Şuan mesela ittifaklığımızı anlatmaya çalışıyorum efeyi de alsana GrubaCengiz ne yapıyor o sırada peki. Dc seslide millete bişeyler anlatıyor hala kskskksksks
Şuan mesela ittifaklığımızı anlatmaya çalışıyorum efeyi de alsana GrubaCengiz ne yapıyor o sırada peki. Dc seslide millete bişeyler anlatıyor hala kskskksksks
dur alayım ksksksŞuan mesela ittifaklığımızı anlatmaya çalışıyorum efeyi de alsana Gruba![]()
beni almayın işim olmaz dön dolaş ısıt hep aynı kişiler artık sarmıyor yeni birileri varsa alın az cinlik öğretekŞuan mesela ittifaklığımızı anlatmaya çalışıyorum efeyi de alsana Gruba![]()
Yeni düşmanlar lazım öyle deme efebeni almayın işim olmaz dön dolaş ısıt hep aynı kişiler artık sarmıyor yeni birileri varsa alın az cinlik öğretek![]()
şu sadoyla mdyi verin tek atarım şuan parti kursalar işleri güçleri ob cukkalayıp kaybolmakYeni düşmanlar lazım öyle deme efe![]()
Sadoşu sadoyla mdyi verin tek atarım şuan parti kursalar işleri güçleri ob cukkalayıp kaybolmak![]()
adam meslek icabı hortumcu
İyi ateş söndürüyoradam meslek icabı hortumcu
Bunlarla aksion olmuyor be reis tirt yaniEskiler iyidi yaŞimdi etraf çoluk çocuk kaynıyor. Rakip korkusundan foruma gelemiyor. Nasıl bir döngü oldu bu anlamadım. Şimdi eskiler olacaktı uff kan gövdeyi getiriyordu ksksks
@Kaan Yüksel @MAGARSUS @KURT 77 @EmirhanB.
vs
@Fatih Tutuk @KadirBey. @Emreİzmir kskskks