Netflixte cassandra var bak o güzel tavsiye ederimNegan bu gün uzak şehir var ben onu izlicem sende mısır patlat gel hep birlikte izleyelim

Netflixte cassandra var bak o güzel tavsiye ederimNegan bu gün uzak şehir var ben onu izlicem sende mısır patlat gel hep birlikte izleyelim
Güzel fikir ama film hakkında bilgim yok izle istersenNetflixte cassandra var bak o güzel tavsiye ederim![]()
20 i geçtik 355 falan@Sinan SEVİM kaçıncı adaylık saymadım 20 heralde
255 massey fergusonlar da iyi kral. Çekişi falan güzel 4'lü pullukla banamısın demiyor mübarek20 i geçtik 355 falan
Negan bu gün uzak şehir var ben onu izlicem sende mısır patlat gel hep birlikte izleyelim
[/QUOTE
Olur
Ne izliyoruz şimdi. Kurtlar vadisi mi@kadiraydın cips ve kolayı sen al
Uzak şehirNe izliyoruz şimdi. Kurtlar vadisi mi
Hayır tabiki en nefret ettiğim bi maç bide bu film uzak şehir izlicezNe izliyoruz şimdi. Kurtlar vadisi mi
Aksiyon filmi miHayır tabiki en nefret ettiğim bi maç bide bu film uzak şehir izlicez
Sen cips kolayı al gel bi izleyelim boş verAksiyon filmi mi
Tamam kola sevmem. 1 kasa sadece soda Beypazarı yeterSen cips kolayı al gel bi izleyelim boş ver![]()
Tamam bize kola al sen kendine ondan alTamam kola sevmem. 1 kasa sadece soda Beypazarı yeter![]()
Tm olr bna frkmtmzTamam bize kola al sen kendine ondan al![]()
KADDİRRAC Escalade’ler de çok iyi Kadir Aydın iyi basılıyor KADİRRAClara255 massey fergusonlar da iyi kral. Çekişi falan güzel 4'lü pullukla banamısın demiyor mübarek![]()
Kadroya bak efsane Milan kadrosu gibitakımı kurduk bi sen eksiksin ücret bizden tamam
kaleci- @CB36
defans - @Fatih Tutuk - @KadirBey. - ben
orta saha @M-D @Kaan Yüksel
forvet @BİLGEM GÖKTÜRKS
@BaşkanOnline bana emir veriyor ban talep ediyorum.Sen Sus![]()
takıma bak sanarsın 2005 milantakımı kurduk bi sen eksiksin ücret bizden tamam
kaleci- @CB36
defans - @Fatih Tutuk - @KadirBey. - ben
orta saha @M-D @Kaan Yüksel
forvet @BİLGEM GÖKTÜRKS
kardeşim de brunye gibi top dağıtırım uzaktan çakarım affetmem.Orta sahada @Kaan Yüksel var kimse ona dikkat etmemiş ksjsjjsjs
CengiZ:Kaan top geldi şut çek
Kaan: sıkı dur vuruyorum
Cengiz: bizim kaleye değil rakip kaleye kskskkskss