Özgür parti zaten bizim partiDursun bu burada o zaman
Sırtlarda taşınanlar,
Şov yapanlar,
Asıl hakedenler
Hayırlı geceler![]()
Özgür parti zaten bizim partiDursun bu burada o zaman
Sırtlarda taşınanlar,
Şov yapanlar,
Asıl hakedenler
Hayırlı geceler![]()
Onlara selam versen hakaret gelir abisi bosver öyle algilasinlarŞovmen demek hakaret mi. şovmen bir meslek degilmi . Benmi yanlış biliyorum
Spontanist değil spontane olucak oSpontanist arkadaş
Peki mesela şimdi ben altın ok partisine geçsem beni +1 licek misin altın ok da hacı ?Dursun bu burada o zaman
Sırtlarda taşınanlar,
Şov yapanlar,
Asıl hakedenler
Hayırlı geceler![]()
bizide yanlış yazmıssın bu aradaDursun bu burada o zaman
Sırtlarda taşınanlar,
Şov yapanlar,
Asıl hakedenler
Hayırlı geceler![]()
Spontane yaşayan kişilere spontanist denir arkadaşımSpontanist değil spontane olucak o
İşsiz buDursun bu burada o zaman
Sırtlarda taşınanlar,
Şov yapanlar,
Asıl hakedenler
Hayırlı geceler![]()
Ağlamaya bayılıyor bu büyük başkan Ayhan vallaOnlara selam versen hakaret gelir abisi bosver öyle algilasinlar
Alakası yok .senin uykun gelmiş sütünü iç ve yatSpontane yaşayan kişilere spontanist denir arkadaşım![]()
şuanki moodum ektedir.İşsiz bu
Haaah geldin mi sendesdfasdasdasdasfafsasdasdas ittifaksız kalınca altınok asdasfsdgfsdgsdgsdgsdgsdg
kaçıncı hakaret oldu ? süresize gidiyorAlakası yok .senin uykun gelmiş sütünü iç ve yat
mesela bu kim ve niye boş yapıyorHaaah geldin mi sende
istanbulda olsan alemden alemeşuanki moodum ektedir.
Hayırlı akşamlar…
Burak Atak bizi diskoya götür![]()
Sütüm soğudu senin yüzünden sjsjsjsjsAlakası yok .senin uykun gelmiş sütünü iç ve yat
Devam et hakarete süresize koşuyorsunAğlamaya bayılıyor bu büyük başkan Ayhan valla
Süt içtiğimi nereden biliyorsun kamerayla mi izliyorsun neyse insan bilmediği bir konu üzerinde bir argüman sunarsa ve bu argümanı çürütülürse karşısındakini ya susturmaya ya da olayı geçiştirmeye çalışırmış=cahilAlakası yok .senin uykun gelmiş sütünü iç ve yat