DARBE GİRİŞİMİNDE MSB GÖRÜNTÜLERİ (11 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Darbe var herşey serbest hakaret yok hakem varı dinliyor devam kararı veriyor darbe bitince ben xalile vatandaş 5 i özel olarak gösterecem o çok seviyor 🤣🤣

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Yahu sen bizim kadar cesur musun azınlığız yine de davamızdan vazgeçmiyoruz😅 kim hakaret ettiyse çeksin cezasını sana yorum yapacam diye tek tek yorum mu okuyacam. Meclis başkanının kurallardan haberi yok sana hakaret edilince hak mı oluyor karşı hakaret? Çek cezanı darbeden sonra gelirsin
Çok beklersin mesutum ne oldu dün yalvarıyordun arkadaşlarıma ne olur gelin bizim yanımızda olun
Ben o adamın sonuna kadar arkasındayım bana çok iyilikleri oldu 😀😀😀
Baya güldüm dün sayende Zaferin bir intikamı olacaktı intikam alınmıştır 😉

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Başını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemen
Ezik hakaretse dolabında donumun olduğunu iddia eden arkadaş neye hakaret etmiştir omurga olmadığını söyleyen cinsiyetçi söylemelerde bulunan arkadaşa ne diyeceksin merak ediyorum
Mesut algı yapma korkmadan oyna korkma yerinde otur
Kaşinan sensin hakk etdigin lafi yaziyom sana emirhana laf demisim sen gelip girmisin meseleye o yuzdende kaşinma diye uyardim sana uymuyosansa hakkindir ben cezamdan kaçmam her daim her kesde biliyo o yuzdende bu kadar aglama ya oyununy oyna 😉😌

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Çok beklersin mesutum ne oldu dün yalvarıyordun arkadaşlarıma ne olur gelin bizim yanımızda olun
Ben o adamın sonuna kadar arkasındayım bana çok iyilikleri oldu 😀😀😀
Baya güldüm dün sayende Zaferin bir intikamı olacaktı intikam alınmıştır 😉
Ne uyduruyon sen kral cidden şekil uğruna yapmayacağın yanlış yok senin kime yalvarmışım ss at şuraya da görelim:) adamın intikam dediği şeye bak bir de güldüm müldüm diye yön vermeye çalışıyor hey allahım kimlerle muhatap oluyoruz

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Bu zamana yaptigim hic bir şeyden pişman olmamişim nede olmam o yuzden siz aglamaya devam edin😄
Başını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemen
Ezik hakaretse dolabında donumun olduğunu iddia eden arkadaş neye hakaret etmiştir omurga olmadığını söyleyen cinsiyetçi söylemelerde bulunan arkadaşa ne diyeceksin merak ediyorum
Mesut algı yapma korkmadan oyna korkma yerinde otur

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Ne uyduruyon sen kral cidden şekil uğruna yapmayacağın yanlış yok senin kime yalvarmışım ss at şuraya da görelim:) adamın intikam dediği şeye bak bir de güldüm müldüm diye yön vermeye çalışıyor hey allahım kimlerle muhatap oluyoruz
Cesaretin olsun biraz deki ben gittim destek istedim de utanma isteyene dmden atarım kanıttan çok ne var mesutum
Planlara mirfe karışmış üzgünüm

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Cesaretin olsun biraz deki ben gittim destek istedim de utanma isteyene dmden atarım kanıttan çok ne var mesutum
Planlara mirfe karışmış üzgünüm
Destek istemek yalvarmak mıdır sen iyice kaybettin kendini. Sen destek istemiyor musun hiç ittifakın için vs. Yalvardın güldük fln filan yazmışsın özele mözele gerek yok at şuraya müsadem var benim. En azından bir kez delikanlı ol söylediğin lafın doğruluğunu ispatla

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Destek istemek yalvarmak mıdır sen iyice kaybettin kendini. Sen destek istemiyor musun hiç ittifakın için vs. Yalvardın güldük fln filan yazmışsın özele mözele gerek yok at şuraya müsadem var benim. En azından bir kez delikanlı ol söylediğin lafın doğruluğunu ispatla
Yalvardın mesut gördüm çok konuşuyorsun

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yalvardın mesut gördüm çok konuşuyorsun
Mirfe adamlık söylediğinin arkasında olmaktır. Eğer yalvardıysam buyur ekran resmi at şuraya. Yalvarmadıysam da özre gerek yok konuşma yeter. İtibar suikastini yalanla iftirayla yapacak kadar da düşme kardeşim. Hoş sana yakışan budur da biz o adam değiliz. Beni kendinle karıştırıp böyle bir şeye ihtimal vermen üzücü çünkü yalvaracak kadar tribe girmiyorum senin gibi

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Durun ben de bir şey söyliyim mirfewiron 13 yaşında olduğunu ve meclis tartışma alanında ciddiye alınmayınca geceleri ağladığını yazmış birine elimde ss var isteyem atarım 🤣🤣 hey allahım

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Mirfe adamlık söylediğinin arkasında olmaktır. Eğer yalvardıysam buyur ekran resmi at şuraya. Yalvarmadıysam da özre gerek yok konuşma yeter. İtibar suikastini yalanla iftirayla yapacak kadar da düşme kardeşim. Hoş sana yakışan budur da biz o adam değiliz. Beni kendinle karıştırıp böyle bir şeye ihtimal vermen üzücü çünkü yalvaracak kadar tribe girmiyorum senin gibi
Neden burada senin söylediğini yapmak zorunda olayım isteyen kim olursa olsun dmden atarım kanıtını mesudumun nasıl 😀😉

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Neden burada senin söylediğini yapmak zorunda olayım isteyen kim olursa olsun dmden atarım kanıtını mesudumun nasıl 😀😉
Bana at istiyorum hadi :d ama geçen sefer ki gibi korkup görüldü atma şurda konuştuğun gibi özelde de konuş. At bana ben burda paylaşırım delikanlı mirfe

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Durun ben de bir şey söyliyim mirfewiron 13 yaşında olduğunu ve meclis tartışma alanında ciddiye alınmayınca geceleri ağladığını yazmış birine elimde ss var isteyem atarım 🤣🤣 hey allahım
😀😀😀 31 yaşında olup dün yorgan altında ağlamaktansa 13 yaşında olup ağlamayı tecih ederim

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Kim ağzını açsa bana mirfeye yazıyoruz yemiyor görüldü atıyor diyor :dd kalabalıkta ahkam kesmek de ne bileyim. İsteyene özelden atarım🤣🤣🤣🤣