Azerbaycan Türk birliğinin kapanışı (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Yeter .... @Semihh
@Kadir Aydın baskanim haddini asiyorsun. Uzerine vazife olmayan seyleri kim uzerinize vazife etti bilmemde Kursati artik sakiz gibi agzinizda pelesenk etmeniz gereksiz ben size karsi saygimi hic kaybetmedim . Bizi malum kisilige benzetmeyin ve oyununuza.bakin. bu kadar da korkmayin.bugun bize yapmaya calistiginiz.mobing bize islemez bunu bir kere bilin. Siz kendi inandiginiz seylerin bile disina ciktiniz suanda. Heryerde yerimizde yoremizde bitiyorsunuz.bizde ekmek cok farkindayim ama isinize bakin oyununuzu oynayin ve sahsimizla alakali iftira atmaktan vazgecin bugun oldugum yerde emegimle sabahladigim.gecelerimle varim kimse buna laf edemez. Simdi cevap.bile.vermeyin bence gereksiz kazanilir kaybedilir ama karalanmaz bunuda unutmayin unutan dostlarim var ama siz unutmayin.hayirli geceler.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Agam paşam senin partindeki bir oyuncunun mesajını, başka partideki biri atamaz sana. Zaten vardı diyorum ya grubunuz da vardı ya yöneticilerin birinde yani sizler de. Biliyorum çünkü siz seviyorsunuz böyle belgeleme arşivleme işlerini. Sizi biliyorum dedim bak tanıyorum ben
başka partideki biri değil canımın içi kim olduğunu söyleyip adamı zorda bırakmak istemiyorum ama o kişi de bana o zaman attı aynı gün de kürşat partiden çıkmış bak hatta sana benim attığım tarihi ve Kürşatın partiden çıkış tarihini yazıyorum

Kürşatın partiden çıkışı 25-06-2024 17:04

Benim yönetime kanıt attığım tarih 24-06-2024 15:33

sana yeterli mi?

The Economist

Üye
Vatandaş
Aga siz çok heyecanlısiniz ya😂 tamam yiğidim seçim kazanacaksınız, aynen bak seçim kazanacaksınız sorun yok bunda biliyorum bunu😂😂 tabi bu durumlara pek alışık olmadığınız için ne yapacağınızı da bilmiyorsunuz siz😂 😂 bana gelin anlatırım özelden tamam.

Ben oyun başkanı seçildiğimde sizin kadar heyecanlı olmadım hiç sakin olun babalar. Güzel şeyler bunlar eglencenize gölge düşürmeyin sakin paşası
Reis sadece erken başlamanın verdiği avantajları saymanın benim üzerimde hiçbir etkisi yok ama sen kendini tatmin etmek veya başarısızlığı örtmek için bunları kullanmaya devam edebilirsin

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yeter .... @Semihh
@Kadir Aydın baskanim haddini asiyorsun. Uzerine vazife olmayan seyleri kim uzerinize vazife etti bilmemde Kursati artik sakiz gibi agzinizda pelesenk etmeniz gereksiz ben size karsi saygimi hic kaybetmedim . Bizi malum kisilige benzetmeyin ve oyununuza.bakin. bu kadar da korkmayin.bugun bize yapmaya calistiginiz.mobing bize islemez bunu bir kere bilin. Siz kendi inandiginiz seylerin bile disina ciktiniz suanda. Heryerde yerimizde yoremizde bitiyorsunuz.bizde ekmek cok farkindayim ama isinize bakin oyununuzu oynayin ve sahsimizla alakali iftira atmaktan vazgecin bugun oldugum yerde emegimle sabahladigim.gecelerimle varim kimse buna laf edemez. Simdi cevap.bile.vermeyin bence gereksiz kazanilir kaybedilir ama karalanmaz bunuda unutmayin unutan dostlarim var ama siz unutmayin.hayirli geceler.

Olmuş.olmuş.bayağı.düzelmiş.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yeter .... @Semihh
Üzerime vazife olmayan şeyler yok ortada olanı konuşuyorum, söylüyorum. Evet bende saygımi koruyordum herzaman ama artık gerek yok. Kartları açık oynayan sizlersiniz, sizler ne zamanki arkadan iş çevirmelere başladınız hakta hukukta bitti. Madem herşeyiniz biliyorsunuz, ilkönce kendi uyelerinize yonetimize sahip çıkın ki , ben , biz tarafından hissettginiz mobbingi görmeyin.
Ayrıca burda kimseye iftira atmak yok herşey ortada herşey görüldü, olanları konusuyorim. Sesiniz biraz fazla yükselmiş hissettim acaba suçluluk hissinden dolayı mıdır bilgem hanım.
Ben herzaman adil olmaya çalıştım, sözümde durmaya çalıştım, ihanet, kahır, iş cevirmelerden uzak durdum, uzak durdukca kaçındığım şeylerden darbe yedim. Kime yardım ettiysem ki ozelliklede size ettim , hep bir kötülük gördüm. Bundan sonra herkesin Çarşısi pazar olucak o kadar

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Reis sadece erken başlamanın verdiği avantajları saymanın benim üzerimde hiçbir etkisi yok ama sen kendini tatmin etmek veya başarısızlığı örtmek için bunları kullanmaya devam edebilirsin
Benim açımdan, benim gözümden partimin ve bağlı olduğum ittifakın hiç bir başarısızlığı yoktur. Seçim kaybedilir, adamlık kazanılır.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
başka partideki biri değil canımın içi kim olduğunu söyleyip adamı zorda bırakmak istemiyorum ama o kişi de bana o zaman attı aynı gün de kürşat partiden çıkmış bak hatta sana benim attığım tarihi ve Kürşatın partiden çıkış tarihini yazıyorum

Kürşatın partiden çıkışı 25-06-2024 17:04

Benim yönetime kanıt attığım tarih 24-06-2024 15:33

sana yeterli mi?
Ya buraya istediğin gibi yazarsın tabi, yetersiz deliller ile gelme bana. Neyse bilgem ablan kızdi bak, hadi sen partine dön gruplarda SS varsa onları arşivle😂

E

E.A.

Ziyaretçi
Aşamayacağın hiçbi' yol olamaz
Bunu da unutma, bi' kenara yaz
O ne dedi, bu ne dedi diyene kadar
Kaderini yaşa ya da yenisini yaz

The Economist

Üye
Vatandaş
Benim açımdan, benim gözümden partimin ve bağlı olduğum ittifakın hiç bir başarısızlığı yoktur. Seçim kaybedilir, adamlık kazanılır.
İyi konuşuyorsunuz hoş konuşuyorsunuz da seçim kaybetmek bu kadar önemsizse her seçim sonrası bu bitmek bilmeyen saçma yaygarayı niye koparıyorsunuz. Aman neyse siz 10 dakika sonra hangi bahaneden yaygara koparacağınızı hazırladınız mı? Malum seçim kaybetmek önemli değil ama ağlamak farz sizde

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Üzerime vazife olmayan şeyler yok ortada olanı konuşuyorum, söylüyorum. Evet bende saygımi korkuyordum herzaman ama artık gerek yok. Kartları açık oynayan sizlersiniz, sizler ne zamanki arkadan iş çevirmelere başladınız hakta hukukta bitti. Madem herşeyiniz biliyorsunuz, ilkönce kendi uyelerinize yonetimize sahip çıkın ki , ben , biz tarafından hissettginiz mobbingi görmeyin.
Ayrıca burda kimseye iftira atmak yok herşey ortada herşey görüldü, olanları konusuyorim. Sesiniz biraz fazla yükselmiş hissettim acaba suçluluk hissinden dolayı mıdır bilgem hanım.
Ben herzaman adil olmaya çalıştım, sözümde durmaya çalıştım, ihanet, kahır, iş cevirmelerden uzak durdum, uzak durdukca kaçındığım şeylerden darbe yedim. Kime yardım ettiysem ki ozelliklede size ettim , hep bir kötülük gördüm. Bundan sonra herkesin Çarşısi pazar olucak o kadar
Ne zaman sizin arkanizdan iz çevirdim bunu neye istinaden soyluyorsunuz.sizinle.alakali.partinizle alakali bizzat benden.ne.duydunuz. neyinize ihanet ettim hangi gun kac kez muhatap oldum. Kol kirilir yen icinde kalir. Uzun yazmissiniz okumadim .sunu soyluycem isinize bakin. Hani diyorsunuz ya adam gibi ben size kadin gibi bir sey soyluyeyim benim ne sizinle.nede partinizle isim yok . Calisiyoruz.aliyoruz.almadigimizda da kendi isimize bakariz. İnanin yinede size saygimdan ileri gitmek istemiyorum..ss belge uyeleri banlatmakla tehdit hepsi sizin tarafta bizde degil.belge isini siz cok daha iyi yapiyorsunuz bizim o kadar vaktimiz yok.simdi kotuluk gordugunuz yerde arayin kotulugunuzu bizden kimseye kotuluk olmadi. İsinize bakin oyununuzu oynayin bende uzak durun. Allah carsiniza pazar versin.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İyi konuşuyorsunuz hoş konuşuyorsunuz da seçim kaybetmek bu kadar önemsizse her seçim sonrası bu bitmek bilmeyen saçma yaygarayı niye koparıyorsunuz. Aman neyse siz 10 dakika sonra hangi bahaneden yaygara koparacağınızı hazırladınız mı? Malum seçim kaybetmek önemli değil ama ağlamak farz sizde
Siz bize karşı daha önce ne seçimi kazandınız ki biz yaygara yaptık. Sen ilkönce parti geçmişini araştır bı.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ne zaman sizin arkanizdan iz çevirdim bunu neye istinaden soyluyorsunuz.sizinle.alakali.partinizle alakali bizzat benden.ne.duydunuz. neyinize ihanet ettim hangi gun kac kez muhatap oldum. Kol kirilir yen icinde kalir. Uzun yazmissiniz okumadim .sunu soyluycem isinize bakin. Hani diyorsunuz ya adam gibi ben size kadin gibi bir sey soyluyeyim benim ne sizinle.nede partinizle isim yok . Calisiyoruz.aliyoruz.almadigimizda da kendi isimize bakariz. İnanin yinede size saygimdan ileri gitmek istemiyorum..ss belge uyeleri banlatmakla tehdit hepsi sizin tarafta bizde degil.belge isini siz cok daha iyi yapiyorsunuz bizim o kadar vaktimiz yok.simdi kotuluk gordugunuz yerde arayin kotulugunuzu bizden kimseye kotuluk olmadi. İsinize bakin oyununuzu oynayin bende uzak durun. Allah carsiniza pazar versin.
Herkes herşeyi biliyor, herşey ortada görünen köy kılavuz istemez. Zaten yeterince birşeyleri geçtiğimiz iki üç gün içinde kanitladiniz. Çokta gerek yok. Hayırlı geceler

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Ablammmmın şu yazdıklarının yalan olduğunun kanıtlarını isteyen başka platfromlardan bana ulaşabilir 😁
Hem şantajcı hem yalancı 😁
Allah sabır versin Göktürk partisi üyeleri 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...