Sus azBloodkingin yöneticisi Sinan başkan mı ? Kedicik bi git öğren gel hadi
sınırını aşma kadirNe iş yapıyor mesela. Atomu mu parçalıyor.
Yada bilgem ablası gibi ameliyatta mı
Reddedildi zaten kaç kez yazsınlarYaw sen ne anlatıyon adamlar itiraz hakkını kullanıyor yönetim ya onaylar ya reddeder senin haddine düşen ne o zaman burada ?
Aştımsınırını aşma kadir
Aksini iddia etmedim arkadaş alakasız konuşuyor onu söylüyorumReddedildi zaten kaç kez yazsınlar
Hadi kedicik daha kim nerde yönetici değil bilmiyosun gelip burda laf ebeliği yapmaSus az
AvniAksini iddia etmedim arkadaş alakasız konuşuyor onu söylüyorum
Valla yöneticisi değil de avukatı gibiBloodkingin yöneticisi Sinan başkan mı ? Kedicik bi git öğren gel hadi
Valla uğraşacak vaktim olsa uğraşırımda sana laf da anlatılmaz anlaman zaten ondan bahsediyom yol alHadi kedicik daha kim nerde yönetici değil bilmiyosun gelip burda laf ebeliği yapma
Ya sabır
Sen zaten boşsun seninle uğraşamam hadi bayValla uğraşacak vaktim olsa uğraşırımda sana laf da anlatılmaz anlaman zaten ondan bahsediyom yol al
Yaw sus azz bildirim kalabalığı yapmaSen zaten boşsun seninle uğraşamam hadi bay
Mahmut Bey haklıArkadaşlar herkesin mobil bankası var,
Mobil banka uygulamaları bu işe milyonlarını yatıran yazılımlar.
Buyrun mobil şubede aktivasyonu iptal edin ve giriş yapın.
Kaç saniye sürüyor, kaç saniyede sms geliyor görelim.
En iyi banka altyapısında bile sms gelme süresi en az 10 saniye.
Hocam aynı durum karşı partilerinde olsa o itirazı rakip parti yapsa şuan burda öyle şey olmaz diyip dururlardı hepsi işine geleni uyguluyorArkadaşlar herkesin mobil bankası var,
deneyelim mi sayın başkan?Arkadaşlar herkesin mobil bankası var,
Ona da cevap veremiyorsun tek yapabildiğin şu oyunda millete vip alıp partide tutmak o da bir seçim kazandırdı sana onu da kendi parti üyelerine değil başka parti üyelerine makam sağladı. Ha bu arada sana yazmam seni muhatap alıyorum olarak algılama oyun gereği parti yöneticisin ya ondan yazıyorum şahsına değilKadir abine cevap veriyorum. Sen muhatapım değilsin sakin ol ömerrr
Buyur dene.deneyelim mi sayın başkan?
Benim banka halen göndermedi bildirimi sshsbshshbsbdeneyelim mi sayın başkan?