neyse kadir önerine geçiyorum ben
Ben eski vecihiyi özledimyok bunlar ilk önce başarısız bir darbe yaptı sonra dedim güvenmeyin etmeyin @EmirhanB. buna güven olmaz dedim dinlemediler sonra dediim böyle böyle yapacan 2 al ver yapıp meclisi alıp patlattık seve seve yardım ettik biz düşmanımın düşmanı dostumdur sıkıntı yok![]()
Eskiler iyidi yaBen eski vecihiyi özledim![]()
Seni turana çağırmıştım magarsus varsa gelmem diyordunEskiler iyidi yaŞimdi etraf çoluk çocuk kaynıyor. Rakip korkusundan foruma gelemiyor. Nasıl bir döngü oldu bu anlamadım. Şimdi eskiler olacaktı uff kan gövdeyi getiriyordu ksksks
@Kaan Yüksel @MAGARSUS @KURT 77 @EmirhanB.
vs
@Fatih Tutuk @KadirBey. @Emreİzmir kskskks
kskskksksksksksk Efe meclis konuşma alanında, istedikleri kadar yasa tasarısı sunsunlar. Meclis bizde reddeder geçeriz yazdıydı. 2 gün boyunca kavga gürültü banlar havada uçuşuyordu kskskksSeni turana çağırmıştım magarsus varsa gelmem diyordun![]()
Sana nasil vatandaş 2 aldirdim ama babsbbsnsndndjskskskksksksksksk Efe meclis konuşma alanında, istedikleri kadar yasa tasarısı sunsunlar. Meclis bizde reddeder geçeriz yazdıydı. 2 gün boyunca kavga gürültü banlar havada uçuşuyordu kskskks
@Emreİzmir i tokatlıyordum mecliste o bile ob olmuşkskskksksksksksk Efe meclis konuşma alanında, istedikleri kadar yasa tasarısı sunsunlar. Meclis bizde reddeder geçeriz yazdıydı. 2 gün boyunca kavga gürültü banlar havada uçuşuyordu kskskks
@Emreİzmir i tokatlıyordum mecliste o bile ob olmuş
Bunu dyen adama bak kskskSana nasil vatandaş 2 aldirdim ama babsbbsnsndndjs
Knk ittifak Sözcüsü ben olayım duyuruyu ben atayım çıldırtayım bunları@Emreİzmir i tokatlıyordum mecliste o bile ob olmuş
4 saat 1 resim yazısı yazamayan adamlarla ittifak olmuştuk ya ne günlerdiKnk ittifak Sözcüsü ben olayım duyuruyu ben atayım çıldırtayım bunları![]()
Püü sana herşeyi bize yaptır Sonra Gel burda sitem et4 saat 1 resim yazısı yazamayan adamlarla ittifak olmuştuk ya ne günlerdi![]()
bu yaştan sonra oturup benmi yapacam ittifakı o dönem satanlar utansınPüü sana herşeyi bize yaptır Sonra Gel burda sitem et![]()
Ya şu cengizle Dc de seslide konustuklarımızı hatırladım gene kskskkksks @CB36bu yaştan sonra oturup benmi yapacam ittifakı o dönem satanlar utansın![]()
Ayhanı nasıl sizden çaldım sjdjjsbu yaştan sonra oturup benmi yapacam ittifakı o dönem satanlar utansın![]()
100% 100 yalan Kulak var ağzı yokYa şu cengizle Dc de seslide konustuklarımızı hatırladım gene kskskkksks @CB36
sizin bürkütten nasıl 2 vekili çarpıp bu tarafa çekip darbe yaptık amaAyhanı nasıl sizden çaldım sjdjjs
Cengiz ne yapıyor o sırada peki. Dc seslide millete bişeyler anlatıyor hala kskskkskskssizin bürkütten nasıl 2 vekili çarpıp bu tarafa çekip darbe yaptık ama![]()
Ablasal ağ hatası diyelimsizin bürkütten nasıl 2 vekili çarpıp bu tarafa çekip darbe yaptık ama![]()
cengiz ablasını yanına almış birşeyler deniyorCengiz ne yapıyor o sırada peki. Dc seslide millete bişeyler anlatıyor hala kskskksksks