S
S E M İ H
Ziyaretçi
bak bilmediğin birşey daha var bu olayın içinde xelil de varmışBirincisi ben bilmiyordum.
İkincisi xalil yok, Niko ve Zehra.
Üçüncü, hadi bildim diyelim, kardeşim üyelerin selfie onayı var, he yönetim demiski selfie onay var ama.hesani Niko kullanıyor bu uygun değil gereği de ban. Bunada eyvallah. Şimdi bizim itirazımiz burada Niko ve Zehra'nın Multi olayı değildi, bunu yönetim de bildiği halde neden seçim günü olduğu idi.
Yani burada yine bir ispiyonluklar, yine bir ihbarlar,santajlar dönmüş belliki.
Ayrıca Niko dünkü oyuncu değil nerdeyse 1 yıllık oyuncu bir yıldır da oynuyorlar. Bu sebepten daha öncede banlandi.
Azerbaycan partisi sizin ittifakinizda ikende banlandi, sen bilmezsin bilgem ablanda ablanda bilmez..oyuzden herkez neyin ne olduğunu biliyor, sen birşeyleri gün yüzüne çıkarttığını sanma
adamlar 3 kere selfie onayı yapmak zorunda kaldı diye biliyorum bu da demek ki ipler çakışıyor ve giriş çıkış saatleri aynı ayrıca adamlar ban yediği anda ikisi de aynı ipden ve aynı saniyede oyuna girdi ben de yazılımcıyım biliyorum bu işleri bundan dolayı ban yediler zaten
hadi seçim için birşey demiyorum seçim bi daha olsun sonuç yine değişmeyecek zaten seçimin tekrarına da eyvallah dedik
ayrıca herkez değil "herkes"
emin ol bu kararlar böyle 10 dakikada alınıp uygulanan kararlar değildir az çok biliyosun sen de işleyişi kadircim kendinizi şu şekilde kandırmayın