Ama profil fotosunda miting yapan kurt olan bi arkadaş en tehlikeli sizmişsiniz gibi davranıyorTamam en tehlikeli sizsiniz
Adamı oyundan kaçırırızzzz Mesut kardessss öyle spastik fotolar atmaya benzemez bu isss aloooooo kAma profil fotosunda miting yapan kurt olan bi arkadaş en tehlikeli sizmişsiniz gibi davranıyor
Spastik foto derken neyi kastediyorsun? Hangi fotoymus oRöportaj için öneri kabul ederseniz
Alpaslan başkanı önermek isterim
Adamı oyundan kaçırırızzzz Mesut kardessss öyle spastik fotolar atmaya benzemez bu isss aloooooo k![]()
Spastik i komik resimler atmakla olmaz olarak değiştirelim. Ucu açık kaldıSpastik foto derken neyi kastediyorsun? Hangi fotoymus o![]()
Yok direk hakaret ediyorsun. Şimdi R yapıp ucu açık kaldı değiştirelim mi diyorsun?Spastik i komik resimler atmakla olmaz olarak değiştirelim. Ucu açık kaldı
Hadi beni bi kaçırsana oyundanRöportaj için öneri kabul ederseniz
Alpaslan başkanı önermek isterim
Adamı oyundan kaçırırızzzz Mesut kardessss öyle spastik fotolar atmaya benzemez bu isss aloooooo k![]()
Biraz daha ilerden donersen daha fazla rrrrrrrrr yapmak zorunda kalmazsin. Viraji genis alSpastik i komik resimler atmakla olmaz olarak değiştirelim. Ucu açık kaldı
Yok direk hakaret ediyorsun. Şimdi R yapıp ucu açık kaldı değiştirelim mi diyorsun?
Yok yok hakaret etmiyor oyun oynuyor abisii prison break oyunu bu. Beni oyundan kaçırmak istiyor galibaBiraz daha ilerden donersen daha fazla rrrrrrrrr yapmak zorunda kalmazsin. Viraji genis al
Biraz daha ilerden donersen daha fazla rrrrrrrrr yapmak zorunda kalmazsin. Viraji genis al
Beyler beni kendi tarafinizla karıştırmayın sakin ha r nin ağası sizsiniz şükür ben kimseye r yapmam aklınızın alacağı gibi yazdımYok direk hakaret ediyorsun. Şimdi R yapıp ucu açık kaldı değiştirelim mi diyorsun?
Yine kitabın ortasından konuştu. Her bir mesajında ben racon kesmem kafa keserim repliğini bekliyorum ama gelmiyor yav.Beyler beni kendi tarafinizla karıştırmayın sakin ha r nin ağası sizsiniz şükür ben kimseye r yapmam aklınızın alacağı gibi yazdım
Sen kaç san ne kaçmasan neYok yok hakaret etmiyor oyun oynuyor abisii prison break oyunu bu. Beni oyundan kaçırmak istiyor galiba
Ee bu doğru sen beni kaale almazsan yokum ama ben seni kaale almak zorundayım çünkü eğlenmeye çalışıyorum üzerinde sosyolojik tespitler yapıyorum bazı yorumlar incelemeler yapıyorum sen olmazsan keyif alamam benSen kaç san ne kaçmasan nesenin sinir edici bir yanın yok sen bizim seni kale aldığımız kadarsın bak mesela şuan almasam yoksun anladın
Vallahi onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Seni kaale almasak hiçsin. Ama almayınca da böyle kaçarlar, abileri gelir, alparslan gelsin vs diyorsun. Üzülme diye konuşuluyor senle. Bugünlük bu kadar yeter. Hadi oyununu oyna komtanim 🫡Sen kaç san ne kaçmasan nesenin sinir edici bir yanın yok sen bizim seni kale aldığımız kadarsın bak mesela şuan almasam yoksun anladın
Ya sen kimsin bir git kardes seni ben kale almiyorum almadıkça çıldırıyorsun Alper tunga kimVallahi onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Seni kaale almasak hiçsin. Ama almayınca da böyle kaçarlar, abileri gelir, alparslan gelsin vs diyorsun. Üzülme diye konuşuluyor senle. Bugünlük bu kadar yeter. Hadi oyununu oyna komtanim 🫡
Belli kivrak donusler yukarda duruyor daha 2 dakika onceBeyler beni kendi tarafinizla karıştırmayın sakin ha r nin ağası sizsiniz şükür ben kimseye r yapmam aklınızın alacağı gibi yazdım
Yap tabi gidip korkakların yanında duracağına gel beni incele ufkun genişlesinEe bu doğru sen beni kaale almazsan yokum ama ben seni kaale almak zorundayım çünkü eğlenmeye çalışıyorum üzerinde sosyolojik tespitler yapıyorum bazı yorumlar incelemeler yapıyorum sen olmazsan keyif alamam ben
Sen herkesi kendin gibi görüyorsan bilememBelli kivrak donusler yukarda duruyor daha 2 dakika once