En son ob seçimi adaylığında rakibin kimdi diye sorsana kanka bi ksksksSenin adaylıkları bende görmedim kankam hangi dönemler. Ben bir seni genel kurmay yaptığımızı gördüm.![]()
En son ob seçimi adaylığında rakibin kimdi diye sorsana kanka bi ksksksSenin adaylıkları bende görmedim kankam hangi dönemler. Ben bir seni genel kurmay yaptığımızı gördüm.![]()
adam akıllı tek dönem uğraştık sonucu güzeldi başa baş geçmişti onun dışında 2 seçim paket alamayan aday çıkaramayan ezik ittifak partilerinin yerine aday olmuştuk 3-5 tane çer çöp alt partimiz vardı KIZILELMAdayken onlar kendilerini biliyor zatenkaç dönem ugraştın reis ob için
en güzeli kadirle olandıEn son ob seçimi adaylığında rakibin kimdi diye sorsana kanka bi ksksks
sonra döndüm kadirle darbe yaptımen güzeli kadirle olandıkadiri ob yaptım
kskskskksksksksksksksonra döndüm kadirle darbe yaptım![]()
o olmamış hem sevdim hem göndümsonra döndüm kadirle darbe yaptım![]()
en güzeli kadirle olandıkadiri ob yaptım
sonra döndüm kadirle darbe yaptım![]()
yeşil kalp olmazsa olmazM A G A R S U SKadirbey.
kadir eski dönemde de mi böyleydi seçimlerde içerisnde kendine göre özerklik araşında olması yoksa bu dönemler mi böyle olmaya başladı eskiyi bilmedim için sorayım dedimyeşil kalp olmazsa olmaz
kadir obyi aldıktan sonra özgüven geldi kral onu tokatlıyordum ben burda 2-3 taktik verdim sonra darbe falan yaptı asşlksdlşkfsdlkşglsdgkadir eski dönemde de mi böyleydi seçimlerde içerisnde kendine göre özerklik araşında olması yoksa bu dönemler mi böyle olmaya başladı eskiyi bilmedim için sorayım dedim
kadir seni kullanmış oluyor olarak gözüküyor reiskadir obyi aldıktan sonra özgüven geldi kral onu tokatlıyordum ben burda 2-3 taktik verdim sonra darbe falan yaptı asşlksdlşkfsdlkşglsdg
yok bunlar ilk önce başarısız bir darbe yaptı sonra dedim güvenmeyin etmeyin @EmirhanB. buna güven olmaz dedim dinlemediler sonra dediim böyle böyle yapacan 2 al ver yapıp meclisi alıp patlattık seve seve yardım ettik biz düşmanımın düşmanı dostumdur sıkıntı yokkadir seni kullanmış oluyor olarak gözüküyor reis
iki taraflı ortak nokta olmuş kendisi için özerklik bekliyorda çözemedimyok bunlar ilk önce başarısız bir darbe yaptı sonra dedim güvenmeyin etmeyin @EmirhanB. buna güven olmaz dedim dinlemediler sonra dediim böyle böyle yapacan 2 al ver yapıp meclisi alıp patlattık seve seve yardım ettik biz düşmanımın düşmanı dostumdur sıkıntı yok![]()
Biz kimseyi kullanmayız. Magarsus karşimdir. Benden yaşça da küçük. Her sabah grupta bir iki tokat atarım ona geçinir gideriz @MAGARSUS kskskskadir seni kullanmış oluyor olarak gözüküyor reis
yediğin dayakları saymaktan yorulduk fatihle asldkşaslkşfsdlşgsBiz kimseyi kullanmayız. Magarsus karşimdir. Benden yaşça da küçük. Her sabah grupta bir iki tokat atarım ona geçinir gideriz @MAGARSUS ksksks
yoluna göre kol uzatma yapmışsınBiz kimseyi kullanmayız. Magarsus karşimdir. Benden yaşça da küçük. Her sabah grupta bir iki tokat atarım ona geçinir gideriz @MAGARSUS ksksks
kskskdkdkskdksdkyediğin dayakları saymaktan yorulduk fatihle asldkşaslkşfsdlşgs