K
Kaan Yüksel
Ziyaretçi
Yanlız büyük Mesut burda esip gürlüyorsun…Başkan dediğin böyle ağırlığını koyacak işte. Kes cezasını vur kellesini ibret olsun
Genelde şov yapanın tenhada affı olmazmış…
Yanlız büyük Mesut burda esip gürlüyorsun…Başkan dediğin böyle ağırlığını koyacak işte. Kes cezasını vur kellesini ibret olsun
tolga bey biraz savaşmamız lazım acilen kaos lazım seri
Biz tenhada neysek genelde oyuz kaan gregor farkederse kahrolayımYanlız büyük Mesut burda esip gürlüyorsun…
Genelde şov yapanın tenhada affı olmazmış…
Hoaydaaa kaosu yeni bıraktık daha Efe beytolga bey biraz savaşmamız lazım acilen kaos lazım seri
Efeeee efeeeeetolga bey biraz savaşmamız lazım acilen kaos lazım seri
Bende kahrolayım büyük mesut…Biz tenhada neysek genelde oyuz kaan gregor farkederse kahrolayım
dünü ne çabuk unuttun amarteyyyyy gedsonnnnnEfeeee efeeeee
Şinanay yavrum şina şinanaydünü ne çabuk unuttun amarteyyyyy gedsonnnnn
sende unutmamışsınŞinanay yavrum şina şinanay
Mesut reis şakalaşma bu kavga etsek bu kadar gülermiyizBarış postunda bile dalaşıyosunuz utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim de banlanırım diye yapmıyorum
hala milletvekilisin tolga bey !!! bu ne zaman düzelecek hadi biraz kaosHoaydaaa kaosu yeni bıraktık daha Efe bey
Ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım vekil de olurum şekil dehala milletvekilisin tolga bey !!! bu ne zaman düzelecek hadi biraz kaos
bak işte sonra darbeli başkan olma sendeBen genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım vekil de olurum şekil de
Hmm tehdit mi bu yoksabak işte sonra darbeli başkan olma sende