Y
YUNUS BAŞKAN
Ziyaretçi
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır takipteyim sürekli aynı kişilerin forumda yaşadığı polemiklere denk geliyorum, geçmişte yaşamış olduğunuz olayları sürekli gün yüzüne çıkararak ikili kavgalara dönüştürüyorsunuz, bu oyuna yeni başlamış biri olarak söylüyorum sizin bu polemikleriniz birbirinizi küçük düşürme hedefleriniz, saçma sapan gülücük boş gülücük emojileriniz bu oyuna birşey kazandırmaz, yeni başlayan bir oyuncu bunları okusa bir dakika durmaz burda ben nereye düştüm diye, aranızda rekabet olabilir, hırs olabilir ama önce medeni şekilde tartışmayı öğrenmeniz gerekiyor, burda yönetimi savunmuyorum isteyen istediğini düşünsün ama sizin bu kavgalarınız yüzünden gelmesi gereken güncelleme daha da gecikiyor diye düşünüyorum, gerçekten bırakın yönetim sizle uğraşmak yerine işini yapsın, bunun bir role play oyunu olduğunu unutmayın,
Ben sen yok bu oyunu hep beraber oynuyoruz, illa ki drama olacak ama bu şekilde doğru değil, karşınızdakinin de bir insan olduğunu duyguları olduğunu unutmayalım, teşekkürler
Ben sen yok bu oyunu hep beraber oynuyoruz, illa ki drama olacak ama bu şekilde doğru değil, karşınızdakinin de bir insan olduğunu duyguları olduğunu unutmayalım, teşekkürler