DARBE GİRİŞİMİ TARTIŞMA ALANI (91 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KURT 77

Ziyaretçi
Doğru söylemekten kaçınmam. Sizde bunun için savunma yapmanız için davet ediyorum. Darbe oyunda yönetimde fakat siz değil ordu yönetimde. Parti değil ordu hatırlatırım.
Bende onu diyorum git orduya sor niye yaptınız diye ben şuan burda Kızılelma olarak varım

E

EKG07

Ziyaretçi
Haha bir kere başkanlık istedim mi sizden 😂😂 Yalan konuştuğunuzu bilmiyordum. Ogrenmis olduk. Bakın ben nasıl saygıyla ve doğruları konuşuyorum. Sizden de aynısını beklerdim doğrusu. Neyse bundan sonra ki mesajlarınıza cevap vermeyeceğim. Yalanda karışmaya başlamış cümlelerinize 🙋🏻‍♂️
Senin sadece tehditten anladığını biliyoruz

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Oyun yönetimi cevap verir sana muhattap alacak son insan bile değilsin
Evet küfür dinlemek istemediğim için muhattap alacağım son kişisin.

O yüzden geçmişi konuşmayı bırakmaya davet ediyorum seni cevabın olmadığı için iyice çirkenleşip iğrençleşiyorsun çünkü.

Eee nasıldı darbe diye soruyorum sana kendi bakanlarınızı oyun başkanlarınızı indirmek 😃

Sercan Ş.

BÜYÜK TUĞRUL PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Haha bir kere başkanlık istedim mi sizden 😂😂 Yalan konuştuğunuzu bilmiyordum. Ogrenmis olduk. Bakın ben nasıl saygıyla ve doğruları konuşuyorum. Sizden de aynısını beklerdim doğrusu. Neyse bundan sonra ki mesajlarınıza cevap vermeyeceğim. Yalanda karışmaya başlamış cümlelerinize 🙋🏻‍♂️
Ha birde yanınızda bulunan iyi insan var 2-3 kişi kadar emek veren. Onlara sorun bakalım
Emire Parti'yi devret yazan başka sercandi ah ah işlemiş içine .neyse zamanında Türkiye gençlik vardı Parti'ye girene Beşir07 düşmanlığı öğretirlerdi şimdi de burda görüyorum. Sonra gelip biz değil parti başkanı düşmandi demişlerdi yakında aynisi olcak
Neden yazdık onu Beşir bey. Gerçekten yalan pelesenk olmuş dilinize. Emek veren 5 insana yapılan yanlışlar yüzünden olmasın. Neyse siz emekten değil de herşeye tamam ve evet diyenden razisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...