Sözlerim açık kardeşimSus konu çarpıtma. Kime dedin o zaman acıkla sözlerinin arkasında dur.
Sözlerim açık kardeşimSus konu çarpıtma. Kime dedin o zaman acıkla sözlerinin arkasında dur.
Yaw sana değil bilmem bilmem rgutu yazanlar varYav örgütü niye karıştırıyon
tutmayın Erdoğanı Allah AllahSen çok olmaya başladın hala burda boş boş millete atıp tutuyorsun bana kardeşim deme sen kimsin de bana kardeşim diyorsun herkes konumunu bilsin sen benim denkim bile olamazsın... Germe milleti
he geldim senin yorum attığın ve paylaşım yaptığın herşeye atıyorum varmı sorun ?Sen geldin mi Atatürk fotosuna dislike atan
he geldim senin yorum attığın ve paylaşım yaptığın herşeye atıyorum varmı sorun ?
Olamaz zaten
Eymen sen yine prim peşindemisşn. Ben Ban yerkende prim kovalıyordun, 5 gun gectı hala prim kovalıyorsun
Ata41 den yazmayı eksik etmeEymen sen yine prim peşindemisşn. Ben Ban yerkende prim kovalıyordun, 5 gun gectı hala prim kovalıyorsun
Çocuk sizi tarumar etmiş Ben yokkenAta41 den yazmayı eksik etme
Anlaşılmasın
Beni denk tuttuğun muhataba bak kalbimi kırdın kral@Hamza Bilal DİNLENMEZ sana güzel bir ŞL söyleşi önerisi
Fatih-Furkan (furkan gelemez korkusundan gerçi)
Kadir-Bilgem
Mesut-Cengiz
Meryem-Alin
Kaan yüksel - MD
kendimi yazmadım dengim yok şuan üzgünüm
ponçik kalbin mi kırıldı seninBeni denk tuttuğun muhataba bak kalbimi kırdın kral
Bilgem teyzemi sen al o beni yer Furkan gelemeyeceği için fatihle ben@Hamza Bilal DİNLENMEZ sana güzel bir ŞL söyleşi önerisi
Kadir-Bilgem
Mesut-Cengiz
Meryem-Alin
Kaan yüksel - MD
Haydaaaaaaaaaa. Kaos, sıkıntı, bunalım. Kralım subliminal mesaj vermeye devam ediyorEski sevgilim kayserili de hatırası var değişebiliyoz mu ben gidemem kayseriye
oyunu öğrettiğim birisiyle söyleşi yapamam üzgünüm yok mu bi alpaslan falan getirin ordanBilgem teyzemi sen al o beni yer Furkan gelemeyeceği için fatihle ben
Buda iyi heee kwjsksn@Hamza Bilal DİNLENMEZ sana güzel bir ŞL söyleşi önerisi
Kadir-Bilgem
Mesut-Cengiz
Meryem-Alin
Kaan yüksel - MD
Not al bunları kanka @Hamza Bilal DİNLENMEZ@Hamza Bilal DİNLENMEZ sana güzel bir ŞL söyleşi önerisi
Kadir-Bilgem
Mesut-Cengiz
Meryem-Alin
Kaan yüksel - MD
Cezaevine girecez ama yapacak birsey yok nabalımoyunu öğrettiğim birisiyle söyleşi yapamam üzgünüm yok mu bi alpaslan falan getirin ordan