Azerbaycan Türk birliğinin kapanışı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Birincisi ben bilmiyordum.
İkincisi xalil yok, Niko ve Zehra.
Üçüncü, hadi bildim diyelim, kardeşim üyelerin selfie onayı var, he yönetim demiski selfie onay var ama.hesani Niko kullanıyor bu uygun değil gereği de ban. Bunada eyvallah. Şimdi bizim itirazımiz burada Niko ve Zehra'nın Multi olayı değildi, bunu yönetim de bildiği halde neden seçim günü olduğu idi.

Yani burada yine bir ispiyonluklar, yine bir ihbarlar,santajlar dönmüş belliki.
Ayrıca Niko dünkü oyuncu değil nerdeyse 1 yıllık oyuncu bir yıldır da oynuyorlar. Bu sebepten daha öncede banlandi.
Azerbaycan partisi sizin ittifakinizda ikende banlandi, sen bilmezsin bilgem ablanda ablanda bilmez..oyuzden herkez neyin ne olduğunu biliyor, sen birşeyleri gün yüzüne çıkarttığını sanma
bak bilmediğin birşey daha var bu olayın içinde xelil de varmış

adamlar 3 kere selfie onayı yapmak zorunda kaldı diye biliyorum bu da demek ki ipler çakışıyor ve giriş çıkış saatleri aynı ayrıca adamlar ban yediği anda ikisi de aynı ipden ve aynı saniyede oyuna girdi ben de yazılımcıyım biliyorum bu işleri bundan dolayı ban yediler zaten

hadi seçim için birşey demiyorum seçim bi daha olsun sonuç yine değişmeyecek zaten seçimin tekrarına da eyvallah dedik

ayrıca herkez değil "herkes"

emin ol bu kararlar böyle 10 dakikada alınıp uygulanan kararlar değildir az çok biliyosun sen de işleyişi kadircim kendinizi şu şekilde kandırmayın

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Yok öyle değil o kral sen kendine pay çıkartma. Siz benim.insafima geldiniz fatihe kalsaydı zaten acımıyor du size. Ama ben söz verdim işte tamam.dedim nalet olsunki bazen kötü huy olarak kalıyor bende bu söz işi, verdiğim zamanda tutmak zorunda kalıyorum. Ama keşke fatihi dinleseymisim, adam birşeyleri biliyormus aga, kralım Fatih ya selamlar onada burdan, kendisi vatandaş 2 olduğu için aramızda olamıyor😂😂😂
saklama kadir en doğrusu benim olduğunu biliyordunuz xbdnsjbdjsjdjsjdksdb

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
bak bilmediğin birşey daha var bu olayın içinde xelil de varmış

adamlar 3 kere selfie onayı yapmak zorunda kaldı diye biliyorum bu da demek ki ipler çakışıyor ve giriş çıkış saatleri aynı ayrıca adamlar ban yediği anda ikisi de aynı ipden ve aynı saniyede oyuna girdi ben de yazılımcıyım biliyorum bu işleri bundan dolayı ban yediler zaten

hadi seçim için birşey demiyorum seçim bi daha olsun sonuç yine değişmeyecek zaten seçimin tekrarına da eyvallah dedik

ayrıca herkez değil "herkes"

emin ol bu kararlar böyle 10 dakikada alınıp uygulanan kararlar değildir az çok biliyosun sen de işleyişi kadircim kendinizi şu şekilde kandırmayın
Agacim beni ilgilendirmez ban işler vs vs
Ben girdiğim seçime bakarım, kazandığım seçimde 1 oyla geriye düştü isem ve bunun sebebi ban ise itiraz ederim. Multi üye ise eyvallah. Ama ben sadece Nikonun bir oyu ile kaybetmedim, siz denizi görmek istediğiniz pencereye gitmeyin sadece.

He bu seçime de kaybedeceğimi.bile bile yine girdim. İttifak olan partimin biri kapanmış, üyeleri dağılmış 48 eksi ile seçime başlamışım inan umrumda değil. Biz dik durusumuzu hiç bir zaman bozmadık, bozmayiz. Kazanan siz olun farketmez benim için. Ben yapılana dönen dolaplara bakarım

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Agacim beni ilgilendirmez ban işler vs vs
Ben girdiğim seçime bakarım, kazandığım seçimde 1 oyla geriye düştü isem ve bunun sebebi ban ise itiraz ederim. Multi üye ise eyvallah. Ama ben sadece Nikonun bir oyu ile kaybetmedim, siz denizi görmek istediğiniz pencereye gitmeyin sadece.

He bu seçime de kaybedeceğimi.bile bile yine girdim. İttifak olan partimin biri kapanmış, üyeleri dağılmış 48 eksi ile seçime başlamışım inan umrumda değil. Biz dik durusumuzu hiç bir zaman bozmadık, bozmayiz. Kazanan siz olun farketmez benim için. Ben yapılana dönen dolaplara bakarım
ya senin canın sağolsun istediğin kadar tekrarlat seçimi önemli olan o değil önemli olan ne biliyor musun bana burada şantaj imaları yapıyorsun ya sözde, asıl olayı da zaten siz yaşıyordunuz ve hadi sen bilmiyorsun senin ittifakında ki partinin lideri de mi bilmiyor? gayette iyi biliyordu keşke olsaydı ondan da hesap sorardım merak etme multi işine gerek altın okta olsun gerek göktürkte olsun ben karşıyım dediğim gibi eğer varsa da açıklamaktan yine çekinmem

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
ya senin canın sağolsun istediğin kadar tekrarlat seçimi önemli olan o değil önemli olan ne biliyor musun bana burada şantaj imaları yapıyorsun ya sözde asıl olayı da zaten siz yaşıyordunuz ve hadi sen bilmiyorsun senin ittifakında ki partinin lideri de mi bilmiyor? gayette iyi biliyordu keşke olsaydı ondan da hesap sorardım merak etme multi işine gerek altın okta olsun gerek göktürkte olsun ben karşıyım dediğim gibi eğer varsa da açıklamaktan yine çekinmem
Kürşat kağan başkanı kim ihbar etti?

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
bunu burada açıklamak etik olmaz sen de biliyorsun, o ben de kalsın sonuç olarak x kişi ihbar etti de geç ama trajikomik olan durum da ne biliyor musun? şu olayın şantaj diye bana kalması :)
Kürşat başkan sizin partinizde iken, gerçek olup olmadığını bilmediğimiz bir SS atılmış tarafınca. Bu bir seçim dönemi atılmış, oy kullanıldığına dair atılan bir SS. Bu SS Parti yöneticilerinden başka kimseye atılmaz , yada parti grubuna atılır. Yani bu kanıt size gelmedi zaten sizdeydi, Kürşat başkanım partiden ayrılınca hemen bu kanıtı ihbar olarak değerlendirelim, ilgili kişiyi oyundan düşünelim bizden ayrılmanın ne demek olduğunu görsün diye cezalandırmak istediniz, ve bunu seçim zamanı yaptınız . Başardınız da çünkü ilgili kişi ban yedi , oyu silindi. Şimdi gelecek olursak

1. Bu yaptığınız ne kadar etik
2. Partindeki üyelerin konuşmalarını böyle devamlı kayıt altına alarak, tehditvari cümleler ile zorlamı tutuyorsunuz.
3 . Hak hukuk adalet partinizde bu şekilde mi ilerliyor.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Kürşat başkan sizin partinizde iken, gerçek olup olmadığını bilmediğimiz bir SS atılmış tarafınca. Bu bir seçim dönemi atılmış, oy kullanıldığına dair atılan bir SS. Bu SS Parti yöneticilerinden başka kimseye atılmaz , yada parti grubuna atılır. Yani bu kanıt size gelmedi zaten sizdeydi, Kürşat başkanım partiden ayrılınca hemen bu kanıtı ihbar olarak değerlendirelim, ilgili kişiyi oyundan düşünelim bizden ayrılmanın ne demek olduğunu görsün diye cezalandırmak istediniz, ve bunu seçim zamanı yaptınız . Başardınız da çünkü ilgili kişi ban yedi , oyu silindi. Şimdi gelecek olursak

1. Bu yaptığınız ne kadar etik
2. Partindeki üyelerin konuşmalarını böyle devamlı kayıt altına alarak, tehditvari cümleler ile zorlamı tutuyorsunuz.
3 . Hak hukuk adalet partinizde bu şekilde mi ilerliyor.
kadir karşında çocuk yok kardeşim sen bana partinin hak hukuğunun nasıl işleyeceğini anlatma istersen

sana bunu 3. kere söylüyorum bak anlamazsan da anlama benim elime ne zaman geldiyse x kişilerinden o zaman yönetime bildirdim bu başlı başına etik bi hareket 2. soruna cevap olarakta yine karşında çocuk yok kadircim benim elimde olsaydı o ss ben 1 ay öncesinde de ihbar ederdim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
kadir karşında çocuk yok kardeşim sen bana partinin hak hukuğunun nasıl işleyeceğini anlatma istersen

sana bunu 3. kere söylüyorum bak anlamazsan da anlama benim elime ne zaman geldiyse x kişilerinden o zaman yönetime bildirdim bu başlı başına etik bi hareket 2. soruna cevap olarakta yine karşında çocuk yok kadircim benim elimde olsaydı o ss ben 1 ay öncesinde de ihbar ederdim
Agam paşam senin partindeki bir oyuncunun mesajını, başka partideki biri atamaz sana. Zaten vardı diyorum ya grubunuz da vardı ya yöneticilerin birinde yani sizler de. Biliyorum çünkü siz seviyorsunuz böyle belgeleme arşivleme işlerini. Sizi biliyorum dedim bak tanıyorum ben

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Dümdüz vergi kasmakla olsaydı keşke başkanım o işler. Seçim sonuçları konuşuyor zaten ekstra bir çabaya gerek duymadım.
Aga siz çok heyecanlısiniz ya😂 tamam yiğidim seçim kazanacaksınız, aynen bak seçim kazanacaksınız sorun yok bunda biliyorum bunu😂😂 tabi bu durumlara pek alışık olmadığınız için ne yapacağınızı da bilmiyorsunuz siz😂 😂 bana gelin anlatırım özelden tamam.

Ben oyun başkanı seçildiğimde sizin kadar heyecanlı olmadım hiç sakin olun babalar. Güzel şeyler bunlar eglencenize gölge düşürmeyin sakin paşası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...