Tüm herkese rastgele dağıtıldı.@BaşkanOnline listede ben dahil bazı kullanıcıların mv olmak istedigi şehirler belirtilmişti. Düzeltilmesini talep ediyorum
Sadece 5 oyuncu için böyle bir ayrım yapılamaz.
Tüm herkese rastgele dağıtıldı.@BaşkanOnline listede ben dahil bazı kullanıcıların mv olmak istedigi şehirler belirtilmişti. Düzeltilmesini talep ediyorum
şöyle rastgele değilde yani 1- adana 2 adıyaman 29 gümüşhane plakalara göre dağıtılmış arkadaşın demek istediği bilseydik bu şekilde bu 5 kişiyi sıralayabilir öyle gönderebilirdik listeyi anlamındaTüm herkese rastgele dağıtıldı.
Sadece 5 oyuncu için böyle bir ayrım yapılamaz.
Bizde sıralamaya göre atadık zaten.şöyle rastgele değilde yani 1- adana 2 adıyaman 29 gümüşhane plakalara göre dağıtılmış arkadaşın demek istediği bilseydik bu şekilde bu 5 kişiyi sıralayabilir öyle gönderebilirdik listeyi anlamında
Nqnsjqjsjqqkksdj
ee napacaz başkaGörev süresi boyunca yapacakları tek iş mecliste kahve makinesine kadar yürümek olacak
GEL SEN KANKİM GELEski sevgilim kayserili de hatırası var değişebiliyoz mu ben gidemem kayseriye
Ne yapacağımızı görmeden erken yorum yapmışsın. Biz bu lafları darbe zamanında da gördük sonuç ortada.Görev süresi boyunca yapacakları tek iş mecliste kahve makinesine kadar yürümek olacak