54. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. - YENİ OYUN BAŞKANI: Sinan SEVİM (1 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
savunduğun kişinin üslubuna bakarak başkalarına laf at herkes karakterini gösteriyor hadsiz seniiiii
Hadi ordan o kisi hepinizden yuz kat karakterlidir siz konuşmalarinizla söylemlerinizle nasil karakterlerde insanlar olduğunuzu gösterdiniz hadsizsem gel göster bakalim haddi çoluk cocukla ugrasioz burda veletlere bak hele

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
Yasaklı Üye
47. Dönem Oyun Başkanı
Eder kardeşim sen önce kime laf dediğine bak ondan sonra havla buralarda şimdi abinin eteğine git hadi
Şimdi sen havla diyerek haddini aştın ya altında kalacağın laf ettin ya yiğidim.

Benim ailem de bu oyunda ama durması gerektiği yeri de bilir. Münakaşaya girmez ayıktırayım 😉

Şimdi git nerede hata yaptım diye düşün.

KutAydin3198

TUB | Diyarbakır Valisi
Vatandaş
Sonuçların kesinleşmesi ile birlikte emr-i Hak geç de olsa vuku bulmuş ve genel başkanımız Sn. @Sinan SEVİM halkımızın hür iradesi ve helal oyları ile en nihayetinde oyun başkanı olmuştur.

Çiçeği burnundaki oyun başkanımızı hem açık ara kazandığı seçim zaferinden hem de aylardır verdiğimiz mücadeleye ettiği liderlikten ötürü en samimi duygularımla tebrik eder, diğer aday arkadaşlarımıza ise bu demokratik sürece sundukları katkılardan dolayı şahsım ve partim adına şükranlarımı sunarım.

Hayırlara vesile olsun, Rabb' im utandırmasın.

KutAydin3198
Diyarbakır Valisi ve TUB Gönüllüsü

Ekli dosyalar

• IMG_20250306_002310.jpg
    IMG_20250306_002310.jpg
    110.8 KB · Görüntüleme: 11

TunaBey8

🥶
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hadi ordan o kisi hepinizden yuz kat karakterlidir siz konuşmalarinizla söylemlerinizle nasil karakterlerde insanlar olduğunuzu gösterdiniz hadsizsem gel göster bakalim haddi çoluk cocukla ugrasioz burda veletlere bak hele
tamamdır kankss sal yakamı o zaman git veled olmayan olgunlarla uğraş haddii naşşş😘

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi ve Oyun Savcısı
Vatandaş
Valla hiç sağa sola laf atmaya gerek yok. Her kazanan bi mücadele ile başarıya ulaşır. Sonuç ne olursa olsun illa ki birilerinin hoşuna gider , birilerinin de zoruna gider. Sinan Sevimi gösterdiği kararlılık ve azim ile ulaştığı başarıdan dolayı tebrik ederim. Burada kendi adımıza söylenecek tek şey daha çok çalışalım ve yine başarılı olalım. Hayırlı olsun.