noldu ya foton gittiAtılan oylar ve listedeki oylar ile uyuşmuyor kesin bisey var
noldu ya foton gittiAtılan oylar ve listedeki oylar ile uyuşmuyor kesin bisey var
tamam anlaştık kanka ama geri döndüğümde burdan haram etmen lazım yoksa gelmem (prensip meselesi)çok uzak şırdan + kebap + şalgam + muzlu süt eskişehirden almam trenle gel oyda atma istemez
Ne fotosu kamilnoldu ya foton gitti
Silhayırlı olsun basarılar dilerim
Hoşuma gitmedi
öyle diyosanHoşuma gitmedi
Alpaslan diyorum cahil sjkdkdkddNe fotosu kamil
Banko haram ederim dönmene gerek yok yerkentamam anlaştık kanka ama geri döndüğümde burdan haram etmen lazım yoksa gelmem (prensip meselesi)
Hee o kamillAlpaslan diyorum cahil sjkdkdkdd
@BekirG. tanıdık mı
ölünün arkasından selam verilmez anca sela verilir mesut iyi öğren bunuBu başkanlık seçiminin bende önemi büyük maskelerin nasıl düştüğünü ihanetlere kimlerin teşne olduğunu çok iyi görmüştük dostluğu da gördük vefayı da sadakati de verilen sözlere verilen kıymeti de karakterleri de. Oyunun en kral başkanlık seçimiydi valla alparslan kardaşıma ferhat kardaşıma selam olsunnn
Ölmediler üstadım sapasağlamlar allaha şükürölünün arkasından selam verilmez anca sela verilir mesut iyi öğren bunu
Ölmediler üstadım sapasağlamlar allaha şükür
Ağla alparslan adamdııırr
Bu Alpaslan yemek ısmarlayan mıydıAğla alparslan adamdııırr
yok ağlayıp kaçandı giderken 3-5 de hakaret etmişti sanırım en ortadan kayboldu matematik üstadıBu Alpaslan yemek ısmarlayan mıydı