Cesaretinden ve Mücadelenden ötürü tebrik ederim . Rakibini tebrik ederek de güçlü bir karakterinin olduğunu gösteriyorsun Her zaman kardeşlerin yanında abicimTebrik ederim. Hayırlı olsun @Sinan SEVİM
Cesaretinden ve Mücadelenden ötürü tebrik ederim . Rakibini tebrik ederek de güçlü bir karakterinin olduğunu gösteriyorsun Her zaman kardeşlerin yanında abicimTebrik ederim. Hayırlı olsun @Sinan SEVİM
Neye gülüp gelmeyeceğine senmi karar veriyorsun sen kimsin buranın bekçisimi@Svdogz123 çokmu hoşuna gidiyor insana köpek ve maymun muamelesi yapılması..
Komikti bence ben Gülen taraftayim sizde pek altta kalır gibi değilsiniz. Gayet terbiyenizi aşacak şekilde cevaplarınızı vermişsiniz
Bamebo Adamdır adamPartimizin adayı @BaMeBo arkadaşımız hatrı sayılır güzel bir oy aldı başta kendisi olmak üzere seçimlerde yarışan Ekrem ve Adin Başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bu rekabet (!) dolu Seçimi kazanan Türk Ulus Partisini ve Sinan başkanımızıda tebrik ediyorum. Yeni dönem hayırlı olsun![]()
Sen kimsin aslan parçası hadi öte tarafta havlaBen sana konuşma hakkı verdim mi?
Sakin ol kanka bir laf var kurtla eşek tartışmıs aslan cezayı kurta kesmiş ,eşekle tartıştığı içinUlan sizin kadar hadsiz terviyesizce sevineni gormedim karaktersizler nasi laflar soylemlere bak
kimin ne kadar terbiyesiz olduğunu herkes biliyor o güzel kafanızı bunlar için yormayınSeviyesizler zirvesi burada belli..
Pardon siz kimsiniz???Ben sana konuşma hakkı verdim mi?
Vitesi büyüktür dikkat et sendeKADİRRAC’a binip kutlama yapacağız gelen gelsin…
Marifetin çok bir agirmadigin kaldı onuda yaptın sonundaEderi kadar işinize geliyorsa sana bir ara kişnemekten alıkoyamayacakları komiklik yaparım..
Bana ithama gülüyorsa evet AslanımNeye gülüp gelmeyeceğine senmi karar veriyorsun sen kimsin buranın bekçisimi
Sen kimsinBana ithama gülüyorsa evet Aslanım
Tanışırız kardo yalnız sen söylemlerine ve laflarına dikkat edersen şirinleri görebilirsinPardon siz kimsiniz???
savunduğun kişinin üslubuna bakarak başkalarına laf at herkes karakterini gösteriyor hadsiz seniiiiiUlan sizin kadar hadsiz terviyesizce sevineni gormedim karaktersizler nasi laflar soylemlere bak
Seni alakadar etmez..Sen kimsin
Teşekkür ederim kardeşim. Varlığınız daim olsun. Oyun sonuçta kazanmakta var kaybetmekte rakibimizi tebrik etmek bir erdemdir.Cesaretinden ve Mücadelenden ötürü tebrik ederim . Rakibini tebrik ederek de güçlü bir karakterinin olduğunu gösteriyorsun Her zaman kardeşlerin yanında abicim
Eren şimdi kavga çıkarmaya geliyorEĞER KAVGA ÇIKARSA YİNE EREN ABİYİ OYUN BAŞKANI YAPALIM O GELİNCE OYUN DEVAM EDİYOR![]()