Barış Elçisi Büyük Mesut (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Teknokratik'in duruşunu gördünüz mü adamların işi gücü bilim teknoloji uzay fln meclise girmek için fazla derin bu arkadaşlar. Adam tc siyasetinin oyununa devrim niteliğinde parti kurmuş gelmiş bodoslama dalmaya çalışıyor bi bakıyor magarsus sağa sola salvo atıyor. Cüneyt derin 24 saatlik rekorlarını falan yazmış. Napsın kenarda boş boş beklemek zorunda kalıyor artık çağ atlamamız lazım
Ne yapalım kardeşim atom mu parçalayalim

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Hiç hatırlamıyorum 🤔 hep kaos var dediklerinde kesin Kaan vardır diyordum 😂😂
Benim asla kaosla kavgayla gürültüyle işim olmaz bunu buradaki herkes bilir ben her zaman iyiliğin kardeşliğin ve de sakince konuşup anlaşma tarafındayım yalansa doğru diyin arkadaşlar herkes tanır beni 😃

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ortanız yok kral ya atom parçalayacaz ya kahvede domino oynayacaz birinizde oturun einstenin fotosuna bakalım diyin burdan başlayın nasıl olacak böyle yaw
Ooo büyük Mesut sende mi burdaydın… ödülü kırışıcaz eğer öyle bir ödül gelirse yoksa ihraç abicim…
😁😁😁

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Parti kasası değerli ve önemli işler için kullanılıyor büyük Mesut kendine seyyar tezgah aldın diye değil…
Depomuz küçük kral uçağımız yok. Ticaret yapacaz diye cahiliye dönemindeki gibi develerle kervan sürüyoruz vip aldık yine süre kurtarmıyor insaf

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ortanız yok kral ya atom parçalayacaz ya kahvede domino oynayacaz birinizde oturun einstenin fotosuna bakalım diyin burdan başlayın nasıl olacak böyle yaw