M
MAGARSUS
Ziyaretçi
uyarı sadeceHmm tehdit mi bu yoksa
uyarı sadeceHmm tehdit mi bu yoksa
Seküriiiuyarı sadece
hüseyin başkanım haklısın küsler öyle barışmaz ama gelip abilerinin ellerini öperler af dilerler sonra büyüklerde bakarlar duruma göreMesut başkanımı bu konuyu açtığı için tebrik ediyorum mesut başkan kesinlikle haklı bu konu küs olan arası bozuk olan herkesin barışma konusu olsun inşallah
Magarsus üyemiz sert yorum istiyorhüseyin başkanım haklısın küsler öyle barışmaz ama gelip abilerinin ellerini öperler af dilerler sonra büyüklerde bakarlar duruma göre
Bence bir arınma gecesi yapalım böyle 12 saat herkes herkese istediğini yapsın herkes rahatlayinca sorunlar ortadan kalkarMagarsus üyemiz sert yorum istiyor
sana birşey demedik ki mesutçum onlar kendilerini bilirlerMagarsus üyemiz sert yorum istiyor
Teşekkür ederim başkan. Disslike atanları görüyosun acilen dışlanmalı terbiye edilmemi onlarla barış mümkün değilGüzel bir konu olmuş eline sağlık Mesut başkanım.Oyunda rekabet dışında kavga küslük olması insanı soğutuyor yav aile gibi takılırsak herkes mutlu olur.
AA neden öyle diyorsunuz Mesut başkanım benim gibi barışı destekleyen birisine hakaret buTeşekkür ederim başkan. Disslike atanları görüyosun acilen dışlanmalı terbiye edilmemi onlarla barış mümkün değil
Amerika gibisin kralAA neden öyle diyorsunuz Mesut başkanım benim gibi barışı destekleyen birisine hakaret bu
O beni örnek alıyorAmerika gibisin kral