipi denir ona öğrenemedim gittinkardeş yoluna gidele seni ilgi ve alakadar edecek birşey görmüyorum emir tipi konuşma
Kumara mi bulaştınTüm paramı kaybetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni rapor ettim gerekli incelemeyi yaparlar burası seviye ölçülme yeri degilSendeki zeka kaç seviye beyin cerrah doktorumuz sayın Kadir Aydın tarafından kontrol edilme haki kazandın gözükmenizi rica ederim.
geçen zaman olarak böyle bir önerini göremedim.en son sana roman havası açıp oynamanı istemiştim.İşe yaramamış yine gelmişsin kurtcukların içinde kalmış.Kardeş bak geçen söyledim emir tipi değil emir kipi denir ona öğrenemedim gittin
Maddem ölçme yeri değil neden haddini aşıyorsun selamımı söyle senide incelesin dostum sen sen ol benim başkanıma laf atarsan ömür boyu muhatabım sen olursun altında çıkamazsın hadini bilseni rapor ettim gerekli incelemeyi yaparlar burası seviye ölçülme yeri degil
yüzüne söylüyorum ben başkalarına benzememSendeki zeka kaç seviye beyin cerrah doktorumuz sayın Kadir Aydın tarafından kontrol edilme haki kazandın gözükmenizi rica ederim.
had bil diyorsunda seviyesiz konuşuyorsun kendine gelMaddem ölçme yeri değil neden haddini aşıyorsun selamımı söyle senide incelesin dostum sen sen ol benim başkanıma laf atarsan ömür boyu muhatabım sen olursun altında çıkamazsın hadini bil
Bende başkasına benzememyüzüne söylüyorum ben başkalarına benzemem
belliBende başkasına benzemem
Senin olmayan seviyenle konuşmak hatahad bil diyorsunda seviyesiz konuşuyorsun kendine gel
skansnznznznSenin olmayan seviyenle konuşmak hata
havadan bereket yagarken şensiye tutmuşsun gerekli olan faydalanman isterdim.
şuan işteyim musait zaman gel ugraşamam senle
Bende var sende yok sen neredeydin camsil mi içiyordunhavadan bereket yagarken şensiye tutmuşsun gerekli olan faydalanman isterdim.
Göçek havası aç demiştim sana iyi bilirsin oynamayı demiştim.geçen zaman olarak böyle bir önerini göremedim.en son sana roman havası açıp oynamanı istemiştim.İşe yaramamış yine gelmişsin kurtcukların içinde kalmış.