Spastik i komik resimler atmakla olmaz olarak değiştirelim. Ucu açık kaldı
Bak kivrakligin burdaSen herkesi kendin gibi görüyorsan bilemem
Konuyu açtım daha anlasınlar diye sen kendini incele kivraklik nedir öğrenirsinBak kivrakligin burda
Röportaj için öneri kabul ederseniz
Alpaslan başkanı önermek isterim
Adamı oyundan kaçırırızzzz Mesut kardessss öyle spastik fotolar atmaya benzemez bu isss aloooooo k![]()
Belli burdanSpastik i komik resimler atmakla olmaz olarak değiştirelim. Ucu açık kaldı
Tamam sensinhahahaha birader burada ai ile olusturulmus çete fotoğraflarıyla tripten tribe giriyorsunuz 2 aydır biz kötüyüz aynen falan filan sarkıyı yapan eleman görse dalga gecer sizle bir kişi yargılamadı sizi kendi halinizde eğleniyorsunuzdur diye neyin duyarı bu hayırdır
Tamam sensin
savundugunuz kisi uğrasmıs edit yapmıs beynimi uyku moduna alıp,önüne gelen de editör kesilmesin basımıza git sinema televizyon oku desem. biri beni elestirse ki (onu da sen yaparsın rüa) sizin şu yazdıklarınızı yazacak kisileri de elestirirdiniz ben mi sürekli muhalif kalıyorum yoksa siz mi haklı ya da haksız fark etmeden o anlık(sık değişir) kim yanınızdaysa onu savunuyorsunuz?muhalefet olmak için tetikte mi bekliyorsun? yani sıkılmadan bunalmadan ay aman laf atayımda ne olursa olsun düşüncesindesiniz hayır komik duruyor bir de her konuda aynı senaryo değiştirin biraz cümleleri elinizde bişey yok diye ısıtıp ısıtıp aynı cümlelerle geliyorsunuz sıktı .d
taraf tuttuğumu göremezsin haklıya haklı derim ki demişliğimde var sadece seni eleştirdiğim yerleri okuyorsan bu senin problemin ki senin kadar ittifakınıza muhalefette bulunmuyorum malum en ufak kelimeye alınıyorsunuz kalp kırmayada gerek yok aynı olgunlukta olduğunda bu konuyu tekrar konuşalım .dsavundugunuz kisi uğrasmıs edit yapmıs beynimi uyku moduna alıp,önüne gelen de editör kesilmesin basımıza git sinema televizyon oku desem. biri beni elestirse ki (onu da sen yaparsın rüa) sizin şu yazdıklarınızı yazacak kisileri de elestirirdiniz ben mi sürekli muhalif kalıyorum yoksa siz mi haklı ya da haksız fark etmeden o anlık(sık değişir) kim yanınızdaysa onu savunuyorsunuz?
İstediğimi savunurum savunma bakaniyim heralde ha ne dersiin? çok ağır geldi heralde sana bunlar o yuzden böyle konusuyonsavundugunuz kisi uğrasmıs edit yapmıs beynimi uyku moduna alıp,önüne gelen de editör kesilmesin basımıza git sinema televizyon oku desem. biri beni elestirse ki (onu da sen yaparsın rüa) sizin şu yazdıklarınızı yazacak kisileri de elestirirdiniz ben mi sürekli muhalif kalıyorum yoksa siz mi haklı ya da haksız fark etmeden o anlık(sık değişir) kim yanınızdaysa onu savunuyorsunuz?
şu metinde doğru info buldugumda cevap veririmtaraf tuttuğumu göremezsin haklıya haklı derim ki demişliğimde var sadece seni eleştirdiğim yerleri okuyorsan bu senin problemin ki senin kadar ittifakınıza muhalefette bulunmuyorum malum en ufak kelimeye alınıyorsunuz kalp kırmayada gerek yok aynı olgunlukta olduğunda bu konuyu tekrar konuşalım .d
sen de sakin ol liberalİstediğimi savunurum savunma bakaniyim heralde ha ne dersiin? çok ağır geldi heralde sana bunlar o yuzden böyle konusuyon
Ona ben karar veririmşu metinde doğru info buldugumda cevap veririm
sen de sakin ol liberal
Sen çok tarafsın bee yasinin tarzı yorumları sizden biri yapsa beğenip geçiyon bizden biri yapsa yıha herŞeye muHalefedtaraf tuttuğumu göremezsin haklıya haklı derim ki demişliğimde var sadece seni eleştirdiğim yerleri okuyorsan bu senin problemin ki senin kadar ittifakınıza muhalefette bulunmuyorum malum en ufak kelimeye alınıyorsunuz kalp kırmayada gerek yok aynı olgunlukta olduğunda bu konuyu tekrar konuşalım .d
Tek mi buldun ? Bende burdayım mesutttEe rüya napak hiç atışmayak etmeyek herkes sarılsın kucaklaşsın madem napacaz başka
Kafiryayı bizim partiye gönderTek mi buldun ? Bende burdayım mesuttt
Önüne gelen medyacı olmasın gidip gazetecilik okuyun dememe sen niye bu kadar ağladın canım ? bu medya demekki senin yada bu zeuscuklar posedioncuklardan birisi senmisin zoruna niye gittisavundugunuz kisi uğrasmıs edit yapmıs beynimi uyku moduna alıp,önüne gelen de editör kesilmesin basımıza git sinema televizyon oku desem. biri beni elestirse ki (onu da sen yaparsın rüa) sizin şu yazdıklarınızı yazacak kisileri de elestirirdiniz ben mi sürekli muhalif kalıyorum yoksa siz mi haklı ya da haksız fark etmeden o anlık(sık değişir) kim yanınızdaysa onu savunuyorsunuz?
Dur bekle uyu belki rüyanda gelir hshsjsddKafiryayı bizim partiye gönder
Off yine uyuyamayacam geceleri... Keşke bize gelse nasıl kıskanıyorum sizi bi bilsen....Dur bekle uyu belki rüyanda gelir hshsjsdd
Aha itiraf ettin bizi kıskandığını jdjdjdOff yine uyuyamayacam geceleri... Keşke bize gelse nasıl kıskanıyorum sizi bi bilsen....