Kardom sen en iyisin, ama ramazandan sonra yapalım bidaha. Ayık kafa ile oynanmıyor seninlekardeşim de brunye gibi top dağıtırım uzaktan çakarım affetmem.

Kardom sen en iyisin, ama ramazandan sonra yapalım bidaha. Ayık kafa ile oynanmıyor seninlekardeşim de brunye gibi top dağıtırım uzaktan çakarım affetmem.
ayık olduğumu kim söyledi oruç bende daha çok kafa yapıyo kardoziKardom sen en iyisin, ama ramazandan sonra yapalım bidaha. Ayık kafa ile oynanmıyor seninle![]()
senden anca berkan kutlu olur tipinde benziyorkardeşim de brunye gibi top dağıtırım uzaktan çakarım affetmem.
kardeşim benim saçlar dökülmeden önce sarıydısenden anca berkan kutlu olur tipinde benziyor
Brad Pitt gibi mi yani?kardeşim benim saçlar dökülmeden önce sarıydı
kardeşim benim saçlar dökülmeden önce sarıydı
Hani bana oy verecektinOlsun ben seni tutuyorum. Kaybetsekte duruşumuzu bozmayalım
Vergilerimi kabul etmedin senHani bana oy verecektin![]()
Kalbimi kırdın sen, dün gece atacaktım doluydu demek başka adayın varVergilerimi kabul etmedin sen
Birden çok adayı varKalbimi kırdın sen, dün gece atacaktım doluydu demek başka adayın var![]()
Arkadaşım sende çıkma aradanBirden çok adayı var![]()
Jhonny Bravo gibi…Brad Pitt gibi mi yani?
Evet Fatih kardeşim her zaman doğruları konuşur ben seni tutuyorum Fatih Tutuğum <3Doğru söylüyor (ben o sarı saçların arasindaki tek beyaz saçım )
Kaan acil saltanatı kurkardeşim benim saçlar dökülmeden önce sarıydı
1. ben senin arkadaşın değilimArkadaşım sende çıkma aradanbelirli rakiplerle atışırım lütfen kadir beyle aramıza girmeyin
Osmanlımıyım ben kardo zamanında kurduk ne oldu artık ben laik bir oyun oynamak istiyorum Saltanat ağır kaçar bünyelere fazla ama o günlerde iyidi be özlendi…Kaan acil saltanatı kur
1. Seni aramadım ki bulayım1. ben senin arkadaşın değilim
2. Benim gibi rakibi zor bulursun![]()
Hahaha tamam, ben katılmıyorum! Sen Kadir Bey'le kozlarını paylaşırken arkadan izlim sadece. Ama gerekirse hakemlik yapabilirimArkadaşım sende çıkma aradanbelirli rakiplerle atışırım lütfen kadir beyle aramıza girmeyin
Nedir bu ön plana çıkma arzusu dkdkdkdkdlHahaha tamam, ben katılmıyorum! Sen Kadir Bey'le kozlarını paylaşırken arkadan izlim sadece. Ama gerekirse hakemlik yapabilirim
Haklısın knk kusura bakma iftarı Metelerin çiğköftecisinde açtım tadı bi garip ti ne dediğimi bilmiyorumOsmanlımıyım ben kardo zamanında kurduk ne oldu artık ben laik bir oyun oynamak istiyorum Saltanat ağır kaçar bünyelere fazla ama o günlerde iyidi be özlendi…
Ön plana çıkma isteği, insanın kendini kanıtlama çabasıyla egosunun dansı arasında gidip gelen bir sahne performansı gibi. Kimi alkış peşinde, kimi sadece sahnede olmak istiyor. Ama perde inince geriye kalan, gerçekten kim olduğunu bilenler oluyorNedir bu ön plana çıkma arzusu dkdkdkdkdl