Azerbaycan Türk birliğinin kapanışı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimsəsiz

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Azerbaycan Türk birliği partiyasının üyesi ve Azərbaycanlı olarak partiyanın kapanışı beni derinden çok üzmüştür. Bu olayların en derinden sarsıcı olan Azerbaycan 28 May respublika günüde olmasıdır. 28 May respublika günüde Birliğimizi ve beraberliğimizi ve bayramımızda kutlu gerçirmeğimiz olmalı idi ama tessüfler olsun ki bir Azərbaycanlı partiyası artık yoktur. İnana bilmirem ki bele bir hadiseler baş verdi bundan sonra partiya yoktur. Çetin ki bir Azərbaycanlı oyunda buna seviner. Bu oyunda çetin ki bir daha Azerbaycanlar yeniden bu olaylardan özüne geler. Yenidən mübarize aparmak ve toplanmak olmayacaktır. Bu bir devirin sonunu getirirdi. Bir zamanlar oyunda mübarize apardığımız doğma evimiz olan Azerbaycan türk birliyi partiyası yoktur. İnanmaram ki bir daha Azerbaycanlar yeniden yeni partiya ile mübarize aparar. Bu oyunda bize gösterdiği desteklerinize ve yardımlar için teşekkür ediyorum oyun yönetimi. Elvida Azerbaycan türk birliyi partiyası ! Elvida Azərbaycanlıların doğma evi!

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Türkiyə Budun Partiyası olaraq çox təəssüf edirik. Bu hadisə bizi çox kədərləndirdi.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Türkiyə Budun Partiyası olaraq çox təəssüf edirik. Bu hadisə bizi çox kədərləndirdi.
Az biraz ciddi ol Emirhan, işin gücün sağda solda boş yapmak. Az aklını başına al. Her zamanki gibi seviyesiz hareketlerine devam ediyorsun. Biraz delikanlı ol ki adam sansınlar seni

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
ya bana şantaj diyen adam xelille birlikte aylarca nikonun multi olduğunu saklamış bi de bana şantaj diyosun snsbajdbajdb
selfie onayını onaylayan ben değilim, boş yapma. Ayrıca bu muhabbeti açma bence yara alırsın yiğidim 🙂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
dur bakalım yine multilerinizle bu akşam kaç oy alacaksınız
Şantajcım kendini böyle avutma, sizde biliyorsunuz ki bizden güçlü değilsiniz, bu oyunda altın ok partisi kadar oy çıkaran bir parti göster. Biz daha 3 partiyiz canım bizi yenerken bile canınız çıkıyor, bunları biliyorsunuz ama işinize gelmiyor demi. Siz bizi yıkamazsiniz biz istediğimiz için böyle hareket edebiliyorsunuz. Rahat olun siz. "Plana sadık kal".

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Şantajcım kendini böyle avutma, sizde biliyorsunuz ki bizden güçlü değilsiniz, bu oyunda altın ok partisi kadar oy çıkaran bir parti göster. Biz daha 3 partiyiz canım bizi yenerken bile canınız çıkıyor, bunları biliyorsunuz ama işinize gelmiyor demi. Siz bizi yıkamazsiniz biz istediğimiz için böyle hareket edebiliyorsunuz. Rahat olun siz. "Plana sadık kal".
Plana sadık kal kadirim 20 günde 5. seçim zaferi için akşam kutlamalara beklerim

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Puhahahahahskajahshsaj

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sırf bizi yenebilmek için Azerbaycan partisinden kalan üyelere sabahtir yalvardiginizi bilmiyor muyuz biz, hiç birşeyden haberimiz yokmu sanıyorsunuz 😂 bu çırpınislariniz hoşuma gidiyor ama aferin istekli çocuklar sizi🙂 olucak.birseylek olucak.

Ama milleti kandırmayın, yönetim de yer vericez falan, hakkınızı alicaksiniz.

Ne hakkı kardeşim, hak hukuk kim siz kim. Anca milletin arkasından bıçak saplarsiniz siz.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Sırf bizi yenebilmek için Azerbaycan partisinden kalan üyelere sabahtir yalvardiginizi bilmiyor muyuz biz, hiç birşeyden haberimiz yokmu sanıyorsunuz 😂 bu çırpınislariniz hoşuma gidiyor ama aferin istekli çocuklar sizi🙂 olucak.birseylek olucak.

Ama milleti kandırmayın, yönetim de yer vericez falan, hakkınızı alicaksiniz.

Ne hakkı kardeşim, hak hukuk kim siz kim. Anca milletin arkasından bıçak saplarsiniz siz.
Biz mi milletin arkasından bıçak saplarız? Dön bak güvendiğin adamlara da kim neymiş görürsün :) Tamam kadircim sen planına sadık kal heyecanla aşkla ve şehvetle planlarını işleyişe sokmanı bekliyorum

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Plana sadık kal kadirim 20 günde 5. seçim zaferi için akşam kutlamalara beklerim
Biz onlari çok yaşadık, tabiki sizinde eglenmeye hakkınız var. Ama bak bize teşekkür borcunuz var hala sayemizde birbirinize kenetlenmiş oldunuz ittifak oldunuz her ne kadar birbirinizi sevmesenizde , arkanızdan işler cevirsenizde. Neden bunların hepsi. Altın ok, övip'i yenelim diye. Böyle zafer kutlanmaz canim, zafer degil bu sürünmek 😂

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Az biraz ciddi ol Emirhan, işin gücün sağda solda boş yapmak. Az aklını başına al. Her zamanki gibi seviyesiz hareketlerine devam ediyorsun. Biraz delikanlı ol ki adam sansınlar seni
Azcık mantıklı düşünsen boş olmadığını göreceksin be karşim🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...