Muhalefet olup olmamak önemli değil asıl mesele halkın çıkarlarını savunmak ve doğru olanı söylemektir.
Mert hakan yandaşın röportajını atmak isterdimde ban falan yerimEymen:
Sana mıBiat et
Fatih başkana , bana da edebilirsin etmem dersen de zamanı gelince mecbur edeceksinSana mı
Haddini aşma ErdoğanFatih başkana , bana da edebilirsin etmem dersen de zamanı gelince mecbur edeceksin
Doğrular amaHaddini aşma Erdoğan
Haddimi bildirecek olan sen degilsin Eymen konuştuklarına dikkat etmeni öneririmHaddini aşma Erdoğan
Kimin dikkat etmesi gerektiği açıkHaddimi bildirecek olan sen degilsin Eymen konuştuklarına dikkat etmeni öneririm
Haddini bilsene Eymen burada oyun oynuyoruz sen kimsinde bana rgüt yakıştırması yapıyorsun. Şu oyunun rp oyunu olduğunun farkına varın yoksa çok kalp kırılır sana söyleyeyimMert hakan yandaşın röportajını atmak isterdimde ban falan yerim
Bazılarını yazayım;
Ama beni pes ettirmediniz hiçte pes etmeyeceğim karşılık verme rgüt üyesi bana saldırmış demekki doğru yoldayız 🫡
maks febeli kafasıMert hakan yandaşın röportajını atmak isterdimde ban falan yerim
Bazılarını yazayım;
Ama beni pes ettirmediniz hiçte pes etmeyeceğim karşılık verme rgüt üyesi bana saldırmış demekki doğru yoldayız 🫡
Yakistirma yapmadım kardeşim sana dedigimi neden üstüne alındın boşuna yazanlar varHaddini bilsene Eymen burada oyun oynuyoruz sen kimsinde bana rgüt yakıştırması yapıyorsun. Şu oyunun rp oyunu olduğunun farkına varın yoksa çok kalp kırılır sana söyleyeyim
Sen geldin mi Atatürk fotosuna dislike atanmaks febeli kafası
Yav örgütü niye karıştırıyonYakistirma yapmadım kardeşim sana dedigimi neden üstüne alındın boşuna yazanlar var
Sus konu çarpıtma. Kime dedin o zaman acıkla sözlerinin arkasında dur.Sen geldin mi Atatürk fotosuna dislike atan