54. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. - YENİ OYUN BAŞKANI: Sinan SEVİM (3 Kişi İçeride)

BaMeBo

🕊️CMB👑
Vatandaş
Partimizin adayı @BaMeBo arkadaşımız hatrı sayılır güzel bir oy aldı başta kendisi olmak üzere seçimlerde yarışan Ekrem ve Adin Başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bu rekabet (!) dolu Seçimi kazanan Türk Ulus Partisini ve Sinan başkanımızıda tebrik ediyorum. Yeni dönem hayırlı olsun 😁
Teşekkürler dostum. Bana oy veren herkese müteşekkirim. Seçime katılan tüm adayları girişimlerinden ötürü tebrik ederim. Ayrıca seçimi kazanan hemşehrim @Sinan SEVİM başkanı da kutlar, başarılar dilerim. Hayırlısı olsun.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@Sinan SEVİM tebrikler sonunda muradına erdin Asil dostlarım sayesinde .Başarılar dilerim.
Dostlar burası bir oyun mecrası ve çok ciddiye alınacak bir ortam değil ve bu sebepten dolayı bir birinize hakaret ve farklı söylemlerde bulunmayın ayıp oluyor yakışmıyor sizlerle.Her birinizle ayrı dostluğum var sizlere bir abi tavsiyesi kendinizi kaybetmeyin.Her oyunda olduğu gibi burada da kaybeden ve kazanan taraf olacaktır.Her iki tarafında gayretlerine ve emeklerine saygı duymak gerekli.Hepinize başarılar dilerim . Kalın sağlıcakla...

Hasanc57

Altın Ok-Parti Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Biraz eleştiri yapacağım

@BaşkanOnline adil bir secim düşünceniz sanırım bu değildi. Burası bir oyun platformu. İnsanları yarış atı misali yarışa sokmak ne kadar adil. Üyeleriniz içinde okula giden, iş insanı olan, devlet memuru olan, başka bir yerde ücretli çalışan kişiler var. Katsayı için yeri geliyor okulundan fedakarlık yapıyorlar, yeri geliyor işinden ve en önemlisi ailesinden fedakarlık yapıyor. Şahsen benim amacım boş vaktimde bakabileceğim oyun olmasıydı. Gelinen son nokta bu durumdan çıktı. Bu kat sayı sisteminin tekrar değerlendirilmesi kanaatindeyim.