Azmin Zaferi 💐🏹 (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Tek başına karşımıza çıkmaya cesareti olmayanları toplu da yeneriz demiş miydik?
Tebrikler AltınOk ailesinin her bir üyesi 👏
#HerkesiçinAltınOk
Kim kimi toplu yenmiş :D Onu bir açıklarmısın Fatih başkanım. burda bakıyorumda 7 tane parti seçime girdi toplu tek olup topluca kimi yendiniz onu merak ettim :D

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Yav Ayhan ayhaannn nabiyosun sen burda karşim.noldu neden açıklama yapmak durumunda kalıyorsun ayhaannn.
seninle konuşmuyorum. Laf atılıyor tek başımıza toplucada yendik diye bende 7 parti seçime katıldı kimi topluca yendiniğini merak ettim :D

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Kim kimi toplu yenmiş :D Onu bir açıklarmısın Fatih başkanım. burda bakıyorumda 7 tane parti seçime girdi toplu tek olup topluca kimi yendiniz onu merak ettim 
Hakkınızı yemeyeyim ayhan başkanım bu sefer sayınız daha azdı 😁
Ama siz çıldırmış olmalısınız. Bizim karşımıza 4 parti çıkarsanız yenilirsiniz. Lütfen birdahakine sayıyı yükseltiniz. 😇

K

KURT 77

Ziyaretçi
Kim kimi toplu yenmiş :D Onu bir açıklarmısın Fatih başkanım. burda bakıyorumda 7 tane parti seçime girdi toplu tek olup topluca kimi yendiniz onu merak ettim :D
Dur dur çaktırma mv kimi çıkaracaklar bakalım 😀😀😀 bakanlığa bakan olmayanı çıkaran insanlar yine yanlış strateji yaptı 😀😀😀😀😀😀😀😀

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Hakkınızı yemeyeyim ayhan başkanım bu sefer sayınız daha azdı 😁
Ama siz çıldırmış olmalısınız. Bizim karşımıza 4 parti çıkarsanız yenilirsiniz. Lütfen birdahakine sayıyı yükseltiniz. 😇
4 Parti derken ? hangileri o benim niye haberim yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...