DARBE KOMİTESİNE UYARI! (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Anlayamadığınız hala, vatandaşımız özgür iradeleri ne talep ettiyse o oldu, burada ki çığırtkanlığınızın kimseye bir faydası yok
Oyunla ilgili sizin de bir bilginiz yok sanırım yazmaya çalıştıklarınızdan öyle anlaşılıyor ama bıkmadan usanmadan size ve arkadaşlarınıza bilgi ve tecrübelerimizi her daim aktarabiliriz.
Vali ve belediye başkanlarımıza yapmaya çalıştığınız mesnetsiz ve içi boş algı kampanyanız sadece sizleri yorar
Nasıl ki Aziz milletimizin her daim yanındaysak Vali ve belediye başkanlarımızın da her zaman yanında ve yardımında olacağınızı bilmenizi ister, bizi duyarlı bir şekilde takip etmeniz katılım sağladığınız ilk günkü heyecanınıza heyecan katacaktır.
Ne heyecan bıraktınız nede zevk süslü kelimelerini başkasını yaz anlatmak istediğinizin ne olduğunu anlamak zor arkalarındayız diyorsunuz görevden alıyorsunuz yeni atıyorsunuz inaktif oluyor yenilere sahip çıkıyorsunuz sizden olamayan yeniyi tehditvari konuşuyorsunuz sokak jargonu ile hep bi baskı altına almaya çalışıyorsunuz. Bize değil valilerinize ulaşım sanırım zevk alamamışlar sizden bu sadece biri 😊

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Biz darbe için hazır değiliz saten sizde hazır değildiniz oyunda hazır değildi yeterli oyuncu yok sizde kimsenin ses çıkarmayacağıni düşünüp yaptınız 😉🥱
Siz yapamazsınız zaten, biz gücümüz ve stratejimiz ile engellerdik. Hadı diyelim yaptınız
Doğru argüman üreterek durduruldu, mesela sizlerin argümanlarına bakıyorum, hep alaksız konular. Yok liyakat yok, yok atama 🤣🤣🤣

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Siz yapamazsınız zaten, biz gücümüz ve stratejimiz ile engellerdik. Hadı diyelim yaptınız
Doğru argüman üreterek durduruldu, mesela sizlerin argümanlarına bakıyorum, hep alaksız konular. Yok liyakat yok, yok atama 🤣🤣🤣
Oyun yönetimi ültimatom verdiyse demek ki yapılan uygulamalar hakkında ciddi endişeler var. 3 kez oldu 3 ündede yönetim haksizsin dedi mi 😁😁

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Oyun yönetimi ültimatom verdiyse demek ki yapılan uygulamalar hakkında ciddi endişeler var. 3 kez oldu 3 ündede yönetim haksizsin dedi mi 😁😁
Yönetimin üçünde de haksızsın demesi senin bir şeyler başardığın anlamına gelmiyor yalnız biraz daha fazla çalışman lazım

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Ne heyecan bıraktınız nede zevk süslü kelimelerini başkasını yaz anlatmak istediğinizin ne olduğunu anlamak zor arkalarındayız diyorsunuz görevden alıyorsunuz yeni atıyorsunuz inaktif oluyor yenilere sahip çıkıyorsunuz sizden olamayan yeniyi tehditvari konuşuyorsunuz sokak jargonu ile hep bi baskı altına almaya çalışıyorsunuz. Bize değil valilerinize ulaşım sanırım zevk alamamışlar sizden bu sadece biri 😊
Sizin “yeniler” diyerek ayrıştırma yapmanız neden peki hepimiz bu süreçten geçtik ayrıca reel siyasette şuan belirli yerlerde olanlar daha önce de mi oradaydı Başkanonline de siyaset okulu falan mı var? yapılan işin tecrübesi makamda bulunurken olur ve siz bulunmadığınız bir makamın tecrübesini anlayabileceğinizi düşünmüyorum.
Ben her bir Valime ve belediye başkanıma ayrı ayrı ulaşıyorum bu konuda müsterih olabilirsiniz ayrıca oyunda İçişleri Bakanlığı duyuru bölümü var zamanınız varsa oraya da bakabilirsiniz.

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Sizin “yeniler” diyerek ayrıştırma yapmanız neden peki hepimiz bu süreçten geçtik ayrıca reel siyasette şuan belirli yerlerde olanlar daha önce de mi oradaydı Başkanonline de siyaset okulu falan mı var? yapılan işin tecrübesi makamda bulunurken olur ve siz bulunmadığınız bir makamın tecrübesini anlayabileceğinizi düşünmüyorum.
Ben her bir Valime ve belediye başkanıma ayrı ayrı ulaşıyorum bu konuda müsterih olabilirsiniz ayrıca oyunda İçişleri Bakanlığı duyuru bölümü var zamanınız varsa oraya da bakabilirsiniz.
Yeniler diyen sizin elemanlarınız şahsıma çömez dendi sen yenisin bilemessin dendi ayrımcı sizsiniz başkasını suçlamayın siyaset her yerde siyasettir belki sizi tek başıma yıkamam ama yönetiminizi kabul etmiyorum ne gelecekse başım üstüne. Her gecenin bir sabahı vardır güneşin doğmasını bekleyin

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Oyunla alakası yok onun, burada aklı sıra prim kasmaya gelmiş. Yeni oyuncuyum diyor, oyunu hemen öğrendim diyor güya. Bizde inandık tabi.
Aklı sıra multi olduğunu gizleyecek.
Kendısı yenı olduğunu ıddıa ediyor ya, biz yeni değiliz ama haberi de olsun, yemeyiz bunları.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Kürşad reise ek olarak 1-2 belediye dışında makamların tamamı işinin ehli, adam gibi adam siyasetçiler ile dolmuştur 😃 @BaşkanOnline

Malesef sizlere ayıracak koltugumuz yine kalmadı 😃

İtaat konusu halen geçerli 🌹

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
görevden aldı, ültimatom verdi ve 3.'süne uyarı yaptı? Çalışmalarımın etkisi ortada siz de bunu kabul edin ama etmeyeceksiniz orası ayrı 🤷‍♂️
Bununla alakalı bir problem yok çalışmalarımız ortada da atamalarımız devamlı oluyor Eğer atamalarımızdan istifa eden varsa edebilir yerine yenisini atarız şimdi gel sen yap bu işi diyeceğim de size göre değil yapamazsınız yönetmek lazım burada konuşmak da olmaz bu işler Eymen Hadi şimdi ablanın yanına git Sana başka bir şeyler söylesin onları gel burada dile getir

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Oyunla alakası yok onun, burada aklı sıra prim kasmaya gelmiş. Yeni oyuncuyum diyor, oyunu hemen öğrendim diyor güya. Bizde inandık tabi.
Aklı sıra multi olduğunu gizleyecek.
Kendısı yenı olduğunu ıddıa ediyor ya, biz yeni değiliz ama haberi de olsun, yemeyiz bunları.
Buyrun merak eden herkes istediğiniz yere söyleyin istediğiniz verileri sunuyım eğer multi çıkmaz isem hepiniz özür mesajı yayınlıcakmısınız. Hodri meydan cesareti olan varsa buyursun

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Ben kimseyi tahrik etmiyorum ben yeni oyuncuyum ama işleyişleri en az eskiler kadar tahmin edebiliyorum bu biraz zeka işi sonuç olarak oyun bu dinamiği çöz oyunda başarılı ol mentalitesi böyle saldırgan tavırları bırakıp seviyeli tartışşsak neden ben her yazdığımda bi saldırı havası var ne zorunuza gitti yeni birinden gerçekleri duymak mı sizide anlıyorum benim gibi yeni bir üye isterdiniz yanınızda o yüzden sanırım sizin yeniler nerde yoksa koltuğa nasıl oturulur falan onları mı öğretiyorsunuz gönüllü olarak yardımcı olabilir yeni arkadaşlarıma siz darbeyi ayakta tutmaya çalışın 😊
Sen tam bir provokasyoncusun açık net ilk yazdigin kelimelerle bu yazdıklarını bir kiyasla istersen yeni üyelere laf ettin yeni hesaplarla kazanildini idda ettin simdi bazi seyleri suratina vurunca kivirma moduna geçdin sana cevap vermek gerçekden zaman kaybi başka birsey degil her yazinda tahrik provakasyon mevcut.

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Sen tam bir provokasyoncusun açık net ilk yazdigin kelimelerle bu yazdıklarını bir kiyasla istersen yeni üyelere laf ettin yeni hesaplarla kazanildini idda ettin simdi bazi seyleri suratina vurunca kivirma moduna geçdin sana cevap vermek gerçekden zaman kaybi başka birsey degil her yazinda tahrik provakasyon mevcut.
Neden ceavp veremeyince suçluyorsun şey gibi bunlar terörist gibi bişey bu tartış benimle hadi fikirleri tezlerini sun kaçma hakaret edip oynayalım biraz daha 😊

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Yeniler diyen sizin elemanlarınız şahsıma çömez dendi sen yenisin bilemessin dendi ayrımcı sizsiniz başkasını suçlamayın siyaset her yerde siyasettir belki sizi tek başıma yıkamam ama yönetiminizi kabul etmiyorum ne gelecekse başım üstüne. Her gecenin bir sabahı vardır güneşin doğmasını bekleyin
Düşüncelere saygı duyarız yönetimimizi kabul edip etmemek sizin tasarrufunuzda. Ancak tehditvari söylemleriniz sizinle kalsın. Biz bu yola aydınlık yarınlar için çıktık. Karanlığa da hakimiz aydınlığa da 🫡

• Beğen
Tepkiler: F.T
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...