Anonim Medya! (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KURT 77

Ziyaretçi
Röportaj için öneri kabul ederseniz
Alpaslan başkanı önermek isterim
Ama profil fotosunda miting yapan kurt olan bi arkadaş en tehlikeli sizmişsiniz gibi davranıyor
Adamı oyundan kaçırırızzzz Mesut kardessss öyle spastik fotolar atmaya benzemez bu isss aloooooo k😀😀😀

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Beyler beni kendi tarafinizla karıştırmayın sakin ha r nin ağası sizsiniz şükür ben kimseye r yapmam aklınızın alacağı gibi yazdım
Yine kitabın ortasından konuştu. Her bir mesajında ben racon kesmem kafa keserim repliğini bekliyorum ama gelmiyor yav.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Sen kaç san ne kaçmasan ne 😀 senin sinir edici bir yanın yok sen bizim seni kale aldığımız kadarsın bak mesela şuan almasam yoksun anladın
Ee bu doğru sen beni kaale almazsan yokum ama ben seni kaale almak zorundayım çünkü eğlenmeye çalışıyorum üzerinde sosyolojik tespitler yapıyorum bazı yorumlar incelemeler yapıyorum sen olmazsan keyif alamam ben

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Sen kaç san ne kaçmasan ne 😀 senin sinir edici bir yanın yok sen bizim seni kale aldığımız kadarsın bak mesela şuan almasam yoksun anladın
Vallahi onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Seni kaale almasak hiçsin. Ama almayınca da böyle kaçarlar, abileri gelir, alparslan gelsin vs diyorsun. Üzülme diye konuşuluyor senle. Bugünlük bu kadar yeter. Hadi oyununu oyna komtanim 🫡

K

KURT 77

Ziyaretçi
Vallahi onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Seni kaale almasak hiçsin. Ama almayınca da böyle kaçarlar, abileri gelir, alparslan gelsin vs diyorsun. Üzülme diye konuşuluyor senle. Bugünlük bu kadar yeter. Hadi oyununu oyna komtanim 🫡
Ya sen kimsin bir git kardes seni ben kale almiyorum almadıkça çıldırıyorsun Alper tunga kim 😀 kimin yan çari

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ee bu doğru sen beni kaale almazsan yokum ama ben seni kaale almak zorundayım çünkü eğlenmeye çalışıyorum üzerinde sosyolojik tespitler yapıyorum bazı yorumlar incelemeler yapıyorum sen olmazsan keyif alamam ben
Yap tabi gidip korkakların yanında duracağına gel beni incele ufkun genişlesin 🌹

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...