M
MAGARSUS
Ziyaretçi
geçen sohbet açtı kapattılar adam haklıBen bu konuyu defalarca açtım hatta forum sohbet alanı mucidiyim bir kez ödül haketmedim yönetime şikayet edicem sizi
geçen sohbet açtı kapattılar adam haklıBen bu konuyu defalarca açtım hatta forum sohbet alanı mucidiyim bir kez ödül haketmedim yönetime şikayet edicem sizi
Hiç hatırlamıyorum hep kaos var dediklerinde kesin Kaan vardır diyordumBen bu konuyu defalarca açtım hatta forum sohbet alanı mucidiyim bir kez ödül haketmedim yönetime şikayet edicem sizi
Ne yapalım kardeşim atom mu parçalayalimTeknokratik'in duruşunu gördünüz mü adamların işi gücü bilim teknoloji uzay fln meclise girmek için fazla derin bu arkadaşlar. Adam tc siyasetinin oyununa devrim niteliğinde parti kurmuş gelmiş bodoslama dalmaya çalışıyor bi bakıyor magarsus sağa sola salvo atıyor. Cüneyt derin 24 saatlik rekorlarını falan yazmış. Napsın kenarda boş boş beklemek zorunda kalıyor artık çağ atlamamız lazım
Bak burda haklı olabilirsiniz birşey diyemicemgeçen sohbet açtı kapattılar adam haklı
Bak burda hakkını yemeyelimBen bu konuyu defalarca açtım hatta forum sohbet alanı mucidiyim bir kez ödül haketmedim yönetime şikayet edicem sizi
Ortanız yok kral ya atom parçalayacaz ya kahvede domino oynayacaz birinizde oturun einstenin fotosuna bakalım diyin burdan başlayın nasıl olacak böyle yawNe yapalım kardeşim atom mu parçalayalim
Benim asla kaosla kavgayla gürültüyle işim olmaz bunu buradaki herkes bilir ben her zaman iyiliğin kardeşliğin ve de sakince konuşup anlaşma tarafındayım yalansa doğru diyin arkadaşlar herkes tanır beniHiç hatırlamıyorum hep kaos var dediklerinde kesin Kaan vardır diyordum
Ooo büyük Mesut sende mi burdaydın… ödülü kırışıcaz eğer öyle bir ödül gelirse yoksa ihraç abicim…Ortanız yok kral ya atom parçalayacaz ya kahvede domino oynayacaz birinizde oturun einstenin fotosuna bakalım diyin burdan başlayın nasıl olacak böyle yaw
Ödül geldi afiyetle yenildi samed kral olmasa parti kasasından 10m atmıyordunuz ödül gelince kıymetli oldu tabiOoo büyük Mesut sende mi burdaydın… ödülü kırışıcaz eğer öyle bir ödül gelirse yoksa ihraç abicim…
Bal sugarÖdül geldi afiyetle yenildi samed kral olmasa parti kasasından 10m atmıyordunuz ödül gelince kıymetli oldu tabi
Parti kasası değerli ve önemli işler için kullanılıyor büyük Mesut kendine seyyar tezgah aldın diye değil…Ödül geldi afiyetle yenildi samed kral olmasa parti kasasından 10m atmıyordunuz ödül gelince kıymetli oldu tabi
Depomuz küçük kral uçağımız yok. Ticaret yapacaz diye cahiliye dönemindeki gibi develerle kervan sürüyoruz vip aldık yine süre kurtarmıyor insafParti kasası değerli ve önemli işler için kullanılıyor büyük Mesut kendine seyyar tezgah aldın diye değil…
Benim uçağı indiriyorum senin piste geçici süreliğine kullanDepomuz küçük kral uçağımız yok. Ticaret yapacaz diye cahiliye dönemindeki gibi develerle kervan sürüyoruz vip aldık yine süre kurtarmıyor insaf
Ortanız yok kral ya atom parçalayacaz ya kahvede domino oynayacaz birinizde oturun einstenin fotosuna bakalım diyin burdan başlayın nasıl olacak böyle yaw
Başkan dediğin böyle ağırlığını koyacak işte. Kes cezasını vur kellesini ibret olsunKaan tatsızlık mı çıkarıyor yine
Aman Tolga Çıtır Bey tadımız kaçmasınKaan tatsızlık mı çıkarıyor yine
Rehabilite ederek kurtaracağız onu daBaşkan dediğin böyle ağırlığını koyacak işte. Kes cezasını vur kellesini ibret olsun