Bak üslubuna dikkat et ben üslubu bozmuyorum isminin altında iki tane parti kurucusu yazıyor yazdığını bilmiyorsan konuşmaBen parti yönetici değilim. Umarım görme engelli değilsindir
Bak üslubuna dikkat et ben üslubu bozmuyorum isminin altında iki tane parti kurucusu yazıyor yazdığını bilmiyorsan konuşmaBen parti yönetici değilim. Umarım görme engelli değilsindir
Beyefendi sorun varsa oyuncu yazar, yardımcı oluruz bu kadar basit.Rootlu veya sms engelleyici yoksa oyuncu ne yapsın sayın yönetim. Neden kendinizi düşündüğünüz gibi oyuncuyu düşünmüyorsunuz
BozdumBak üslubuna dikkat et ben üslubu bozmuyorum isminin altında iki tane parti kurucusu yazıyor yazdığını bilmiyorsan konuşma
Adamın babasını niye karıştırıyon kardeş tanıyın muAdamın babası bile hayata bu kadar savunmadi keşke avukat olsaydın bende seçimin biteceğine 10 saniye kala oy kulansam benide savun olurmu
Sen neden karışıyorsun herşeye Avni.Adamın babasını niye karıştırıyon kardeş tanıyın mu
Eğlenceli oluyorSen neden karışıyorsun herşeye Avni.
Sen niye karisiyon pekiSen neden karışıyorsun herşeye Avni.
Tanınadığı insanların kavgasına girip arada bi vurup kaçan tipler gibi durup durup birilerine sallıyon sendeAdamın babasını niye karıştırıyon kardeş tanıyın mu
Bakın sayın yönetim sizden bir talepte bulunuyorum burada oyuna veya herhangi bir oyuncuya bir ithamda bulunmak değil niyetim fakat ben 10 saniye dolmadan sms onayı yaptığımı iddaa ediyorum. Eğer yaptıysam bu durumda itiraz etmek en doğal hakkımızdırBeyefendi sorun varsa oyuncu yazar, yardımcı oluruz bu kadar basit.
Ama 10 saniye kala ne yapılabilir?
Her zaman öyleydim ama vurup kaçmam kaçmayı sevmemTanınadığı insanların kavgasına girip arada bi vurup kaçan tipler gibi durup durup birilerine sallıyon sende
Sonra ben sana yazınca , üzülüyorsun. Bence sen herşeye çok karışma ki bende sana karışmayayım olur muSen niye karisiyon peki
SjsjsjsgdkdkgjdfghgHer zaman öyleydim ama vurup kaçmam kaçmayı sevmem
O zaman burada yerin yokBozdum
Sen avnimiydin bende bu kedi kim diyorumSen niye karisiyon peki
Milli Gençlikte ciddiyet esastır lütfen. Reylerimizi zamanında verelimİnşallah ob secimi 5 saniye kala kullancam yetisir 6.secimde
Başkanım seçim 23.59 da bitmiş isterse 23.59.10 da 1 snyede bile onaylasa oy geçersizBakın sayın yönetim sizden bir talepte bulunuyorum burada oyuna veya herhangi bir oyuncuya bir ithamda bulunmak değil niyetim fakat ben 10 saniye dolmadan sms onayı yaptığımı iddaa ediyorum. Eğer yaptıysam bu durumda itiraz etmek en doğal hakkımızdır