Azerbaycan Türk birliğinin kapanışı (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Biz onlari çok yaşadık, tabiki sizinde eglenmeye hakkınız var. Ama bak bize teşekkür borcunuz var hala sayemizde birbirinize kenetlenmiş oldunuz ittifak oldunuz her ne kadar birbirinizi sevmesenizde , arkanızdan işler cevirsenizde. Neden bunların hepsi. Altın ok, övip'i yenelim diye. Böyle zafer kutlanmaz canim, zafer degil bu sürünmek 😂
sürünen kim belli saysana 6 7 seçimdeki başarını sndksbdksbdksndks

ama sen de haklısın biliyor musun kendi kuyunu kendin kazdın sözde *planlarına* birşeyler denemeye kalktın elinde patladı ya da patlattılar :) sen de öğrenirsin bazı şeyleri

yine haklı olduğun bi konuda gerçekten kendini o kadar yıpratıyosun ki bizi yenmek için eminim 1. savcılık seçiminde her zaman olduğu gibi yine elinde bahane olmadığı için tekrarlansın diye yönetimin kapısında yatmışsındır :)

Üzülme canım sen de kazanırsın bir gün

S

S E M İ H

Ziyaretçi
kadir sen yine forumda milletin adamlığını sorgulamaya devam et dostum söz görürsün ben de bu sefer seçimi tekrarlatmak için yönetime yazarım bi daha seçime gireriz bi daha denersin yarışmayı

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
sürünen kim belli saysana 6 7 seçimdeki başarını sndksbdksbdksndks

ama sen de haklısın biliyor musun kendi kuyunu kendin kazdın sözde *planlarına* birşeyler denemeye kalktın elinde patladı ya da patlattılar :) sen de öğrenirsin bazı şeyleri

yine haklı olduğun bi konuda gerçekten kendini o kadar yıpratıyosun ki bizi yenmek için eminim 1. savcılık seçiminde her zaman olduğu gibi yine elinde bahane olmadığı için tekrarlansın diye yönetimin kapısında yatmışsındır :)

Üzülme canım sen de kazanırsın bir gün
Şantajcım biz zirvedeyken siz parti olarak bizim peşimizde dolaşıyordunuz. Şuan konuştuğun emekli oyun başkanı zamanında senin partindeki üyelere gelişsin diye yeşil taş dağıtmış kişi. Şimdi gelip burda bana bir şey kazanmış gibi başarı naraları atma yiğidim 😂 sizi ben iyi biliyorum merak etme, herşeyi buraya dökmüyorsam sizler gibi olmadığım içindir. Başarı dediğin tek elde edilir, birilerinin ittirmesiyle başarı olmaz, yada birilerinin arkasında iş çevirmekle, dedikodu yapmakla , kuyu kazmakla başarı elde etmiş olmazsın. Senin Parti'nin kaç oyu var ki sen burda başarıdan bahsediyorsun. Bu konuda sus bence😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Şantajcım biz zirvedeyken siz parti olarak bizim peşimizde dolaşıyordunuz. Şuan konuştuğun emekli oyun başkanı zamanında senin partindeki üyelere gelişsin diye yeşil taş dağıtmış kişi. Şimdi gelip burda bana bir şey kazanmış gibi başarı naraları atma yiğidim 😂 sizi ben iyi biliyorum merak etme, herşeyi buraya dönmüyorsan sizler gibi olmadığım içindir. Başarı dediğin tek elde edilir, birilerinin ittirmesiyle başarı olmaz, yada birilerinin arkasında iş çevirmekle, dedikodu yapmakla , kuyu kazmakla başarı elde etmiş olmazsın. Senin Parti'nin kaç oyu var ki sen burda başarıdan bahsediyorsun. Bu konuda sus bence😂
Sana özel açıklarım oylarımızı merak etme kadircim şantajcından sevgilerle :)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
kadir sen yine forumda milletin adamlığını sorgulamaya devam et dostum söz görürsün ben de bu sefer seçimi tekrarlatmak için yönetime yazarım bi daha seçime gireriz bi daha denersin yarışmayı
Biz bu seçime ikinci defa kazanmak için değil halkımız aramak için girdik. Kaybettiğiniz bir secimdi, yine şantaj yolu ile birilerini banlattiniz ( azerilerden bahsetmiyorum) seçim kazanmış gibi sevincimiz birde.

Ben bu seçime kaybedeceğimi.bile bile girdim yiğidim, merak etme bu oyunda yeni değiliz biz herşeyi biliyoruz paşası 😂 sen sevincine gölge düşürme sevin boşver. Gerisi hallolur😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Biz bu seçime ikinci defa kazanmak için değil halkımız aramak için girdik. Kaybettiğiniz bir secimdi, yine şantaj yolu ile birilerini banlattiniz ( azerilerden bahsetmiyorum) seçim kazanmış gibi sevincimiz birde.

Ben bu seçime kaybedeceğimi.bile bile girdim yiğidim, merak etme bu oyunda yeni değiliz biz herşeyi biliyoruz paşası 😂 sen sevincine gölge düşürme sevin boşver. Gerisi hallolur😂
Kral ayıp ediyosun gel beraber sevinelim akşam hatta bu akşam istifanı ver gel Göktürk'e kendine gelirsin :)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kral ayıp ediyosun gel beraber sevinelim akşam hatta bu akşam istifanı ver gel Göktürk'e kendine gelirsin :)
Biz kazanmayida kaybetmeyi de bilen kişileriz dostum, bundan yana sıkıntı yok eglencenize bakın siz. Şantaj yapmadan ama🙂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bizim oylarımızı açıklarım kim rezil kim değil görürsün kadircim :)
Kral çok güldürdün beni hadi eyvallah, siz devam böyle güzel. Ama türk Budunla konuşmalara dikkat edin, gerçi farketmiyor iki tarafla her konuşmada SS arşivi yapıyordur. Seversiniz böyle şeyleri 😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Biz kazanmayida kaybetmeyi de bilen kişileriz dostum, bundan yana sıkıntı yok eglencenize bakın siz. Şantaj yapmadan ama🙂
multileri bildiğiniz halde 1 oy öndeydiniz banlanınca 1 oy geriye düştünüz :) bana şantajdan haktan hukuktan bahsetme istersen

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Kral çok güldürdün beni hadi eyvallah, siz devam böyle güzel. Ama türk Budunla konuşmalara dikkat edin, gerçi farketmiyor iki tarafla her konuşmada SS arşivi yapıyordur. Seversiniz böyle şeyleri 😂
Aynen kadirim sen de kendi çapında biraz eğlen böyle böyle :) unuttun sevinmeyi tabii

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
multileri bildiğiniz halde 1 oy öndeydiniz banlanınca 1 oy geriye düştünüz :) bana şantajdan haktan hukuktan bahsetme istersen
Selfie onaylı kişi Multi değildir. Hadi diyelim senin dediğin olsun, biliyorduk diyelim.
Sen bildiğin halde aylarca susup, partinden ayrılınca neden ortaya çıkardın. Bu dahada kötü birşey. Şantaj,ispiyon, arkadan bıçak yarası ne ararsan var. Haktan hukuktan bahsetme istersen.

Kendi suçunuzu bize atarak haklıymış Tavri sergilemeyin , bırakın bu ayakları sizi biliyorum ben. O yüzden ne anlatsan nafile. Kendiniz bu şekilde anlayamazsınız

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Aynen kadirim sen de kendi çapında biraz eğlen böyle böyle :) unuttun sevinmeyi tabii
Ahahaha sizin sevinmenize inan daha çok seviniyorum. Ayrıca birşey söylicem seni İçişleri bakanı seçen kim doruk Semih 🙂 sen benim sayemde seçim kazanipta bana böyle kaç seçimdir kazanamıyorsunuz falan filan. olmuyor ama kral, ben istediğim için sen bakan oldun, ben sözümde durduğum için oldun. Yani ben istersem sen olursun anladın paşası 🙂😅😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Selfie onaylı kişi Multi değildir. Hadi diyelim senin dediğin olsun, biliyorduk diyelim.
Sen bildiğin halde aylarca susup, partinden ayrılınca neden ortaya çıkardın. Bu dahada kötü birşey. Şantaj,ispiyon, arkadan bıçak yarası ne ararsan var. Haktan hukuktan bahsetme istersen.

Kendi suçunuzu bize atarak haklıymış Tavri sergilemeyin , bırakın bu ayakları sizi biliyorum ben. O yüzden ne anlatsan nafile. Kendiniz bu şekilde anlayamazsınız
yaw kardeşim ne partiden çıktığı gün Allah aşkına benim elime ne geldiyse aynı gün aynı saatte yönetime attım ben niye kendi üyemin multisini bildiğim halde saklayayım biz de kıt değiliz yarın bi gün bu multi ortaya çıkar olan partinin adına olur yine aynı şekilde partide olsa yine aynı saatte yönetime ulaştırırdık

ya hadi ben biliyordum diyelim 1 aydır sakladım diyelim sen diğerlerini 4 aydır biliyordun xelille birlikte onun hesabını xelil veremeden kaçtı :)

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Ahahaha sizin sevinmenize inan daha çok seviniyorum. Ayrıca birşey söylicem seni İçişleri bakanı seçen kim doruk Semih 🙂 sen benim sayemde seçim kazanipta bana böyle kaç seçimdir kazanamıyorsunuz falan filan. olmuyor ama kral, ben istediğim için sen bakan oldun, ben sözümde durduğum için oldun. Yani ben istersem sen olursun anladın paşası 🙂😅😂
desteklersen kazanırım kral sen de biliyorsun demek ki en doğru kişinin kim olduğunu ki desteklemişsin :)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Biz bir oyun için Adamlıgımızdan ödün vercek insanlar değiliz sizi gorduk ama size gore normal bu durumlar herhalde halen birde övünmeye çalışıyorsunuz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
yaw kardeşim ne partiden çıktığı gün Allah aşkına benim elime ne geldiyse aynı gün aynı saatte yönetime attım ben niye kendi üyemin multisini bildiğim halde saklayayım biz de kıt değiliz yarın bi gün bu multi ortaya çıkar olan partinin adına olur yine aynı şekilde partide olsa yine aynı saatte yönetime ulaştırırdık

ya hadi ben biliyordum diyelim 1 aydır sakladım diyelim sen diğerlerini 4 aydır biliyordun xelille birlikte onun hesabını xelil veremeden kaçtı :)
Birincisi ben bilmiyordum.
İkincisi xalil yok, Niko ve Zehra.
Üçüncü, hadi bildim diyelim, kardeşim üyelerin selfie onayı var, he yönetim demiski selfie onay var ama.hesani Niko kullanıyor bu uygun değil gereği de ban. Bunada eyvallah. Şimdi bizim itirazımiz burada Niko ve Zehra'nın Multi olayı değildi, bunu yönetim de bildiği halde neden seçim günü olduğu idi.

Yani burada yine bir ispiyonluklar, yine bir ihbarlar,santajlar dönmüş belliki.
Ayrıca Niko dünkü oyuncu değil nerdeyse 1 yıllık oyuncu bir yıldır da oynuyorlar. Bu sebepten daha öncede banlandi.
Azerbaycan partisi sizin ittifakinizda ikende banlandi, sen bilmezsin bilgem ablanda ablanda bilmez..oyuzden herkez neyin ne olduğunu biliyor, sen birşeyleri gün yüzüne çıkarttığını sanma

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
desteklersen kazanırım kral sen de biliyorsun demek ki en doğru kişinin kim olduğunu ki desteklemişsin :)
Yok öyle değil o kral sen kendine pay çıkartma. Siz benim.insafima geldiniz fatihe kalsaydı zaten acımıyor du size. Ama ben söz verdim işte tamam.dedim nalet olsunki bazen kötü huy olarak kalıyor bende bu söz işi, verdiğim zamanda tutmak zorunda kalıyorum. Ama keşke fatihi dinleseymisim, adam birşeyleri biliyormus aga, kralım Fatih ya selamlar onada burdan, kendisi vatandaş 2 olduğu için aramızda olamıyor😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...